Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canlarımmmm ben geldim :) çok şükür oğluma kavuştum,3250 gr lık ablasının kopyası bi çocuk çıktı.. Ameliyathanede çok gerildim ya uyanamazsam diye korkup panik oldum, uyanmam da çok zor oldu nefes alamadım narkozun etkisiyle kıpırdayamadım, kendime gelene kadar ağladım durdum... Odaya çıkınca hemen emzirmeye çalıştım, ama başdönmesi mide bulantısı fenalaştım hemşireler de panik oldu, rengim bembeyaz olmuş buz gibi terlemişim gözlerim karardı nefes alamadım yine, çok şükür geçti o sıkıntılar şimdi iyim... Sütüm çok gelmedi oğlan açmı acaba diye düşünüyorum ama 3 kere kaka yaptığı için mama vermedik... İsmimiz Seyit Muhammed Ozan oldu , kimlikte ozan yazıyor ama kulağına hepsi okundu :) eyşan da gördü bugün kardeşini çok sevdi ha bire öptü, ama en sonunda dağıttı kucağına almak istedi bebiş benim diye ağladı oyuncak sanıyo herhalde :) giderken anne gel diye çok ağladı :( kızlar allahım inşallah herkese yansıtır bu duyguyu... Ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya merak ettiğiniz için teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi..

Canlarımmmm ben geldim :) çok şükür oğluma kavuştum,3250 gr lık ablasının kopyası bi çocuk çıktı.. Ameliyathanede çok gerildim ya uyanamazsam diye korkup panik oldum, uyanmam da çok zor oldu nefes alamadım narkozun etkisiyle kıpırdayamadım, kendime gelene kadar ağladım durdum... Odaya çıkınca hemen emzirmeye çalıştım, ama başdönmesi mide bulantısı fenalaştım hemşireler de panik oldu, rengim bembeyaz olmuş buz gibi terlemişim gözlerim karardı nefes alamadım yine, çok şükür geçti o sıkıntılar şimdi iyim... Sütüm çok gelmedi oğlan açmı acaba diye düşünüyorum ama 3 kere kaka yaptığı için mama vermedik... İsmimiz Seyit Muhammed Ozan oldu , kimlikte ozan yazıyor ama kulağına hepsi okundu :) eyşan da gördü bugün kardeşini çok sevdi ha bire öptü, ama en sonunda dağıttı kucağına almak istedi bebiş benim diye ağladı oyuncak sanıyo herhalde :) giderken anne gel diye çok ağladı :KK43: kızlar allahım inşallah herkese yansıtır bu duyguyu... Ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya merak ettiğiniz için teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi..
ayyy yerim onu yaa
Zeynep ede ço üzüdüm cnm benim
Allah sağlıklı uzun ömürler versin cnm oğlunada kızınada
ohh ne güzel yaa insan daha ne ister:KK36::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK36::KK73::KK9::KK36::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Misafirlerim gitti
Annesigil yengesigil hep toplasip gelmişlerdi
Saolsunlar:D:D
Hic birseye el vurdurmadilar
Bulasiga kadar dizdiler
Sehbalarimi bile silip yerleştirdiler
Gerçek dost her zaman lazim:KK19:
Birde geçmiş olsun hediyesi getirmişler:D
geçmiş olsun hediyesimi o ney miş ayol
geçmiş olsuna süt meyvesuyu veya piskevit götürülür
ne getirmişler fincan takımımı:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

birden efkarlandım bebeklerim beni bırakıp gitmişlerdi ya içimde kocaman bir boşluk vardı yok saydıgım inceden inceden sızlıyor akşamdan beri ben onlarla beraber giden hayallerime çok özlem duyuyorum bu akşam tekmelerini hissedemeden mis kokularını duyamadan gittiler ya bende o mutlu günü görür müyüm tekrar anne olmuşum minik ellerini tutmusum emziriyorum ailemizin eksik beklenen özlenen miniği gelmiş abisi kardeşim diyor var mı öyle birgün Allah ım nolur kavuştur o güne beni bizi bu içimdeki acıya teselli ver o mutlu günü bana göster yalvarırımmm:cry::cry::cry:
:cry::cry::cry:amin cnm ya

Supermisss
Canlarımmmm ben geldim :) çok şükür oğluma kavuştum,3250 gr lık ablasının kopyası bi çocuk çıktı.. Ameliyathanede çok gerildim ya uyanamazsam diye korkup panik oldum, uyanmam da çok zor oldu nefes alamadım narkozun etkisiyle kıpırdayamadım, kendime gelene kadar ağladım durdum... Odaya çıkınca hemen emzirmeye çalıştım, ama başdönmesi mide bulantısı fenalaştım hemşireler de panik oldu, rengim bembeyaz olmuş buz gibi terlemişim gözlerim karardı nefes alamadım yine, çok şükür geçti o sıkıntılar şimdi iyim... Sütüm çok gelmedi oğlan açmı acaba diye düşünüyorum ama 3 kere kaka yaptığı için mama vermedik... İsmimiz Seyit Muhammed Ozan oldu , kimlikte ozan yazıyor ama kulağına hepsi okundu :) eyşan da gördü bugün kardeşini çok sevdi ha bire öptü, ama en sonunda dağıttı kucağına almak istedi bebiş benim diye ağladı oyuncak sanıyo herhalde :) giderken anne gel diye çok ağladı :KK43: kızlar allahım inşallah herkese yansıtır bu duyguyu... Ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya merak ettiğiniz için teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi..

Cnm cok gecmis olsun ve gozunaydin rabbim anali babali buyutsun eysan minik yasiyla abla oldu sorumlulugu buyuk yavrumun evet senin oglan ablasinin kopyasi yani ikiside babaya benziyiiii:21:

Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar:D

gözün aydın canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size ömrü uzun ve sağlıklı olsun hep mutlu olsun

Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar:D

vaaaaaay hediyeler süpermiş canım güle güle kullan düşünceli insanın hali başka oluyo :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Bugün evi supurmem gerekiyo:KK47:
Zaten hergun milli camasir yikama gunum:63:
Yemek ne yapsam taze fasilye var onumu pisirsrmo_O

Kizlarrr maasallah miraç 8 aylik ve emekliyorrrr bunun arkasına koşmaya bende gram et kalmayacak sanirimm

Canim yaaa ne kadar mutludur duman şimdi... niye başı donuyomus ki doktor bişey demismi?
ben yazacaktım ama duman açıklamış okursun bebişim:KK56:
:KK34::KK34::KK34:

çok yoruldum bugün ıspanakla uğraştım 2 kilo almıştım böreklik hazırlayıp dondurucuya atacam diye
ama bidaha okadar almam:stop:
anca oturdum geçmişi okuyamadım sonra okurum artık
eşim erken geliyor bu hafta görüşürüz
ay ewet bende ıspanak yapınca çok yoruluyorum, birde o kadar uğraşıyosun azıcık kalıyor:KK14:
KIIIIZZZLAAAR BUGÜN EŞİM ELİNDE SÜPÜRGENİN TAKSİT MAKBUZUYLA GELDİİİİİİİİİ
BORCA GİRDİK DİYE SEVİNEN NADİR KİŞİLERDENİMDİR HERALDEEEEE
SÜPÜRGEM YARIN GELİYOOOOO
SÜRPRİZ YAPMIŞ BANA KOCİŞKOOO

HEYYT BEEEEE
FİYATI 670 BİRAZ FAZLA AMA TAM İSTEDİĞİMDEN
gözünaydınnnnnnn:KK71::KK71:güle,güle kulannnn hayırlı olsun..artık sessizce tpiki süpürürsün leş gibi oldu:KK73:
şu enim bilmediğim link koymayı yapta görek süpürgeni..
wayy be bu hareketini benim herife:KK45: söylemiyim valla dilinden düşürmez

ayyyy duygulanıyor ve çok heyecanlanıyor insan dimi
sanal arkadaşlarla görüşürken.
bende nazo ve sevoyla konuştum
çok güzel bişi yaaa
ewet gerçekten insan çok heyecanlanıyor,sesin ilk konuştuğunda içine kaçıyor sanki:-)
ben tanısaydım söylerdim adamceğızın gözünü açmak lazım :cool:

tabii aslında borca girdik diye değil bu sevinç ama napak borçsuzda hiç bişey olmuyo
bu zamanda borçsuz,taksitsiz hiç bir şey alamıyor insan,öyle yada böyle ödeniyor hiç değilse..iyikide aldın...ALLAH ödeme kolaylığı versin..yine sizin taksitler küçük:KK14:
yani toplu para varda bizmi takside giriyoz keşke nakit alma imkanımız olsa :KK51:
ama bunada şükür ALLAH ödeme kolaylığı versin
hee çok doğru nakit vardıda biz mi almadıkEn Büyük KK
Senin neden oldu peki ben gecen ay cift cizgiyi gördüm ama avucumu yaladim kimyasal çıktı bi sorun da yok bakalım beklemedeyiz En Büyük KK
benim hikaye biraz uzun canım,ama kısacası bende kan pıhtılaşması var ve yıllarca normal denen rahmiminde T şeklinde olduğunu ve bununda düşüklere neden olduğunu öğrendim..ameliyattan sonra bir daha denemeye karar verdik..bu 5 inci ayım olacak denemede..
kızlar bugün topikimizce için hayırlı bir gün.
dumoş doğurdu
deroş elbisesini aldı
başoş süpürgesini aldı
hadi gözümüz aydın
:KK31::KK31::KK31:
gerçekten çok bereketli bir pazartesi olmuş,ALLAH daim etsin..

birden efkarlandım bebeklerim beni bırakıp gitmişlerdi ya içimde kocaman bir boşluk vardı yok saydıgım inceden inceden sızlıyor akşamdan beri ben onlarla beraber giden hayallerime çok özlem duyuyorum bu akşam tekmelerini hissedemeden mis kokularını duyamadan gittiler ya bende o mutlu günü görür müyüm tekrar anne olmuşum minik ellerini tutmusum emziriyorum ailemizin eksik beklenen özlenen miniği gelmiş abisi kardeşim diyor var mı öyle birgün Allah ım nolur kavuştur o güne beni bizi bu içimdeki acıya teselli ver o mutlu günü bana göster yalvarırımmm:cry::cry::cry:
inşaallah canım inşaallah...

Back
X