Sevincc canim gecmis olsun lavanta kokulum dolabini gule gule kullan dwrin naber tatlim saraaa gunaydinn hepinize nazemirr sanada iyi tatlim kahvalti yaptik oglani okula birakicam temizlik ve yemek dun gani gani yaptigim icin bugun rahatim

tek camasir yikayip sericem ders calisirim bugun insallah sinavlara az kaldi ayy dun ne oldu cok korktum hastane babamlarin evin yaninda yurume mesafesu daha once bahseistim kocisle gittik cikista arabada beklemisti o aradim yolun karsisina durmus trafik sıkışmıs yoluda sel goturmus karsiya gecmeye kalksam dizime kadar suya girmem lazim adama dedim sen git tepeden islanmam daha iyi yuruyerek gelim ben kaldirimdan hic inmeden gidiyosun babama oyle tmm dedi o basti gitti benfe hizli hizli yuruyodum oglanin biri arkamdan geldi cok islanmissin acelenmi varsinava mi yetismeye calisiyon gel birlikte gotureyim seni dedi daha vidi vidi konusuyo tanismaya calisiyo semsiye tepemde ben yok saol diyip cikiyom semsiyeden inat etme cok islanmissin diyip aliyo semsiyenin altina

ayy cok korktum eve yakladtik dedim simdi herif gorurse adamin semsiyesinin altinda ne ediyodun diyecek zaten kiskanctir cok

neyse baktim laf anlamiyo kosarak uzaklastim bildigin kostum zaten cok hizli yuruyodum kostum bende kactim Herif gormemis Allahtan anlattim ama saklayamam hic yine kizdi semsiyesiz niye cikiyon diye ee arabayla beraber geldikti niye semsiye aliyim kiayy simdi hatirladicalca komigime gidiyo kostugum