- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Inşallah hayırlıs ile bebeğin seninledirsabah test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor inan inşallah bu bebeğim de beni bırakmaz dua edin
Daha dönce düşuklerinmi olmuştu neden bırakmıştı bebislerin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah hayırlıs ile bebeğin seninledirsabah test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor inan inşallah bu bebeğim de beni bırakmaz dua edin
Yooo ustu iyiydi ama hastane ortamında kapti zaaar
Peditus verdik
Heeee deros olsa kesin oyle yapar![]()
Inşallah hayırlıs ile bebeğin seninledir
Daha dönce düşuklerinmi olmuştu neden bırakmıştı bebislerin
Sevincom nasıl oldun kuzum?
Miracin burnu hala akiyomu?
Geceniz nasıl geçti?
Emzirmek için çok kalkmisindir
Gozunaydin dusukleri arastirdinmiamin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
daha önce iki sebebsz düşük yaptım o yüzden sevincim buruk
Benimde düşuklerim oldu ama bende kan pihtilasmasi vardı.amin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına
daha önce iki sebebsz düşük yaptım o yüzden sevincim buruk
neyseki emziriyosun bak kalkıp biberon hazırlamana gerek yok. Emzirmenin kolayligıda bu.Cnm agrim hafiflemisti gece
Miracin burnu az akiyor gece yanimda yatirdim çünkü emzirmek için sürekli kalkip yurumem işkence gibi olurdu
Miracta hissetti sanirim çok kalkti gece![]()
iyi canim cok sukur çok ciddi bişey değil ama sen yinede kendine dikkat et. O kadar kosturmaya diz mi dayanırHastaneden geliyorum
Emar çekildim
Dr bakti diz kapaginin altında bir yuva varmis o biraz darmis ayak zorlandigi zaman diz kapagim yana kayma yapiyormus bu kadar koşturmaya yana kayma yapmis
Dizlik verdi ameliyatlik bir durum yok dedi
Gozunaydin dusukleri arastirdinmi
Kan pihtilasmasina baktirdinmi
Benimde düşuklerim oldu ama bende kan pihtilasmasi vardı.
Insallah öyle bişey yoktür sende
Kaçıncı haftalarda düşüyordu bebeklerin?
Inşallah sağlıklı ve sorunsuz bi gebelik geçirirsin
Evet çok şükürneyseki emziriyosun bak kalkıp biberon hazırlamana gerek yok. Emzirmenin kolayligıda bu.
iyi canim cok sukur çok ciddi bişey değil ama sen yinede kendine dikkat et. O kadar kosturmaya diz mi dayanır
oh çok şükür inşallah pozitif çıkarsabah test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor inan inşallah bu bebeğim de beni bırakmaz dua edin
olabilirrrr ruh ikiziibiz birbirimize ne kadar çok benziyoruz huy bakımından yoksa ikizimmisin
![]()
ben çok gülüyorum hüsneye....ay aman insanı sevdiği şarkıdan soğutuyor
ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin
sevinç yaşlıysa biz ne edelim
doğum hikayen aklıma geldi
amiiiinnnnnnnnn
olabilir,bayağı eskiden yazmıştım...iyi hap biraz rahatlatır yarın inşallah önemli bişey çıkmaz
bu mesajın altında bu reklam vardı bu neki dedim
(Akülü Sandalye Tamir Yedek Parça Tekerlekli Sandalye Teknik ) töbe
eşyalarda oluyor kararsızlık en azından ben öyleyim
ben ilk kez görürüyorum daha önceki yazdığında görmedim yada benim gelmediğim zamanlardaydı
çünkü geçmişi hep okurum
ALLAH daim etsin mutluluğunuzu canım...aynen bende körkütük aşık evlenmedim ama tanıdıkça büyüdü aşkımız
ALLAH bozmasın
kur nasılsa kaçışın yok en azından üşüdünmü yakarsın yada misafir gelir yakarsın
iyiki diyettesinAminnnnn
saol cnmemari gormem gerek dedi
evin oraya kebapci acildi
Arabaylan gittik
Hec adanadaki gibi olmiyiii
Bir kisilik yedik![]()
ne yapak ancak yetişiyok çenenizeNazoda Beydoş gibi uzuuuuunnn alinti yapiyi diğer cvplari okurken yazacagimi unutiyim
sağol datlum yok artık pişman değilim....başoş senin süpürge reklamlarda çıkan rowenta mı..beydoşş buzdolabın supeer
mutlu günlerde kullan
bence artıkın pişman olma
yeni modelden işte ne istiyosun kuş
Herif cay yapiyiiii
Daha nazimdan geçilmez böön![]()
doğru walla kafam binbir çeşit,dolayısıylada unutuyor insan herşeyisaat kur kuşum
insan asla unutmam desedeunutuyor valla
kafada bi sürü şe olacağı bu![]()
heeeeetecavüz kaçınılmazsa........![]()
diyettesinÇerezimde geldi
![]()
geçmişi iyi okursan benim olduğumu görürsün TOSTŞARHayır ben
Tost yemedim di bugün. Dün iki günlük yedim di zati
görücü usulü olanlar daha sağlam oluyiii
![]()
abowww geçmiş olsun...Gozumuzaydin miracin burnu akiyiii![]()
inşaallah canım aralık sana uğur getirir yeni yılda bebeğinle irlikte girersini...ben aralığı bekler oldum bakalım aralık da mutlu haberi alacak mıyım?
DEROŞBeydos![]()
SMİLE CİMMMM gözün aydın canımmm çook sevindimm ALLAH tamamına erdirsin hiç gecikmeden pazartesi kanda baktır sonrasında da doktordan randevunu al canımmmsabah test yaptım silik çıktı elim ayağım titriyor inan inşallah bu bebeğim de beni bırakmaz dua edin
iyi çok şükür,dinlen demedimiHastaneden geliyorum
Emar çekildim
Dr bakti diz kapaginin altında bir yuva varmis o biraz darmis ayak zorlandigi zaman diz kapagim yana kayma yapiyormus bu kadar koşturmaya yana kayma yapmis
Dizlik verdi ameliyatlik bir durum yok dedi
SMİLE CİMMMM gözün aydın canımmm çook sevindimm ALLAH tamamına erdirsin hiç gecikmeden pazartesi kanda baktır sonrasında da doktordan randevunu al canımmm
iyi çok şükür,dinlen demedimihadi tekrar geçmiş olsun...