Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü elemanlarının piyasa denetimleri sırasında aldıkları 23064 parti nolu “Hero Baby Sütlü, Bisküvili, Muzlu, 8 Tahıllı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası 6-36 ay” ile 07063 parti nolu “Hero Baby Sütlü 8 Tahıllı Bebek ve Küçük Çocuk Ek Gıdası 6-36 ay” ürünlerinin incelemesi sırasında GDO tespit edildiği, teyit için gönderildiği Bakanlığa ait Ankara Ulusal Referans laboratuarınca da GDO’nun varlığının teyit edildiği öğrenildi.

Haziran’da da Milupa Mamalarında Gdo Tespit Edilmişti.

Camlar tamam nevresim tamam halilari fircaladim yimek koyiyim sonrada sakin sakin dolaplari yerlestiririm utu aksama kaldi artik
Ben artık bi iş yapamıycam
Yoruldum bütün enerji gitti
Sadece yemek yer uzanirim
Bu tarz benim i izliycem
Reklam aralarındada dolabı duzenlerim

Bende simdi uyuttum

Okudum körolasicalarrrr
:KK51::KK51::KK51:
Artık yediğimiz içtiğimız herseyde GDO var diye düşünüyorum.
Tohumlarla bile oynayıp sebze meyvelerI bize yediriyorlar. Geçen uzman diyodu ki aldığınız sebze meyveleri sirke ile yikiyosunuz ama dışındaki zehri olduruyosunuz, tohumu ile oynanana yani o sebzenin içine hiç bişey yapamıyoruz sonucda mecbur yiyoruz.

Miraci uyuttum yatacam:KK55:

Seninkini kapsinlar:63::63:
şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,DEROŞ,SEVOŞ ve BAŞOŞ sizin için üşenmedim ve kendi yazdığım mesacı alıntı buldum ve alıntı yaptım..heyy ALLAH ın su katılmamış saftirikŞAR ları ne yazmışım ben....BU GÜN KÜ işlerime son verdim yazmışım ,yaniiiiiiiii BUGÜNLÜK işlerim bitti, son buldu,nihayete erdi demek istemişim...yani SEVOŞ ve BAŞOŞ DEROŞUN koltuğunu sizzz paylaşabilirsiniz....
ayrıca SEVOŞ hanımmmm dün GÜMÜŞHANEYİ bende OKUDUM ama olabilir insanlık hali dedim,ama bundan sonra gösteririm ben size:KK62:bir sürü yanlış şeyler yazıyon bişey demiyom,hiçbiride ayıkmamış hepsi atlamış hemen...
meğer arkamdan atmak için bahane bekliyorlarmış:63:aha buda size KAPAK olsun:KK62::KK62:
hahayyttttttttttttttttttttttt:63::63:
senin ne demek istediğini hepimiz anladık zaten hayatım.
se işlerime son verdim yoruldum demişsin
lakin start kelimesini kullanmışsın.
start başlamak demek
yoksam sen dinlenmeye başladım mı demek istemiştin :110:

Baldircanlarimi soydum yagladim tuzladim firinliyimmm:D kizartmiyom ben:110:

bende aynı senin gibi yapıyorum yıllardır ve ablamlarda alıştılar benden
Senin ev iki odaymis zati:110:

benimkide 2 oda :110:

Ben uyuttum
O direndi ben direndim sonunda uyudu... yarım saattir uğraşıyomm:KK52:

baktı direnmek işe yaramıyo uyuyayım demiştir:KK48:

Ben artık bi iş yapamıycam
Yoruldum bütün enerji gitti
Sadece yemek yer uzanirim
Bu tarz benim i izliycem
Reklam aralarındada dolabı duzenlerim

bende dolapları düzenlerken alırım laptop u yanıma istediğim filmi açarım
yada o anda tv de izlediğim bişey varsa canlı tv izleye tıklarım istediğim kanalı açar izlerim hem vakit kaybı olmuyo hemde zevkle iş yapıyorum:KK69:

eşimin yanına gitsemmi gitmesemmi karar vermedim
gidersem yemek yapmak zorunda değilim hazır yiyecem orda
hem gidesim var hem yok
ama hazırlanıp gitmekte zor geliyor

kafası karışmış hissediyor:KK64:

bende aynı senin gibi yapıyorum yıllardır ve ablamlarda alıştılar benden

benimkide 2 oda :110:

baktı direnmek işe yaramıyo uyuyayım demiştir:KK48:

bende dolapları düzenlerken alırım laptop u yanıma istediğim filmi açarım
yada o anda tv de izlediğim bişey varsa canlı tv izleye tıklarım istediğim kanalı açar izlerim hem vakit kaybı olmuyo hemde zevkle iş yapıyorum:KK69:
2 oda derken salon hariç mi iki oda yoksa 1 yatak odası bir salon mu? Açıklık getirirsen sevinirim canim zira anlamayan arkadaşlar olabilir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

eşimin yanına gitsemmi gitmesemmi karar vermedim
gidersem yemek yapmak zorunda değilim hazır yiyecem orda
hem gidesim var hem yok
ama hazırlanıp gitmekte zor geliyor

kafası karışmış hissediyor:KK64:
Yemek yapmamak için ben giderdim:KK70:

2 oda derken salon hariç mi iki oda yoksa 1 yatak odası bir salon mu? Açıklık getirirsen sevinirim canim zira anlamayan arkadaşlar olabilir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

bir yatak odası birde oturma odası ama akordiyon kapı var onu açarsak girişle salon oluyor açıklayabilmişimdir heralde galiba sanırsam:KK48:

Back
X