Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaaaaannnn valla psikolojini dusunemiyorum Allah yardimcin olsun korunmayi birak bariSanirim oburunun paraya ihtiyaci vardi cok kizginim cok bisey varsa vardir yoksa yokbu dediki folidece basla gebe kalinca corasprin igne baslicam
![]()
iyi çıktı çok şükür sevinççim sağol
heeee
şimdi geldim bacım..sonuçlarımı aldım toktur hepsi normal dedi..ordanda anneme gitim yaprak sardım yoruldum geldim
aşure ayına girdiğimizi biliyordum ama böyle bir şeyi senden öğrenmiş oldum...keşke daha önce yazsaydın neyse sağlık olsun..
Nazom kız önceden haber verseydin alirdik.
Ben bugun dışarı çıktım ama sadece makarna ekmek yoğurt çikolata aldimsağlık olsun. Çok sağol yinede canim.
Gezmedeyik![]()
canım bende yeni öğrendim yazdım buraya bende bilmiyodumki bebek kıyafetini
dün akşam eşime dedim bende, gelirken bi bebek çorabı olsa al diye oda almış bi kız bi erkek çorabı
aynen öyle cnm o yüzden iyice içime sinmeden hiçkimseye söylemedim ben hoşuma giden isimleri..Canim isim karar vermedik herife ne zaman sorsam erken diyoaslında benim aklımda eskiden beri olan iki isim var nazlim veya narin... bunları eşime söyledim beğenmedi
dedim o zaman sen söyle. Daha erken diyo
Heeee bulduk... bizim herif Alis i bile doğum haftasında karar verdi tam olarak onda bile çok emin degildi
Konsol ne ki? Sosyetik isimler koyuyosunuz
İsim konusu çok göreceli... birine güzel gelen diğerine gelmeyebiliyo.. oyüzden senin ve eşinin içine hangisi siniyorsa onu koyun
Seyit ismini bende çok severim
Buarada doğum epidural mi olacak?
25 kasımda kaç hafta kaç günluk olmuş olacaksın
Igneyi yine bi gün öncesindemi bırakılan?
Sen progestan kullanmıyordun dimi
canım valla zormuş erkek bebek ismi bakalım en son doğunca bişey bulucaz artık :)hayırlısı ne zamansa o zaman olsun canım,bu iki isimden ceyhun biraz daha güzel
seyitte güzel,bencede mutlaka okutun çicukun kulağına
ayy deroşşş walla bir evim olsa şu eşyaların hepsini atacam heralde koca,koca mobilyalar yıldım walla..
beydoşa baksana daha kimin sözlüye kalkacağı belli olmadan sukoyverdiBen çok yorgunum beydos sözlüye kalksin
inşaallah atacağım günler gelir...benim ev 3 oda 1 salon,holümde oda kadarheee kız bencede at benim evi görsen o kadar sade ki. Hiç böyle konsol mudur bufemidir hiçbiri yok. Temizliği çok rahat oluyo. Ama alış geldiğinden beri sağolsun bizim yatak odası sıkıs tıkıs oldu. Birsürü ıvir zivir çıktı. Canı sağolsun da oğlumun önemli değil
senin evin kaç oda?
Eline sağlık bacim
Sen yinede çok yormadan Yap aralarda dinlen.
Ben de ayrıntılı rapor yazmayı paşam karisindan görmüştüm... Ana bi yaziyodu mübarek bir detay bir detay. Hoşuma gidiyordu onun yazdıklarını okumak..
Ben rapor veriim.
Bakalım becerebilcekmiyim
Sabah 8 de alış uyandı
Babası oyaladi ben gittim elimi yüzümü yikadim. Gittim ignemi yaptım.
Sonra alış ve ben salona geçtik. Herife sen uyu dedim
Alisinn altini değiştirdim.. çizgi film açtım
O izlerken ben kk ya geldim
Günaydın mesajı attım çıktım kahvaltı hazırladım
Alisin kahvaltisini verdim
Itıraz etti ama yinede yedi
Sonra kendim bi bardak çayla ekmeğe yağ surdum peynirle yedim.
Sonra geldim içerde uzandim
Biraz oynadık alisle sonra babası uyandı
Herife kahvaltı hazırladım
Herif oglani uyuttu sonra karşılıkli kahvaltı yAptik sohbet ettik.
Sonra ben bulasiklari yikadim .
Caydanligimi büyük bir özveriyle yikadim zira sararmasini heecc istemem (beydos anladın sen onu)
Neyse sonra çöpu dışarı atacakdım sonra vazgeçtim dedim azcık dinlen sonra atarsin
Sonra geldim wc ye girdim banyonun aynasını sildim güzelce baktım pek güzel oldu söyle bir durdum biraz baktım aynaya kendime41 kere maşallah dedim çok bozulmuş formum
bu ayna böyle Şişko görmedi HEC dedim
Sonra söyle saçlarıma baktımve organik boya vaktimin geldiğini düşündüm ama bi dahaki aya kadar kuzenimin düğününe kadar beklemem lazım dedim
beyazlar çıkmış bak derin dedi ayna bananeyse geldim salona uzanayim dinleneyim dedim biraz
![]()
tavuklu mantar sote,pilavSevinç karısı yemek yapamayacak bugün dünden yemegi varmış..
Beydos sen ne yap can?
ewet sevoş aynen öyle,dediğin gibi kadın cam,kapı, koltuk,banyo wc halledecek..gerisinide ben cumartesiye kadar bitiririm inşaallah...tek yapsam ben ancak 1 haftada yapıyorum 1 günde 2 günde işlerini bitirenlerede hayretler ediyorumCtesiye kadar bir suru isi bitirirsin ufak tefek yoksa bu ev serme isi bir günde bitecek birşey değilkadin anca kapi cam siler kanepe felan WC banyo belki yoksa bitmez 5 günde bitirdim valla
hadi Allah hayırlı etsin inşallah.Sara tüp bebek yaptirdi 11.11 sonuç belle olacak en büyük gelişme bu
ayy deroşun kıyafetine uzuldumMiraç hortladi ben yazim bari
Bende bir gelişme yok bolbol seni çekiştirdim gezdim tozdum misafir ağırladım
derin hanım gün sayıyor kuzeninin düğünü var elbise aldı parktan dönerken elbiseyi kaybetti
beydağlı çalışmalara tamgaz devam etmesine ragmen bu ayda tutturamadı hormon tahlilleri yaptirdi temiz cikti
Sara transfer yaptirdi istanbulda bu defa turnayi cifter cifter gozunden vuracak insallah
rapor için tşk ederim sayın sevinçNazo arada uğruyor iyi sayilir
Bafs rahim filmi çekildi septum varmis histereskopi olması gerekiyor simdilik beklemede
Dumos doğurdu doğuracak
Pucca bebek fikrini kafadan aymis simdilik iyi
ben sırf o yüzden konsol almıyorumKonsol temizlemeyi de hec sevmem![]()
evet bende yokvar var
Kendini basak karisiylan karistirma![]()
batın deyince aklıma biri geliyorHee deli kariayy iki ismide begenmedim ceyhun belki baska isim bul
![]()
bence seyit in yanına Bi isim koy kesin.Seyit ikisinden de guzel Rabbim kolaylik saglamis kaç kişi ruyasinda görür ben koydum yanina isim bile eklemedim çünkü sadece miraç ti koy bence koy destekliyorummmm
Bizde ayrı Misafir odası yok Zatiii..
Misafire özel bişey yok
nefret ediyorum bende buyuk evden4+1 canim yani 5 oda 200 m2
Rllerine saglik cnm
napıcaktımKadin geldi okudu okudu kacti![]()
16. Kattan kurtuluyorsun en azındanaynen öyle cnm o yüzden iyice içime sinmeden hiçkimseye söylemedim ben hoşuma giden isimleri..
25 kasım da 38 bitmiş oluyor bebeğin durumu iyiyse 1 hafta daha bekletebilir.. iğneyi 2 gün önce bıraktırır sanırım, genel anestezi olucam cnm... progestan kullanmadım hiç...
canım valla zormuş erkek bebek ismi bakalım en son doğunca bişey bulucaz artık :)
kızlarr bu cuma evimizi taşıyoruz, çoook yoruldum ben çook...
Kocam geldi![]()
Hsg isteyen doktora geldim filim temiz dedi
![]()
yinede yabana atma diğer doktoru çünkü bana yıllarca rahim filmin temiz demişlerdi koskoca iki profesör..ama son gittiğm doktor gördü rahimdeki problemi her doktor önemsemiyor maalesef..Sanirim oburunun paraya ihtiyaci vardi cok kizginim cok bisey varsa vardir yoksa yokbu dediki folidece basla gebe kalinca corasprin igne baslicam
![]()
heeeKimse yok![]()
ayyyy inşaallah bir kızın bir oğlun olsun nazocummmmmcanım bende yeni öğrendim yazdım buraya bende bilmiyodumki bebek kıyafetini
dün akşam eşime dedim bende, gelirken bi bebek çorabı olsa al diye oda almış bi kız bi erkek çorabı
neyyy nereye taşınıyonuz kız tam zamanı,evmi aldınız dumoşum,inşaallah öylediraynen öyle cnm o yüzden iyice içime sinmeden hiçkimseye söylemedim ben hoşuma giden isimleri..
25 kasım da 38 bitmiş oluyor bebeğin durumu iyiyse 1 hafta daha bekletebilir.. iğneyi 2 gün önce bıraktırır sanırım, genel anestezi olucam cnm... progestan kullanmadım hiç...
canım valla zormuş erkek bebek ismi bakalım en son doğunca bişey bulucaz artık :)
beydoşa baksana daha kimin sözlüye kalkacağı belli olmadan sukoyverdi![]()
ayyyy çok sevindim canim.. walla böyle olacağını tahmin etmiştim. O yüzden başka bir doktora göster sonuçlarını demiştim. Çok sevindim. Şimdi senin yapman gereken tek bişey. Artık başka başka doktorlara gitme... !!!! Bir doktorda karar kıl, ona güven ve yola çık!!!! Hamis kal ignelerinle yola çık. Kafanı temizle. Çoğumuz bu karmasikliklari yaşadık hala da yaşıyoruz. Emin ol.Hsg isteyen doktora geldim filim temiz dedi
![]()
çok güzel işte. Hemen çalışmalara başla bence. Sen ogrenecegini öğrendin. Rahim temiz. Hormonlar temiz. Sadece deniycen.beline kuvvet !!!Sanirim oburunun paraya ihtiyaci vardi cok kizginim cok bisey varsa vardir yoksa yokbu dediki folidece basla gebe kalinca corasprin igne baslicam
![]()
bencedeAmaaaaannnn valla psikolojini dusunemiyorum Allah yardimcin olsun korunmayi birak bari
Ben simdi kime inanayim ticarethaneye cevirmisler yazik gunah degil mi bize ecet psikolojim saati artik ayak uyduramiyorum hergun birsey bulup sonrada yok diyorlar uzun bir sure dinlenecegim sonrasinda korunmayi birakacagim ve tamamen teslimiyet yasayacagim Rabbime siginacagimsevinc0inanayim st: 37617934 .!.:Amaaaaannnn valla psikolojini dusunemiyorum Allah yardimcin olsun korunmayi birak bari
Ayy ev taşımak da çok zor Allah yardimcin olsun canim..aynen öyle cnm o yüzden iyice içime sinmeden hiçkimseye söylemedim ben hoşuma giden isimleri..
Canim ben xaten burayada yazmistim bu doktordan suphelendim inanmadim diye cunku internette perde olan hsg lere baktim benimkiyle alakasi yok sende yaz nete bak insan az cok anliyor zaten ablam hastanede calisiyor yollicam tanidigi doktor var ona gosterecek 3 uncu de yok derse emin olucam hem tanidik daha iyi yoksa para almak icinde yapiyolarbenimde başıma geldi ya ama hayla şaşırıyorum..
yinede yabana atma dbenimkiyle alakasi yok bu bahsettigi hsgde cok bariz belli olan birsey istersen nete yaz sende bak oktoru çünkü bana yıllarca rahim filmin temiz demişlerdi koskoca iki profesör..ama son gittiğm doktor gördü rahimdeki problemi her doktor önemsemiyor maalesef..
heeebenim işlerim var biliyon,birde bu arada anneme gidiyom
ayyyy inşaallah bir kızın bir oğlun olsun nazocummmmm
neyyy nereye taşınıyonuz kız tam zamanı,evmi aldınız dumoşum,inşaallah öyledir
![]()