Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapmis walla. Iste iyi doktora denk gelirsen faydası böyle oluyor
Heee biraz şeker birazda pul biber ve kimyon ekle hayatım![]()
Bende de oluyor benzer şeyler. Bende hemen şekerli içecekler içiyom dengeleniyo.. hissediyorum dengelendigini..
Geçen hamileliğimde de gebelik şekeri çıkmıştı..
Evet canim cok haklisin stres yok suanda zaten dinlenme donemindeyim aynen senin gibi dusunuyorum Rabbim hayirlisini versin insallah bu bekleme surecinde iyi bir doktor bulmaya calisiyorum tek derdim bu gecen gebeligimfe dr bilmiyordum geze geze cocuk oyuncagina cevirdiler strese soktular beni bobrek tasim var biliyorsun onunla ugrasiyorum simdi tez vakit sagligima kavusurum insallah sonra calismalara baslamayi istiyorum nasipsebafs bişeyi ne kadar takarsan kafana ince leyeip sık dokursan olmuyor kendimden biliyorum rahat ol biraz azıcık bebeği hamileliği tedaviyi herşeyi unut bir müddet olsun kendin için yaşa çok şükür çocuğun var seni seven eşin var onlarla hayatın tadını çıkar dinlen sakinleş sonra Ya Allah de başla tedaviye bi bakmışsın bebeğin gelmiş naçizane tavsiyem sana![]()
evi topladim camasir attimmirroyu doyurdum
Camasir katliyom![]()
Annesine kadin gelecek yardima gidecekti erkenden bu arada saol cnmkolay gelsin canım beydoş bi yeremi gidecekti bugün
7.30 a doğru uyandikDerin sevinc sizin sipalar uyanmadi mi sabah erkenxi ugrardiniz keske benim bebikomda gelse artik da sabahlari onun icin uykusuz kalsam sevinc buarada senden yorum bekledim son gelismelere ama yapmadin kafam cok karisik benim yerimde olsan napardin?
amin canimaynen canım Rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın
çok komiksiniz kızlar yaa
dikkat et canım kendine
bende sana çok ama çok güzel bi gün diliyorumgünaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
uffffff amma uzattiniz alın ya koltugum sizin olsun bi gün sen bi gün basos oturursunuz. Aynı anda oturun diyecem ama totolariniz büyük olduğu için sigmassiniz... Güle güle oturun.. zBaşoş Deroş dünkü duruma aciklik getireyimdun bende utu yapip oglani uyutup msj atmistim fakat msjim askida kalmis saniyesi dolmadigi için gitmemiş. Bende basak o cevabi bana yazdi sandim derosla ayni isi yapmisiz
ben utu yaparken miraç oyun halisindaydi
bilmem anlatabildim mi
![]()
heeee o olmassa da eksikligi belli buradaBugün Beydoş da yok![]()
7.30 a doğru uyandik
kahvaltısınI verdim
kendimde bir büyük bardak çay içtim
ancak kendime geldim
amin canim
bende sana çok ama çok güzel bi gün diliyorum
uffffff amma uzattiniz alın ya koltugum sizin olsun bi gün sen bi gün basos oturursunuz. Aynı anda oturun diyecem ama totolariniz büyük olduğu için sigmassiniz... Güle güle oturun.. z
heeee o olmassa da eksikligi belli buradatopikde çok aktif olduğu için olmayınca yeri belli oluyo