• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ewet derin cnım çok sıkıldı,dünde sadece leke gelince yinede ümitliydim..sabaha karşı eşim sesimi duymuş tuvalete gitiim ped aldım falan,işe giderken hastalandınmı diye sordu içim gitti:KK51:
Ayy Kıyamam ya tabiki insan umitleniyo bende oyleydim eşimde senin ki gibi sorduğunda çok Üzülürdüm.
Ben esimden Habersiz doktordan o bahsettigim yumurtlama ilacını aldım. Alis de de bundada ise yaradı.. Allah'a şükür ama tabi bizim bunlara normalde ihtiyacimiz yok ama strese etkilediği için uzuyor hamile kalmak...
Allah'a şükür senin gebe kalmakla ilgili bi sorunun yok sadece stres ve devamlı düşündüğün için gecikiyor haliyle. Yoksa ben şahidim topikden içimizde en çabuk hamiş kalan sendin..

trene bindim ama hızlısına binmedim hani hızlı trene binersen bize çok yakın da hem tanışırdık diye demiştim:KK19:

çok yormadım bu sefer yavaş yavaş yaptım sıkmadım hiç kendimi

hem hatırlama hemde hoş sohbet ettiydik de :110:

hayırlısı canım vakti gelmemiş demekki
bende 4 gün erken oldum hayal bile kuramadım

amain canım inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına bebişini

benim kardeşimde almanyada hamileliği boyunca alttan muane etmişler hep

bende şimdi gece gece tekararı var tv de onu izliyorum:KK37:

:nazar:maşallah canım inşallah bebiş olarak dönecekler sana

:KK67::KK67::KK67::KK67:

amin canım insallah

sara nerdesin gözükmedin:KK51:

Istanbul kazan ben kepce geziyom

çay yapıyorum,oktay ustayı izliyom bir kadın susuz karışık turşu yapıyor:KK57:

Ben kızkardeşimë gidicem aksama doğru..

O benim için bişeyler pişirmiş... nasıl olduysa :KK57:

Eline sağlık seninde canim...:kk77:

Nasıl moralin yerine geldimi biraz?
walla kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor deroş,geçer elbet..belki çok umutlanmıştım içten içe ya ondan böyle oldum...

oh yemek derdinden kurtuldun,niye kız normalde yapmazmı kardeşin..negüzel orda bari birbirinize destek olursunuz..

Back
X