Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sevincc canim gecmis olsun lavanta kokulum dolabini gule gule kullan dwrin naber tatlim saraaa gunaydinn hepinize nazemirr sanada iyi tatlim kahvalti yaptik oglani okula birakicam temizlik ve yemek dun gani gani yaptigim icin bugun rahatim :D tek camasir yikayip sericem ders calisirim bugun insallah sinavlara az kaldi ayy dun ne oldu cok korktum hastane babamlarin evin yaninda yurume mesafesu daha once bahseistim kocisle gittik cikista arabada beklemisti o aradim yolun karsisina durmus trafik sıkışmıs yoluda sel goturmus karsiya gecmeye kalksam dizime kadar suya girmem lazim adama dedim sen git tepeden islanmam daha iyi yuruyerek gelim ben kaldirimdan hic inmeden gidiyosun babama oyle tmm dedi o basti gitti benfe hizli hizli yuruyodum oglanin biri arkamdan geldi cok islanmissin acelenmi varsinava mi yetismeye calisiyon gel birlikte gotureyim seni dedi daha vidi vidi konusuyo tanismaya calisiyo semsiye tepemde ben yok saol diyip cikiyom semsiyeden inat etme cok islanmissin diyip aliyo semsiyenin altina :oops: ayy cok korktum eve yakladtik dedim simdi herif gorurse adamin semsiyesinin altinda ne ediyodun diyecek zaten kiskanctir cok :KK57: neyse baktim laf anlamiyo kosarak uzaklastim bildigin kostum zaten cok hizli yuruyodum kostum bende kactim Herif gormemis Allahtan anlattim ama saklayamam hic yine kizdi semsiyesiz niye cikiyon diye ee arabayla beraber geldikti niye semsiye aliyim kiayy simdi hatirladicalca komigime gidiyo kostugum

Yemek yok evde ne yiceksek :KK51: herif dusunur zaaar bisiler:KK12:
hee düşünsün sen böön gazi oldun birşey yapma otur keyfine bak kocana haber vermedinmi:110:
Paşaya bak özellikle beydosu sormuş:63:
soracak tabiii biz onunla çok eski tanışıyoz çok sewerim paşayı,özledimde yalan deell..insan sevdiğine kırılır,bk çok mutlu oldum şimdi sende benden çoook selam söyle..kıskançşar:63:

Sevincc canim gecmis olsun lavanta kokulum dolabini gule gule kullan dwrin naber tatlim saraaa gunaydinn hepinize nazemirr sanada iyi tatlim kahvalti yaptik oglani okula birakicam temizlik ve yemek dun gani gani yaptigim icin bugun rahatim :D tek camasir yikayip sericem ders calisirim bugun insallah sinavlara az kaldi ayy dun ne oldu cok korktum hastane babamlarin evin yaninda yurume mesafesu daha once bahseistim kocisle gittik cikista arabada beklemisti o aradim yolun karsisina durmus trafik sıkışmıs yoluda sel goturmus karsiya gecmeye kalksam dizime kadar suya girmem lazim adama dedim sen git tepeden islanmam daha iyi yuruyerek gelim ben kaldirimdan hic inmeden gidiyosun babama oyle tmm dedi o basti gitti benfe hizli hizli yuruyodum oglanin biri arkamdan geldi cok islanmissin acelenmi varsinava mi yetismeye calisiyon gel birlikte gotureyim seni dedi daha vidi vidi konusuyo tanismaya calisiyo semsiye tepemde ben yok saol diyip cikiyom semsiyeden inat etme cok islanmissin diyip aliyo semsiyenin altina :oops: ayy cok korktum eve yakladtik dedim simdi herif gorurse adamin semsiyesinin altinda ne ediyodun diyecek zaten kiskanctir cok :KK57: neyse baktim laf anlamiyo kosarak uzaklastim bildigin kostum zaten cok hizli yuruyodum kostum bende kactim Herif gormemis Allahtan anlattim ama saklayamam hic yine kizdi semsiyesiz niye cikiyon diye ee arabayla beraber geldikti niye semsiye aliyim kiayy simdi hatirladicalca komigime gidiyo kostugum
sağolllll...
var öyle densizler ortalık onlala dolu,aman ALLAH korusun....

sevinçççç sende HÜSNE gibimi ninni söylüyon çicuğa ondan uyumuyo zahirr:KK70:ne ses var ama kadında:KK70:

sevinç bişeyler yapmaya kalkma mesac yazmadğına göre bi işlermi karıştırıyon,yüklenme böön dizine..aynı şiddetle mi dewam ediyor ağrı..

hee düşünsün sen böön gazi oldun birşey yapma otur keyfine bak kocana haber vermedinmi:110:

soracak tabiii biz onunla çok eski tanışıyoz çok sewerim paşayı,özledimde yalan deell..insan sevdiğine kırılır,bk çok mutlu oldum şimdi sende benden çoook selam söyle..kıskançşar:63:
Haber verdim bise yapma dinlen dedi ne kiskanacam:63:
sevinçççç sende HÜSNE gibimi ninni söylüyon çicuğa ondan uyumuyo zahirr:KK70:ne ses var ama kadında:KK70:
yokkk tlf caliyom ninniyi:63: uyku kuzusu var ninni soyli
sevinç bişeyler yapmaya kalkma mesac yazmadğına göre bi işlermi karıştırıyon,yüklenme böön dizine..aynı
şiddetle mi dewam ediyor ağrı..
Oglana yogurt yedirdim canim nessss istedi:110: onu yaptim yuruyemiyom ayagimi suruyom:110:

Haber verdim bise yapma dinlen dedi ne kiskanacam:63:

yokkk tlf caliyom ninniyi:63: uyku kuzusu var ninni soyli

Oglana yogurt yedirdim canim nessss istedi:110: onu yaptim yuruyemiyom ayagimi suruyom:110:
iyi uyku kuzusu neyse o söylesin miraça,böönde ness içmiyeydin çokmu iyi bişey sanki:63:

[QUOTHee herif eydagli, post: 37903960, member: 306680"]SEVOŞŞŞ dikkat et ha dizine olmadı aşama acile git,sewiyom seni:KK19::63:[/QUOTE]
Saol heee herif goturecek:KK68::KK68::110:

Heeee aksam ve gece sallamadan uyuyor bana eziyet kiz Deroş koca göbeğiyle salliyiii
heeee doğrudur:KK51: üstelik ilk önce kucağımda salliyom sonra mayisinca ayağimda salliyom.. :KK17:

abowww yazık hamile kadına yaaaa,sallamamaya alıştırmanın bir yolu varmıki acaba,bu yabancılar nasıl yapıyorda hiç ayaklarında sallamadan uyutuyolar..ayakta sallama bizim TÜRK toplumuna ait bişey heralde..
heee yabancılar sadece yatağına koyuyor kitap okuyorlar sonra çıkıyorlar odadan o ya uykuya dalmış oluyi ya da mecburen dalmak zorunda.
Aksamlari herif salliyo gecede... :oops:

Cnm bizimki gündüz sallanmak istiyor agliyor mecbur salliyorsun
mecbur:KK19::KK51:

çok haklsısın canım bugün hiç karışmasınlar öyle sakince bir köşede oturayım yiyip içmekde istemiyorum hiç bir iş yapmakda ama dokunsalar ağlayacam işteyim ve bir sürü iş var bu saydıklarımı yapamam yine güçlü olmak zamanı

şu an bu dediğini yapsam beni deli diye tımarhaneye kapatırlar iş yerindeyim çünkü ama avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum o doğru

günaydın canım bugün nasılsın aliş nasıl
Allaha Şükür iyi diyelim iyi olsun. Yorucu ama yapacak bişey yok:KK51:

deroş nereye kayboldun yinee,eminim yine tost yemişsindir başka bişey yeme zati çicuk tost gibi çıkacak senin yüzünden:110:
nerden bildin:KK70::KK70::KK70:

Bende seni seviyom Beydoş:KK19::110:
:110::110::110: ben ikinizide seviyom:110:

Back
X