Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
niye iyi sayilmazsin kırmızılardan dolayimi???günaydınnn,ben pek iyi sayılmam...
inşaallah canım amin...
sağol canım![]()
ewet derin cnım çok sıkıldı,dünde sadece leke gelince yinede ümitliydim..sabaha karşı eşim sesimi duymuş tuvalete gitiim ped aldım falan,işe giderken hastalandınmı diye sordu içim gittiniye iyi sayilmazsin kırmızılardan dolayimi???
Ayy Kıyamam ya tabiki insan umitleniyo bende oyleydim eşimde senin ki gibi sorduğunda çok Üzülürdüm.ewet derin cnım çok sıkıldı,dünde sadece leke gelince yinede ümitliydim..sabaha karşı eşim sesimi duymuş tuvalete gitiim ped aldım falan,işe giderken hastalandınmı diye sordu içim gitti![]()
Evet nerdeeee yaaaSewinco nerdesin kadin
Bak bu da olabilir ama o yinede haber verirdisevinççç okulamı gittin yosam hakoşun cumhuriyet törenimi var![]()
trene bindim ama hızlısına binmedim hani hızlı trene binersen bize çok yakın da hem tanışırdık diye demiştim
çok yormadım bu sefer yavaş yavaş yaptım sıkmadım hiç kendimi
hem hatırlama hemde hoş sohbet ettiydik de
hayırlısı canım vakti gelmemiş demekki
bende 4 gün erken oldum hayal bile kuramadım
amain canım inşallah sende sağlıkla alırsın kucağına bebişini
benim kardeşimde almanyada hamileliği boyunca alttan muane etmişler hep
bende şimdi gece gece tekararı var tv de onu izliyorum
maşallah canım inşallah bebiş olarak dönecekler sana
![]()
sara nerdesin gözükmedin![]()
oh ne güzel bizim yerimizede gezamin canım insallah
Istanbul kazan ben kepce geziyom
kesin telden giremediği bir yerde bu karı,bir ara ismini gördüm aşağıda bişey yazmadan gittiSewinc![]()
Ben kızkardeşimë gidicem aksama doğru..deroşşş ne pişiriyon
ben türlü ve bulgur pilavı yapıcam![]()
Afiyet olsun canimçay yapıyorum,oktay ustayı izliyom bir kadın susuz karışık turşu yapıyor![]()
Acı seviyorsunşimdide acı sos yapıyolar![]()
Kız kesin yazardi şu saate kadar cidden merak etmeye başladımoh ne güzel bizim yerimizede gez
kesin telden giremediği bir yerde bu karı,bir ara ismini gördüm aşağıda bişey yazmadan gitti![]()
walla kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor deroş,geçer elbet..belki çok umutlanmıştım içten içe ya ondan böyle oldum...Ben kızkardeşimë gidicem aksama doğru..
O benim için bişeyler pişirmiş... nasıl olduysa
Eline sağlık seninde canim...
Nasıl moralin yerine geldimi biraz?