Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:KK70::KK70::KK70: hemde ne cıvik:KK70::KK70::KK70:iyyyyyyy iğrenç ötesi geldi bana :KK12:

kayınbabası insan sıfatına layık olmayan bikişi için bebeğim sözü hoş geliyo

ama adam hakkaten babacan Bi şekilde söylüyordu
sapık gibi değildi yani:63:
yok canım haşlamıyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum karnıyarıklık olarak hazırlayıp bi kase biraz sıvı yağ koyuyorum bir fırça yardımıyla patlıcanların her yerine yağ sürüyorum sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip patlıcanları diziyorum fırını ısıtıp tepsiyi fırına sürüyoru 10 -15 dakika sonra patlıcanlar kıymalı içle dolmaya hazır hale geliyo yağı fırçayla sürdüğün için çok yağ çekmemiş oluyo oysa kızartsan bayağı yağ çeker inşallah anlatabilmişimdir
hımm hem daha pratik
once kızartmak hem uğraştırıcı :KK47:hemde pis bişi
bak yemek anası olarak sevo hiç bahsetmedi bundan
bundan sonra bende böyle yaparım

Allah muhabbetinizi artirsin iyi kaynatmissiniz okudum ama yazamadim iki gundur kafami kasiyacak vaktim yok evdede esimin kardesi var misafir yatili... Sara cim yazamadim cok sevindim insallah 9 ay sonra kucaginda olur miniklerin:nazar: basaks canim kolay gelsin sizin islerdezor isler simdi git gel kiz aal.ak kolay degil tabi..lavanta kokulum sevincom derin nazemir ne yazacagimi bilemedim iki gundur yazmadim ya motor sogumus :KK48:
sağol hayatım
evet bu işler zor. Hiç tanımazken birden akraba oluveriyosun.
sevincoya ve diğer arkadaşlara bişi yazmak zorunda değilsin
:63:bana yaz yeter

Kızlar aklıma gelmişken sizinle bişi paylaşmak istiyorum
zor Bi durumda kaldığınızda
şu duayı söyleyin
"lailahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimiin".
bu ne büyük Bi duadır Yarabbim
insan ferahlıyor rahatlıyor:KK68:

inancı olmayan insanlar nasıl yaşıyor
şaşıyorum, içlerindeki sıkıntı nasıl gidiyor, neye sığınıyorlar???
:KK12:çok yazık

kayınbabası insan sıfatına layık olmayan bikişi için bebeğim sözü hoş geliyo

ama adam hakkaten babacan Bi şekilde söylüyordu
sapık gibi değildi yani:63:
hımm hem daha pratik
once kızartmak hem uğraştırıcı :KK47:hemde pis bişi
bak yemek anası olarak sevo hiç bahsetmedi bundan
bundan sonra bende böyle yaparım
:63: gecmisi okumak zahmetinde bulunsaydin bu taktigi saranin benden duydugunu anlardin:63:
şu duayı söyleyin

Bende okurum birde la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim sikintilarin bas duasidir bu

Kaynanamin komsusu mama sandalyesini atiyormus isi bitti diye oda almus bize verdi saka gibi 250 TL ilk sandalyelerden koy vitrine sat:KK67: isi bitti at cöpe:KK57::KK57:

Günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için kızlar.
Allahım sağlık mutluluk ve hayırlı ömür versin hepimize çocuklarımıza ailelerimize tüm sevdiklerimize...

Alis in burnu akiyo hapsiriyor disten mi yoksa nezle mi anlayamadik...

deringeçmiş olost: 37707959 .!.:
Günaydın hayırlı bir hafta olur inşallah hepimiz için kızlar.
Allahım sağlık mutluluk ve hayırlı ömür versin hepimize çocuklarımıza ailelerimize tüm sevdiklerimize...

Alis in burnu akiyo hapsiriyor disten mi yoksa nezle mi anlayamadik...
Gunaydin cnm gecmis olsun dişten burun akmaz

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etme karari aldim :110:
Menü
Şekersiz rezene
Haslanmis yumurta
Tuzsuz peynir
Dereotu
5 zeytin:63:
bir dilim tam bugday ekmegi:110:

Son düzenleme:
Napiiim beydos haftasonları içiyor artık sadece 2 gün.
Kolaya aseriyom
çıkş,çıks,çıks:KK20:
inşallah gelir halın canım kayıp o kadar zorki hele bide takımın parçası olunca insanın daha çok zoruna gider ama inşallah gelir gelmezsede canın sağolsun

evet biliyo ama oda kötülesede benim daha çok tavırlı olacağımı bildiği için hep onları savunmada oooof offff

bende acısızını içiyom midemde gastrit var şimdi ilaçda içemediğimden acı yememeye çalşıyom
inşaallah saracım,dediğin gibi takımın parçası yaaa o olmazsa olmaz...
her erkek,hatta erkek için geçerli değil bu kadında öyledir insanın ailesi için eleştirel konuşmalar yapmaya başlayınca karşındakinin haklı olduğunu içinde bilsende insan direk savunmaya geçer...ama inan bana eleştirmeyi bir süre bıraktığında dinlemeye geçtiğinde erkek her ailesiyle biraraya geldikten sonra senin hiç birşey söylemediğini görünce kendileri yavaş,yavaş dökülüp anlatmaya başlıyorlar...
kızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım
ben kabak yada patlıcan musakkası yaptığımda halka,halka doğrayıp biraz yağlayıp tuzlayıp aynen fırın kağıdı üzerine dizip aynı işlemi yapıyorum oda çok güzel ve daha hafif oluyor..hatta 2 kez balığıda öyle yaptım şahane oldu ,hem daha sağlıklı:kk77:
merhaba arkadaşlar ben kaç gün önce çatlama iğnesi oldum benim gibi iğne kullananlr var mı ?
hayırlı olsun SMİLECİMMM gelişmelerden bizide haberdar et..ben hiç olmadığımdan bir şey diyemicem..
aynen bende:63: ilkkez duydum va çok kıskandım

geleli 2haftayı geçti cnm
bide bayramda gelmişyim
o zaman 3hafta kaldım.
artık herifi kapacak Bi :KK53:suriyeli.
yarın yada salı günü alıcaz cnm yemeğe.
aklımda bişiler var ama
çorbaya henüz karar vermedim
yeşil fasulye
fırında tavuk patates
pirinç pilavı
kuru biber dolması
kış salatası (bayılıyorumm)
közlenmiş :110:kırmızı biber .
Allah utandırmasın
herifi boş bırakma sık,sık güzel mesaclar at barii,daha ne zamn gidecen bakim:110:
karar verdinmi çorbaya:kk77:

:KK70::KK70::KK70: hemde ne cıvik:KK70::KK70::KK70:iyyyyyyy iğrenç ötesi geldi bana :KK12:
bende hiç sevmedim,o ne öyle:63:
Yok canim Doğulu sayılır benimki
oldukça maço:110:

deniycem bigün canim:kk77:
doğulu derken nereli kız o_O
:D heeeeee miraça araba koltuğu aldik :D

Ben hep oyle yapiyom hafta icide bahsetmistim kizartma cok agir oluyor yagli yagli :110:
hayırlı olsun miraç beyeeee:KK68:
Ben içerim canim diğer çok bilmisler sevmiyo:KK48: tesekkurler sana kiyamam:KK50:Ben alirim:KK60:
hee ben sewmem:63:
heeee beydoşla deroş sevmiyodu dimi

du ben sana çay getiremEki Görüntüle 1297969 yanınada kek Eki Görüntüle 1297970
evet ben sevmiyom mecbur kalmazsam hiç içmem sallamayı,birde başak sevmiyodu sanırsam..deroş çaydanlığını sarartmamak için sallama içiyor peh:63:
Allah muhabbetinizi artirsin iyi kaynatmissiniz okudum ama yazamadim iki gundur kafami kasiyacak vaktim yok evdede esimin kardesi var misafir yatili... Sara cim yazamadim cok sevindim insallah 9 ay sonra kucaginda olur miniklerin:nazar: basaks canim kolay gelsin sizin islerdezor isler simdi git gel kiz aal.ak kolay degil tabi..lavanta kokulum sevincom derin nazemir ne yazacagimi bilemedim iki gundur yazmadim ya motor sogumus :KK48:
:-):-):-):-):-):-):-)
şu duayı söyleyin

çok haklısın canım:KK19:sağol dua için okudum bile..

Back
X