- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla hamile kadının sütü bebeği zehirler diye duymuştum ben yanlışmı duymuşum benim kuzenim emzirirken kazayla hamile kaldı öğrendiğinde hemen kesmiştiNiye sutten keseyim oglumu
Hamileyken bile emziriliyor iyi beslenmek kosuluyla sankim hemen hamilemi kaliyokmiraci on ayda buldum
![]()
yok kuzum yemedim zaten sevmem...tadına baktıysan bişey olmaz canım ama yeme
evet hemde yatılı büyük görümcemle kızı kızı yarın gidecekde inşallah göürmcekde gider hafta sonu dinlenmek istiyorum
kim olabilir canım çalıştığım halde hafta içi gelip gece kalacak tabiki görümcek gerçi bu görümcem öbürlerine nazaran iyidir ama buda çok kafa ütülüyo hiç çekemiyorum ya ama napalım katlanacaz mecbuuuuur
aminn,çok haklısın saracım bende öyle olurum hep bu yüzden çoğu zaman kendimi savunamadığım olmuşturçünkü titreme ve çarpıntı sonrasında ağlamaya döner bende..kızla pazara çıktık eşimle öğlen arasında dereotum bitmişti onu aldım kahvaltılarımın vazgeçilmezi oldu taze naneyide suya kattım bu sabah harika oldu nefesimi açtı resmen ama pazarda evde kalmış görümcekleri gördük biri sarılıp öptü küçüğü bi havalarda tavırlı ben tavır yapacakken onlar tavırlarda canımı sıktılar yine sinirden ellerim titriyo şu anda kalbim çarpıyo Allahım bana yardım etsin
iyi demişsinBende sabah saglikocagina giderken kaynosa ugradim yol ustugirumcek geldi sonra onun oğluna bakiyorlar öğretmen ya kendisi
hoşgeldin dedim ayyy gribim opne dedi
aaa oylemi oğlundan uzak dur ozaman dedim
![]()
haklısın başağım çok iyi anlıyorum seni,bende hep içime atarım anlatmayı pek sewmem yıllar geçti ailem bile yaşadıklarımın çoğunu bilmezler..böylesi insanlar yüzünden en güzel çağın,dönemin ,evliliğinin en güzel dönemleri zehir oluyor...hemde neler beydoşum, tamam muhakkak daha kötü ddurumlarda olanlar da var bn demiyorum en kötü şeyleri ben yaşadım diye
ama benim yaşadıklarım da bana göre içler acısıydı
çiçeği burnunda evliliğimden hi bişi anlamadım daha 5 yıllık evliyim ama bin kere pişmanım
sen o nalet binadan nasıl kurtuldun
sanırım sende kendi evinden kiraya çıktın, adamlar için zor bi karar
lakin mantıklı bi karar![]()
iyi hadi alda görek....ben bile sewmiyorum o sesi çicuk ne yapsın...sağl cnm, yok ben taktım rowentaya sessiz ya ondan
hatta biliyomusun Ege bile rahatsız oluyo üpürgenin sesinden
ege varken süpürge yapamıyorum
ya süpürgeyi kapatıyo yada ağlıyo![]()
hee doğrubütçeyi sıkmalar hiç bitmiyo zaten canım yaa![]()
ayyy çok güzel uymuş kafiyeeeMiraç ada maaşallah
babasını suriyeliler kapmaz inşalllah![]()
ok ben ne zaman bol domates görsem adet olurum yada hamileysem kanamam olur ama inşaallahta bu sefer çıkmazinşallah innşallah
suya anlat tersi çıksın derlerdi büyükler![]()
biz daha kurmadık bile,zobalık hava yok burdabeydoşşş sen yakmaya başladınmı zoba
benim babaannemde öyle der yani nenem..inşalah üşütmek gerçi büyüdükçe zorlaşıyo giydirmek yeleği çıkarıyo atıyo 'yan yan' diyerekten. yanmış beyefendi
----------
abukat sevinç(baaanem avukata abukat derdi
)
iwettttttDumos doguriiii ptesi![]()
benimde çok dökülüyor bir kuaförün söylemesi üzerine şampuanıma evigen ve bepanten iğne kırmıştım,çok işe yaramadı..şimdide bebe şampuanı kullanıyorum...ama kansızlığın varsa saçlar ondanda çok dökülüyorayy saçlarım çok dökülüyo yaa bıktım artık
adamın beresini taktım evde şapkayla geziyom
kurdeşan dökecem kafam yanıyo içinde
ama napiyim bıktım bu saçlardan
hakiki zeytinyağı vardı evde işe yrarmı acaba
dökülmeleri durduruyomuş diye duymuştum
bi denesemi
tarzını sevsinler,o ne öyle evin içinde kafada bereylemi karşılıcan adamıbugün adamıa üzerrimde bi bluz
altımda siyah tayt dizlerime yakın çoraplar ve kafamda da bere ile karşılıcam
bu tarz benim![]()
abowwwww yanlışlıkla o kapıdan girmesin seni bereyle görüncehee eve glmeden önce onların kapının önünden geçiyo![]()
geldimBeydoş anasindan gelemedi zaahirrr![]()
edoş annenlerde duruyodu dimi herkesin ilgisi onda ne güzel..ewe gelince yabancılık çektimi,madem yalnız oynamak istemiyor bir kardeş yapıvervalla Edoş tek çocuk olduğundan böyle heralde.
kalabalık olduğumuzda çok mutlu kendi kendine oynayabilir
ama ikimiz kaldığımız da burnumdan getiriyo
hç bişe yaptırmıyo, yalnız kalmayı tek oynamayı sevmiyo
tek çocuk olduğundan böyle zahiiirrr![]()
Eşine 2-3 gün izin veriyormu işyeri![]()
menü çok güzelmiş canım ellerinize sağlık
geçmiş olsun bu havalardan herkes hasta
yarın görüşecem doktorumla
beğenmene sevindim canım kitap en güzl hediye
ne güzel canım sana iyi gezmeler
sağol teyzesi çok teşekkürler...
hayırlı yolculuklar aşkım
özletme kendini
ayy bu Ege bin 1. Yaş günü pastasının aynısıııııııı
hım çilekliyse mecbur. Pembe olcak tabii.
ben kıza özel pasta zannettim cnm
sorun olmaz güzel olmuş ellerine sağlık
afiyetle yidik
evet Edoşun doqum qunune denk qeldi.
ben hafta sonu gidicem diye, gelmişler.
valla bokçalar güzeldi.
abime pijama takımı çorap kazak atlet havlu seti içinde tüllü sabunu falan feşmekan vardı, valla yeni yeni şeyler çıkıyor ,
annemle babama üst, çorap tulbent atlet vs
bana da çorap atlet havlu Edoşa takım, çorap
bide herifime atlet çorap göynek filan.
ha bide bana çanta vardı. Benm tarzım olmayan Bi çanta ama Bi tanıdığımz vardı dediki
bu çantanın aynısı bu tarz benim yarışmasında kızın biri takmıştı
çok güzel bu çanta dedi
keselerine bereket getirmişler baya bişiler yeter
Bende elimi atinca et gelsin istiyom kemiklere carpiyim hepbana komsularim yakinlarim oldum olasi kilo al der hep kocamda sagolsun destekci bana ben kemik siyirmayi seviyom diyor
![]()
yok demewalla hamile kadının sütü bebeği zehirler diye duymuştum ben yanlışmı duymuşum benim kuzenim emzirirken kazayla hamile kaldı öğrendiğinde hemen kesmiştihem ne biliyon 10 ay süreceğini bellimi olur belik ilk aydan kalırsın inşaallah
yok kuzum yemedim zaten sevmem...
ayy walla yorgunlukta çekilmez nasıl insanlar varya hadi çalıştığını bilip geliyon yatıya niye kalıyosun dimi ama,walla benim bir kaynım ve eşi öğretmen o kadar ısrar ediyolar ancak gidersem hafta sonu gidiyorum yazık diyorum çalışıyolar oda yarım gün düşün..
aminn,çok haklısın saracım bende öyle olurum hep bu yüzden çoğu zaman kendimi savunamadığım olmuşturçünkü titreme ve çarpıntı sonrasında ağlamaya döner bende..
iyi demişsin
haklısın başağım çok iyi anlıyorum seni,bende hep içime atarım anlatmayı pek sewmem yıllar geçti ailem bile yaşadıklarımın çoğunu bilmezler..böylesi insanlar yüzünden en güzel çağın,dönemin ,evliliğinin en güzel dönemleri zehir oluyor...
bizim kayınbaba ve kaynana çocuklarını paramatik gibi görürler evlerinde yaşadığımızda yani üst katta,eşim sürekli para verirken evden çıkma fikrimizi bile söylemeye korkardık bir keresinde ima ettik diye neler ettiler...neyse eşimin işleri bayağı bir kötü olmuştu o dönem bunlarda sağda solda konuşuyolarmış bize hiç yardım etmiyolarçıksalarda kiraya versek diye,biz duyuyorduk ama hiç imkanımız yok diye duymamazlıktan geliyoduk.sonunda herif dayanamadı ve bize neler söyledi resmen kovdu bizi...o zaman borç harç çıkmıştık,sonrasında o evinde hayrını görmediler ya boşver...bir yandan bana iyilik yaptı ama sonrasındada evimden çıkmıyolardı.....bu yazdığım çok kısa ve çok kibar bir özeti...
inşaallah sizde kovulursunuz diyeyimmi![]()
sağol canımm
sağol datlummm
yapacak bir şey yok tıpış,tıpış gideceksin,şimdi kocan büyüüükkk bir heyecanla sizi bekliyordur uzun ayrılıklardan sonra kavuşmasıda pek güzel oluyor
kız ne güzel senin metabolizma iyi çalışıyor demek,istediğin herşeyi rahatlıla yiyebilirsin,en sinir olunan tip
ben nerdeeeee bigün yemicemde 2 kilo verecem pehh
ewettttttttt
kocam hasta dedim ya tövbe estağfır
SEVİNÇ TE GÜNE gitti zaar yaptıklarını tıkınıp göbek atıyodur,beleş,beleş sankim kendi gün parası veriii
SARA gelmemişmi doktora gidecekti ne oldu acaba,gerçi doktordan sonrada aşure yaparım belki demişti...
ya benmi göremiyorum yoksa yine kk istenmeyen bir yenilik dahamı yaptı,ben dahil kimsenin adı gözükmüyor
neyse ben kaçtım çamaşır serecem,çayıda demledim,kocişe vereyim bende içeyim,bu erkekler hasta olunca ne nazlı oluyolar![]()
Yaptigim yimeklerin tadina baktim elime saglik cok guzel olmusssutlu kahve yaptim simdi onu iciyorum derin gel beraber icek bugun topigi biz bekledik hakettik bol kopukludedikodu yaparik aaa basak karisi kuaforden cikamadi butun gun sevinc butun gun karilarla vir vir dir dir gundeymis sarayi pek severim Allah var dr a gittiginde bile gelir mutlaka hbr verir pasaya ni demeli cok hayirsiz cikti cokkk ahh pasam ozlettin kendini begum ara verdi gelmiyor oda hic beydagli lavanta kokulum hamarat hatunum cok hayirli evlattir cok anacigini hic ihmal etmez buradan yazar hep Allah im onada kendi gibo hayirli evlatlar nasip etsin aaa hamurumda yok ayol dedikodu yapiyim dedim iyi seyler yazmaya baslamis ben beceremicem bu isi derin se yap bakem olmadi bu
![]()
araba kullandığının havasını da attı hemen
Kac ay sonra 50 gordum tartida cok mutluyummm![]()
saçma sürtük herşey
ev pislik qibi
süpürgem yok![]()
Marttan sonra korunmaya birakacam
![]()
nazooo bursadanmı bağlaninn
ewet böön daha iyi
kimse benim kadar bilemez bel ağrısını çok zor benimde fıtığım vardı üstüne sürekli kürtaj olunca iyice anam ağladı,halada çok çekiyorum canım sanada geçmiş olsun....ya o aletten bizdede var ama ben hiç kullanmıyorum
kilo aldığına sewinen nadir kadınlardan biri hadi gözünaydın
heee o zaman beni anlamıştın
kız eski süpürgen yokmuydu senin,yoksa kaynoştan iste ne olacak
ALLAH kabul etsin
aynen öyle
neyyyyyy![]()
beyazlarımı boyadım,sürenin dolmasını bekliyim![]()
Kuzum yaaa boşver diyecem ama elinde olmuyo insanin. Sen kocanla mutluluğuna bak.kızla pazara çıktık eşimle öğlen arasında dereotum bitmişti onu aldım kahvaltılarımın vazgeçilmezi oldu taze naneyide suya kattım bu sabah harika oldu nefesimi açtı resmen ama pazarda evde kalmış görümcekleri gördük biri sarılıp öptü küçüğü bi havalarda tavırlı ben tavır yapacakken onlar tavırlarda canımı sıktılar yine sinirden ellerim titriyo şu anda kalbim çarpıyo Allahım bana yardım etsin
bende az önce geldim walla hiç halim yoktu birden Bismillah dedim ve oğlani tartıya goturdum. Tam kapılar kapaniyodu. Sağolsunlar aldılar.oooo saçma sürtük lafı iyi yapıştı size de
Ege 1 yaşından beri zar zor kilo alıyo şu an 11 kilo daha dün baktırdım:)
adam gelmeden bi da düşünbugün adamıa üzerrimde bi bluz
altımda siyah tayt dizlerime yakın çoraplar ve kafamda da bere ile karşılıcam
bu tarz benim![]()
suriyeliler yakindi dimi
![]()
seni çok iyi anlıyorum bende hiçbişey yapamiyom bunalıma gircek gibi oluyom bazen. Yemegimi bile yedirmiyohee 40lı bebek olsa biraz durur bari
Ege hep devamlı bilrkikte oynamak istiyo
uyuyana kadar hiç bi iş yapamıyom
uyursa ne ala![]()
kız salatayı yedim midem nasıl kazandıderoşşş salata yimeye gitmiştin dönmemişsinn![]()
Hakan 6 sene tek cicuktuvalla Edoş tek çocuk olduğundan böyle heralde.
kalabalık olduğumuzda çok mutlu kendi kendine oynayabilir
ama ikimiz kaldığımız da burnumdan getiriyo
hç bişe yaptırmıyo, yalnız kalmayı tek oynamayı sevmiyo
tek çocuk olduğundan böyle zahiiirrr![]()
Nazo hosgeldin canim
Normal cnm boyu kaç bir yaştan sonra yavasliyi duriii hattaSevinc
Oglani tartiya goturdum getirdim 10700 gr