Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

moralimi bozmyın canımı sıkmayın:63:
bu hafta vize haftası sınavlarım çok:63:
kötü not almak istemiyorum:63:
öğrencilik zor:63:

yesinler havanı öğrencilik zormuş evde otur ders çalışma okula gitme sınav zamanı öğrencilik zor :63::63::63::63:

yardımcı kitap alsaydın çok faydası oluyo :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Evi gece topladim kahvalti hazirlim :D
Mönü
Şehriye corbasi
Tavuklu hhavuçlu pilav
Zeytinyagli taze fasulye
Salata
:kk77::kk77:

menün güzelmiş canım pilavı bende çok severim ama bir süreliğine yemeyecem

ben bugüne karnabahar ve brokoliyle karışık sebze yemeği yapacam yanınada yoğurt
akşamada belki bişeyler daha eklerim ama karar veremedim daha

dönüp dolaşacağımız döneceğimiz yer:63:

yaşadığın yer neresi olursa olsun yanında sevdiklerin varsa orasıdır cennet sen evlisin çocuğun var şükür onlar yanında ve sağlıklı kendi evin var daha ne istiyorsun elbetteki insan ailesininde yanında olmasını ister ama her istediğin her zaman olmaz yinede şanslısın sürekli ailene gidiyosun ve her gittiğinde bayağı bir kalıyosun her koca buna izin vermez ve işin doğrusu bu kadar çok izin vermemeklede haksız sayılmaz sen sendeki bu memnuniyetsizliğe bi son versen daha mutlu ve huzurlu olacaksın insan içinde bulunduğu durumu hemen değiştiremiyorsa kabul ederek huzuru yakalayabilir ancak naçizane abla tavsiyesi :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Sorma birgün borulcegil cagirdi gittik herif yatak pijamasiyla kendi eşofman:eek::eek:

töbe töbe hiç sevmem bu kadar özensizliği insanın önce kendine saygısı olacak ki karşındakinede olsun ben akşam işten gidince yemeğimi yapıp masayı hazırlayıp üzerimi değişir eşimi öyle karşılarım çok hasta değilsem yada çok yorgun değilsem

Babada ="sara_28, post: 37861923, member: 238516"]bende hergün bir tane haşlanmış yumurta yiyorum ama bıkkınlık gelmeye başladı[/QUOTE]
Banada bikkinlik geldi. Tavada yagsiz pişir teflonda seramikte ben öyle yapiyom

okudum canım ve yardımcı kadının gelmeyişine sinir oldum ama sağlık olsun hafta sonu yaparsınız temizliği çok yorulmuşsun dinlen bu gece yarın görüşürüz
ewet çok yorulmuştum canım..
Ayyyy bu ne sacmalik Beydoş insan isi varsa hbr eder gelemiyom diye :63:
Bulasik makinesinin yerimi sorun cikaran anneminde öyle olmuştu deli olmuştuk ev eski olunca su tesisati cektir elk cektir gideri baglat makina yerine olmasin pofffffff
ay sorma sevinç bende çıldırdım ama neyse kızkardeşim başka birini buldu bir dahada o karıyı çağırmıcam:63:
ewet makinaanın yeri sorun çıkardı başka yere aldık,kırıldı döküldü sinir oldum 2 gündür:KK51:anam ağladı..
işte şimdiki evlerde ne güzel bütün elektronik eşyalar tegah içine veya altına yerleştiriliyor..bizimki öyle değil maalesef..
çok yoruldun beydos bı kaç Gün dinlen bakıma al kendini
ewet öyle yapmalıyım....
ayyy bunun da iyiki bi evi yeni yanii
evi yeni olmayanlara devamlı laf sokuyo
moralini bozuyo.

benim evde yeni camları kapıları sildim ışıl ışıl bembeyaz oldular
yeni olunca yaptığın temizlikte kendini gösteriyo yani:63::63::63:
iyiki sen laf sokmuyon peh:110:ama doğru ev eski olunca gerçekten temizlik kendini göstermiyor:110:
moralimi bozmyın canımı sıkmayın:63:
bu hafta vize haftası sınavlarım çok:63:
kötü not almak istemiyorum:63:
öğrencilik zor:63:
sıkı çalış,iyi not al:63:

Dun dogungunj çocuğuna çok şık deri bir mont aldik aile boyu giyindik suslendik mini elbisemi giydim simli corabimla makyajimi yaptim ev ayakkabimi yanima aldim Esim oğlanlar Tiril Tiril gittik.
Ev sahibi dogumgunu masasini mutfağa hazirlamis :110: is kiyafetleriyle gayet özensizbizi karsiladilar oonların yaninda kendimizi düğüne gidiyor sandik:110:
:KK70::KK70::KK70:ay ne kötü olmuştur,acaba kendilerini kötü hissetttilermi:KK70:

Özensiz isleri sevmiyorum:110:
Olmaz tamam dirt dörtlük dayali döşeli ev
Misafir odasi herşeyi var:110:
Mutfakta dgunu kutladuk cam balkonda oturduk bu soğukta neyseki miraç içerde uyudu:110:
bende hiç sewmem özensiz işleri,imkan yoksa hiç birşey demem ama insanın imkanlar dahilinde yaptığı şey her ne olursa olsun itinalı ve saygılı olmalı....
Beydoş bu basak karisi aramizi bozmaya calisiyiiii kimsenin evine eski kotu deyip laf sokmadim bende oturdum eski evde 5 sene o yüzden biliyok herhalde:110:
yok canım öyle anlamadım zaten..

Günaydın kızlar :KK37:
Herkese hayırlı günler...
günaydınnn:KK19:
:110::110::110: Düğün kıyafeti almaya gitcem:110::110::110:
aynısınımı,tikkat ettt:KK16:

Back
X