Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

valla Edoş tek çocuk olduğundan böyle heralde.
kalabalık olduğumuzda çok mutlu kendi kendine oynayabilir
ama ikimiz kaldığımız da burnumdan getiriyo
hç bişe yaptırmıyo, yalnız kalmayı tek oynamayı sevmiyo
tek çocuk olduğundan böyle zahiiirrr:110:

Niye sutten keseyim oglumu:110:
Hamileyken bile emziriliyor iyi beslenmek kosuluyla sankim hemen hamilemi kaliyok:110: miraci on ayda buldum:63:
walla hamile kadının sütü bebeği zehirler diye duymuştum ben yanlışmı duymuşum benim kuzenim emzirirken kazayla hamile kaldı öğrendiğinde hemen kesmişti:110:hem ne biliyon 10 ay süreceğini bellimi olur belik ilk aydan kalırsın inşaallah:110:
tadına baktıysan bişey olmaz canım ama yeme

evet hemde yatılı büyük görümcemle kızı kızı yarın gidecekde inşallah göürmcekde gider hafta sonu dinlenmek istiyorum

kim olabilir canım çalıştığım halde hafta içi gelip gece kalacak tabiki görümcek gerçi bu görümcem öbürlerine nazaran iyidir ama buda çok kafa ütülüyo hiç çekemiyorum ya ama napalım katlanacaz mecbuuuuur
yok kuzum yemedim zaten sevmem...
ayy walla yorgunlukta çekilmez nasıl insanlar varya hadi çalıştığını bilip geliyon yatıya niye kalıyosun dimi ama,walla benim bir kaynım ve eşi öğretmen o kadar ısrar ediyolar ancak gidersem hafta sonu gidiyorum yazık diyorum çalışıyolar oda yarım gün düşün..
kızla pazara çıktık eşimle öğlen arasında dereotum bitmişti onu aldım kahvaltılarımın vazgeçilmezi oldu taze naneyide suya kattım bu sabah harika oldu nefesimi açtı resmen ama pazarda evde kalmış görümcekleri gördük biri sarılıp öptü küçüğü bi havalarda tavırlı ben tavır yapacakken onlar tavırlarda canımı sıktılar yine sinirden ellerim titriyo şu anda kalbim çarpıyo Allahım bana yardım etsin
aminn,çok haklısın saracım bende öyle olurum hep bu yüzden çoğu zaman kendimi savunamadığım olmuşturçünkü titreme ve çarpıntı sonrasında ağlamaya döner bende..
Bende sabah saglikocagina giderken kaynosa ugradim yol ustu :110: girumcek geldi sonra onun oğluna bakiyorlar öğretmen ya kendisi:110: hoşgeldin dedim ayyy gribim opne dedi:110: aaa oylemi oğlundan uzak dur ozaman dedim:63:
iyi demişsin:63:
hemde neler beydoşum, tamam muhakkak daha kötü ddurumlarda olanlar da var bn demiyorum en kötü şeyleri ben yaşadım diye
ama benim yaşadıklarım da bana göre içler acısıydı
çiçeği burnunda evliliğimden hi bişi anlamadım daha 5 yıllık evliyim ama bin kere pişmanım:KK14:
sen o nalet binadan nasıl kurtuldun
sanırım sende kendi evinden kiraya çıktın, adamlar için zor bi karar
lakin mantıklı bi karar:KK51:
haklısın başağım çok iyi anlıyorum seni,bende hep içime atarım anlatmayı pek sewmem yıllar geçti ailem bile yaşadıklarımın çoğunu bilmezler..böylesi insanlar yüzünden en güzel çağın,dönemin ,evliliğinin en güzel dönemleri zehir oluyor...
bizim kayınbaba ve kaynana çocuklarını paramatik gibi görürler evlerinde yaşadığımızda yani üst katta,eşim sürekli para verirken evden çıkma fikrimizi bile söylemeye korkardık bir keresinde ima ettik diye neler ettiler...neyse eşimin işleri bayağı bir kötü olmuştu o dönem bunlarda sağda solda konuşuyolarmış bize hiç yardım etmiyolarçıksalarda kiraya versek diye,biz duyuyorduk ama hiç imkanımız yok diye duymamazlıktan geliyoduk.sonunda herif dayanamadı ve bize neler söyledi resmen kovdu bizi...o zaman borç harç çıkmıştık,sonrasında o evinde hayrını görmediler ya boşver...bir yandan bana iyilik yaptı ama sonrasındada evimden çıkmıyolardı.....bu yazdığım çok kısa ve çok kibar bir özeti...
inşaallah sizde kovulursunuz diyeyimmi:-)

sağl cnm, yok ben taktım rowentaya sessiz ya ondan
hatta biliyomusun Ege bile rahatsız oluyo üpürgenin sesinden
ege varken süpürge yapamıyorum
ya süpürgeyi kapatıyo yada ağlıyo :mad:
iyi hadi alda görek....ben bile sewmiyorum o sesi çicuk ne yapsın...
bütçeyi sıkmalar hiç bitmiyo zaten canım yaa:KK51:
hee doğru:63:
Miraç ada maaşallah:nazar:
babasını suriyeliler kapmaz inşalllah:KK30:
ayyy çok güzel uymuş kafiyeee:KK70:
inşallah innşallah
suya anlat tersi çıksın derlerdi büyükler:KK48:
ok ben ne zaman bol domates görsem adet olurum yada hamileysem kanamam olur ama inşaallahta bu sefer çıkmaz:KK14:
beydoşşş sen yakmay:KK51:a başladınmı zoba
biz daha kurmadık bile,zobalık hava yok burda:KK14:
inşalah üşütmek gerçi büyüdükçe zorlaşıyo giydirmek yeleği çıkarıyo atıyo 'yan yan' diyerekten. yanmış beyefendi:KK48:
----------
abukat sevinç :63:(baaanem avukata abukat derdi:KK51::KK68:)
benim babaannemde öyle der yani nenem..
Dumos doguriiii ptesi:D
iwetttttt:KK9::KK9:
ayy saçlarım çok dökülüyo yaa bıktım artık
adamın beresini taktım evde şapkayla geziyom
kurdeşan dökecem kafam yanıyo içinde
ama napiyim bıktım bu saçlardan
hakiki zeytinyağı vardı evde işe yrarmı acaba
dökülmeleri durduruyomuş diye duymuştum
bi denesemi
benimde çok dökülüyor bir kuaförün söylemesi üzerine şampuanıma evigen ve bepanten iğne kırmıştım,çok işe yaramadı..şimdide bebe şampuanı kullanıyorum...ama kansızlığın varsa saçlar ondanda çok dökülüyor:KK14:
bugün adamıa üzerrimde bi bluz
altımda siyah tayt dizlerime yakın çoraplar ve kafamda da bere ile karşılıcam

bu tarz benim:cool:
tarzını sevsinler,o ne öyle evin içinde kafada bereylemi karşılıcan adamı:63:
hee eve glmeden önce onların kapının önünden geçiyo:KK70:
abowwwww yanlışlıkla o kapıdan girmesin seni bereyle görünce:eek:
Beydoş anasindan gelemedi zaahirrr:110:
geldim:110:
edoş annenlerde duruyodu dimi herkesin ilgisi onda ne güzel..ewe gelince yabancılık çektimi,madem yalnız oynamak istemiyor bir kardeş yapıver:110:

menü çok güzelmiş canım ellerinize sağlık

geçmiş olsun bu havalardan herkes hasta

yarın görüşecem doktorumla

beğenmene sevindim canım kitap en güzl hediye

ne güzel canım sana iyi gezmeler

sağol canım havada güzeldi gezdik yürüyüş yaptık güzel geçti

sağol teyzesi çok teşekkürler...

hayırlı yolculuklar aşkım
özletme kendini

ayy bu Ege bin 1. Yaş günü pastasının aynısıııııııı
hım çilekliyse mecbur. Pembe olcak tabii.
ben kıza özel pasta zannettim cnm
sorun olmaz güzel olmuş ellerine sağlık
afiyetle yidik

evet Edoşun doqum qunune denk qeldi.
ben hafta sonu gidicem diye, gelmişler.
valla bokçalar güzeldi.
abime pijama takımı çorap kazak atlet havlu seti içinde tüllü sabunu falan feşmekan vardı, valla yeni yeni şeyler çıkıyor ,
annemle babama üst, çorap tulbent atlet vs
bana da çorap atlet havlu Edoşa takım, çorap
bide herifime atlet çorap göynek filan.
ha bide bana çanta vardı. Benm tarzım olmayan Bi çanta ama Bi tanıdığımz vardı dediki
bu çantanın aynısı bu tarz benim yarışmasında kızın biri takmıştı
çok güzel bu çanta dedi:KK48:
keselerine bereket getirmişler baya bişiler yeter

özledinmi bilemem geçmiş 72 sayfa daha var bakalım özleyip benden bahsettinmi bakak görek:110:

Bende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hep :KK14::KK14::KK14:bana komsularim yakinlarim oldum olasi kilo al der hep kocamda sagolsun destekci bana ben kemik siyirmayi seviyom diyor:KK70:

:KK70::KK70::KK70:benimkide etli seviyormuş tam tersini söylese huzursuzluk çıkacak çünkü:KK48:

walla hamile kadının sütü bebeği zehirler diye duymuştum ben yanlışmı duymuşum benim kuzenim emzirirken kazayla hamile kaldı öğrendiğinde hemen kesmişti:110:hem ne biliyon 10 ay süreceğini bellimi olur belik ilk aydan kalırsın inşaallah:110:

yok kuzum yemedim zaten sevmem...
ayy walla yorgunlukta çekilmez nasıl insanlar varya hadi çalıştığını bilip geliyon yatıya niye kalıyosun dimi ama,walla benim bir kaynım ve eşi öğretmen o kadar ısrar ediyolar ancak gidersem hafta sonu gidiyorum yazık diyorum çalışıyolar oda yarım gün düşün..

aminn,çok haklısın saracım bende öyle olurum hep bu yüzden çoğu zaman kendimi savunamadığım olmuşturçünkü titreme ve çarpıntı sonrasında ağlamaya döner bende..

iyi demişsin:63:

haklısın başağım çok iyi anlıyorum seni,bende hep içime atarım anlatmayı pek sewmem yıllar geçti ailem bile yaşadıklarımın çoğunu bilmezler..böylesi insanlar yüzünden en güzel çağın,dönemin ,evliliğinin en güzel dönemleri zehir oluyor...
bizim kayınbaba ve kaynana çocuklarını paramatik gibi görürler evlerinde yaşadığımızda yani üst katta,eşim sürekli para verirken evden çıkma fikrimizi bile söylemeye korkardık bir keresinde ima ettik diye neler ettiler...neyse eşimin işleri bayağı bir kötü olmuştu o dönem bunlarda sağda solda konuşuyolarmış bize hiç yardım etmiyolarçıksalarda kiraya versek diye,biz duyuyorduk ama hiç imkanımız yok diye duymamazlıktan geliyoduk.sonunda herif dayanamadı ve bize neler söyledi resmen kovdu bizi...o zaman borç harç çıkmıştık,sonrasında o evinde hayrını görmediler ya boşver...bir yandan bana iyilik yaptı ama sonrasındada evimden çıkmıyolardı.....bu yazdığım çok kısa ve çok kibar bir özeti...
inşaallah sizde kovulursunuz diyeyimmi:-)
yok deme:KK70:.
çünkü biz çıkınca evi kapatıp çıkıcaz
ziiira bu ev bizim zamanı gelince satıp başka yerden ev alcaz.
:KK51:hayallerim bu yönde .

Bi anne babanın evladına bu şekilde davranması ne acı.
ben o kişileri insan sıfatına bile yakıştırmıyorum kaldıki anne baba olsunlar.

sağol canımm:KK19:

sağol datlummm:KK19:

yapacak bir şey yok tıpış,tıpış gideceksin,şimdi kocan büyüüükkk bir heyecanla sizi bekliyordur uzun ayrılıklardan sonra kavuşmasıda pek güzel oluyor:KK23:

kız ne güzel senin metabolizma iyi çalışıyor demek,istediğin herşeyi rahatlıla yiyebilirsin,en sinir olunan tip:110:
ben nerdeeeee bigün yemicemde 2 kilo verecem pehh:KK14:

ewettttttttt:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

kocam hasta dedim ya tövbe estağfır:110:
SEVİNÇ TE GÜNE gitti zaar yaptıklarını tıkınıp göbek atıyodur,beleş,beleş sankim kendi gün parası veriii:63:
SARA gelmemişmi doktora gidecekti ne oldu acaba,gerçi doktordan sonrada aşure yaparım belki demişti...

evet ya ben azıcık fazla yesem vicdan yapıyorum bide yiyipde kilo almayanlar var nasıl imreniyorum:63:

:KK12:ya benmi göremiyorum yoksa yine kk istenmeyen bir yenilik dahamı yaptı,ben dahil kimsenin adı gözükmüyor:63:
neyse ben kaçtım çamaşır serecem,çayıda demledim,kocişe vereyim bende içeyim,bu erkekler hasta olunca ne nazlı oluyolar:110:

benimkide bütün gece inleyip uyutmaz beni ama ben hasta oldumu hissttirmem bile:KK47:

Yaptigim yimeklerin tadina baktim elime saglik cok guzel olmuss:Dsutlu kahve yaptim simdi onu iciyorum derin gel beraber icek bugun topigi biz bekledik hakettik bol kopukludedikodu yaparik aaa basak karisi kuaforden cikamadi butun gun sevinc butun gun karilarla vir vir dir dir gundeymis sarayi pek severim Allah var dr a gittiginde bile gelir mutlaka hbr verir pasaya ni demeli cok hayirsiz cikti cokkk ahh pasam ozlettin kendini begum ara verdi gelmiyor oda hic beydagli lavanta kokulum hamarat hatunum cok hayirli evlattir cok anacigini hic ihmal etmez buradan yazar hep Allah im onada kendi gibo hayirli evlatlar nasip etsin aaa hamurumda yok ayol dedikodu yapiyim dedim iyi seyler yazmaya baslamis ben beceremicem bu isi derin se yap bakem olmadi bu :KK48:

:110::110::110:

araba kullandığının havasını da attı hemen

eroş aklıma geldi oda hep araba kullanırdı:110:

Kac ay sonra 50 gordum tartida cok mutluyummm :KK76:

bende görsem 50 yi mutluluktan göbek atarım:KK49:

:KK42::KK12::63::110:En Büyük KK:KK43::KK14::mad:saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok:KK67::KK34:

bende akşam geldim eşim eve gelmeden eve gidince şok olma sigara külü döküldü süpüremedim diyor
beni alıştırıyor aklı sıra halbiki evin içinde sigara içmesine külü dökmesinden daha çok sinir oldum:mad:

:eek::eek::eek::eek:Marttan sonra korunmaya birakacam:eek::eek:

xenforo-smilies-kk10.gif
xenforo-smilies-kk10.gif
xenforo-smilies-kk10.gif

nazooo bursadanmı bağlaninn:110:

ewet böön daha iyi:110:

kimse benim kadar bilemez bel ağrısını çok zor benimde fıtığım vardı üstüne sürekli kürtaj olunca iyice anam ağladı,halada çok çekiyorum canım sanada geçmiş olsun....ya o aletten bizdede var ama ben hiç kullanmıyorum:KK16:

kilo aldığına sewinen nadir kadınlardan biri hadi gözünaydın:110:

heee o zaman beni anlamıştın:110:

kız eski süpürgen yokmuydu senin,yoksa kaynoştan iste ne olacak:110:

ALLAH kabul etsin:110:

aynen öyleEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK

neyyyyyy:KK57::KK57::KK57::KK57:

evet canım bursadan bağlanmıştım ama kimse yoktu bende fazla kalamadım
sende olmasan beni kimse görmemiş:KK60:
beyazlarımı boyadım,sürenin dolmasını bekliyim:KK14:

benimde boyanacak boyayı aldım üşeniyom soğukta boyamaya

kızla pazara çıktık eşimle öğlen arasında dereotum bitmişti onu aldım kahvaltılarımın vazgeçilmezi oldu taze naneyide suya kattım bu sabah harika oldu nefesimi açtı resmen ama pazarda evde kalmış görümcekleri gördük biri sarılıp öptü küçüğü bi havalarda tavırlı ben tavır yapacakken onlar tavırlarda canımı sıktılar yine sinirden ellerim titriyo şu anda kalbim çarpıyo Allahım bana yardım etsin
Kuzum yaaa boşver diyecem ama elinde olmuyo insanin. Sen kocanla mutluluğuna bak.
oooo saçma sürtük lafı iyi yapıştı size de:KK31:

Ege 1 yaşından beri zar zor kilo alıyo şu an 11 kilo daha dün baktırdım:)
bende az önce geldim walla hiç halim yoktu birden Bismillah dedim ve oğlani tartıya goturdum. Tam kapılar kapaniyodu. Sağolsunlar aldılar.
Neyse velhasil sonunda 4 aydır goturmedigim çocuğu tarttirdim 10.700 :KK57:
dedim çok az almış. 1 yaşından sonra az aliyolar. Hareketli oluyorlar ki Alis çok hareketli. Emekleyerek heryere gidiyo.

Ege de hareketlimi?
Kaynosum oğlun zayıf diyo bana.
:KK51:

bugün adamıa üzerrimde bi bluz
altımda siyah tayt dizlerime yakın çoraplar ve kafamda da bere ile karşılıcam

bu tarz benim:cool:
adam gelmeden bi da düşün:KK53: angaraya gönderir seni:KK53:

:63::63: suriyeliler yakindi dimi:63:
:KK70::KK70::KK70:

hee 40lı bebek olsa biraz durur bari
Ege hep devamlı bilrkikte oynamak istiyo
uyuyana kadar hiç bi iş yapamıyom
uyursa ne ala:KK45:
seni çok iyi anlıyorum bende hiçbişey yapamiyom bunalıma gircek gibi oluyom bazen. Yemegimi bile yedirmiyo:mad: tabi buna şükür yinede. Herşeye rağmen.

deroşşş salata yimeye gitmiştin dönmemişsinn:110:
kız salatayı yedim midem nasıl kazandı
Kaşarlı tost yedim iki tane sonra kesti beni.
Aksama yemek yapmadım herif işyerinde yiyecek.

Hakan 6 sene tek cicuktu:110:

Nazo hosgeldin canim

hoşbuldum canım tam çıkıyordumki senin mesajı gördüm
sana geçen hafta cuma bir yasin okumuştum yazmıştım burayada ama gözün kaçtı heralde
yarında okurum okuyunca yazarım yine
şimdi çıkmam lazım eşim gelecek birazdan benimde az bulaşığım var yıkıyımda geleyim iyi akşamlar:KK55:

Pasa hepinizi çok özlemiş:110:
Çok slmi var:110:
Herkes sana küs dedim :63:
PC bozuktu bosunami gelmedik dedi:110:
Şimdide adresini şifresini unutmuş:110:
Bende yeni adres al dedim:63:

Back
X