Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın. Sağlıkla kucagina alırsın inşallah.Hamileymisim kizlar
Ben uyuttumUyumadiattim yurutece geziyor yorulunca uyur zaaar
![]()
Ben artık bi iş yapamıycamCamlar tamam nevresim tamam halilari fircaladim yimek koyiyim sonrada sakin sakin dolaplari yerlestiririm utu aksama kaldi artik
Bende simdi uyuttumBen uyuttum
O direndi ben direndim sonunda uyudu... yarım saattir uğraşıyomm![]()
Sevinco hero baby yazısını oku
Bende simdi uyuttum
Okudum körolasicalarrrr
Miraci uyuttum yatacam
Seninkini kapsinlar![]()
senin ne demek istediğini hepimiz anladık zaten hayatım.şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,DEROŞ,SEVOŞ ve BAŞOŞ sizin için üşenmedim ve kendi yazdığım mesacı alıntı buldum ve alıntı yaptım..heyy ALLAH ın su katılmamış saftirikŞAR ları ne yazmışım ben....BU GÜN KÜ işlerime son verdim yazmışım ,yaniiiiiiiii BUGÜNLÜK işlerim bitti, son buldu,nihayete erdi demek istemişim...yani SEVOŞ ve BAŞOŞ DEROŞUN koltuğunu sizzz paylaşabilirsiniz....
ayrıca SEVOŞ hanımmmm dün GÜMÜŞHANEYİ bende OKUDUM ama olabilir insanlık hali dedim,ama bundan sonra gösteririm ben sizebir sürü yanlış şeyler yazıyon bişey demiyom,hiçbiride ayıkmamış hepsi atlamış hemen...
meğer arkamdan atmak için bahane bekliyorlarmışaha buda size KAPAK olsun
hahayyttttttttttttttttttttttt![]()
Baldircanlarimi soydum yagladim tuzladim firinliyimmmkizartmiyom ben
![]()
Senin ev iki odaymis zati![]()
Ben uyuttum
O direndi ben direndim sonunda uyudu... yarım saattir uğraşıyomm![]()
Ben artık bi iş yapamıycam
Yoruldum bütün enerji gitti
Sadece yemek yer uzanirim
Bu tarz benim i izliycem
Reklam aralarındada dolabı duzenlerim
çok sağol canım ya. Bans bildir okuduğun sayıyı. 1 3 5 farketmez canim benim
bende türkçe okuyorum
2 oda derken salon hariç mi iki oda yoksa 1 yatak odası bir salon mu? Açıklık getirirsen sevinirim canim zira anlamayan arkadaşlar olabilirbende aynı senin gibi yapıyorum yıllardır ve ablamlarda alıştılar benden
benimkide 2 oda
baktı direnmek işe yaramıyo uyuyayım demiştir
bende dolapları düzenlerken alırım laptop u yanıma istediğim filmi açarım
yada o anda tv de izlediğim bişey varsa canlı tv izleye tıklarım istediğim kanalı açar izlerim hem vakit kaybı olmuyo hemde zevkle iş yapıyorum![]()
Yemek yapmamak için ben giderdimeşimin yanına gitsemmi gitmesemmi karar vermedim
gidersem yemek yapmak zorunda değilim hazır yiyecem orda
hem gidesim var hem yok
ama hazırlanıp gitmekte zor geliyor
kafası karışmış hissediyor![]()
2 oda derken salon hariç mi iki oda yoksa 1 yatak odası bir salon mu? Açıklık getirirsen sevinirim canim zira anlamayan arkadaşlar olabilir![]()