- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
neyse boşver tek iyi tarafı yemek yapmayacaksın,inşaalah herşeye seni beklemezler yine sakın yapayım deme kadın deşerim seniMaaleseffffffüstelik yemeğe gidecez
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse boşver tek iyi tarafı yemek yapmayacaksın,inşaalah herşeye seni beklemezler yine sakın yapayım deme kadın deşerim seniMaaleseffffffüstelik yemeğe gidecez
![]()
burasıda özellikle 2 gündür bayağı soğudu...bende lahana gibi kat,kat giyindimEllerine Saglik hayatimmmm valla hava buxzx kombiyi yukselttim![]()
Yokkizzzz. Sessa ydi ohayır bafs değildi
daha onceydi
sanırım eroştu
Bi şeye yetşemeyince sinirleniyosun
mükemmel olmak zorunda değilsin
demişti
Yokkizzzzz dizim agriyiiiineyse boşver tek iyi tarafı yemek yapmayacaksın,inşaalah herşeye seni beklemezler yine sakın yapayım deme kadın deşerim seni![]()
ay ben SESSA ya bayılıyordumm..Yokkizzzz. Sessa ydi o
Yokkizzzzz dizim agriyiiii![]()
aynen öyleCayimi bile almaya kalkmam![]()
Hee bende seviyidimay ben SESSA ya bayılıyordumm..
iyi işte oturursun köşede onlarda sana hizmet etsin..
He cok kullandirdim kendimi cokkkkaynen öyle
zaten bir kalkarsan yanarsın![]()
hangimiz yapmadıkki o hatayıHee bende seviyidim
He cok kullandirdim kendimi cokkkk![]()
hangimiz yapmadıkki o hatayıhep iyi niyetimizden,insanlığımızdan yetiştiğimiz ailelelerden bir sürü neden..ama olan hep güzel zamanlarımıza ve canımıza oldu..
Kesinlikle dun akşamki kaynanayi goreydin sacini basini yolardin maasallah allah bozmasin
amin ALLAH bozmasın...Gelin hamile kizi yanina oturttu kimildatmadi çerez seçti yedirdi meyve yedirdi diğer torunları ilgilendiler gorumceleri etrafta pervane![]()
amin ALLAH bozmasın...
şans mı diyelim ne diyelim anacım bilemedim,yada sen ordan ben burdan kaynoşlarımızı analım adana dilinde kibarca![]()
doğru söylüyorsun unutulmuyor, ben aklıma gelince çıldırıyorum aslında en çokta kendime kızıyorum bu kadarına nasıl izin verdim diye ama boşuna iş işten geçti,ama asla eskisi gibi değilim yinede biz yüzlerine bakıp herşeylerine koşuyoruz..Gelin bir dusuk yaptı akdi evine götürdü misafir odasina yatak yapti bebek gibi bakti kadin. Ben düşük yaptim hastaneden ciktim iki gün sonra kaynanam kiziyla hataya gidip evine misafir odasi tkm ve yatak odasi tkm almisti Nasil yureginiz el verdi
Bazi seyler hic unutulmuyor![]()
ewet doğru çok şükürki onlar iyi zaten benim kocamda onlar gibi olsaydı nasıl katlanırdım yada katlanırmıydım bilmem..Sans bacim ama gelinde çok iyi
Niye biz kotumuyduk sans yokki
Olsun bizde kocalarimizdan yana sansliyiz![]()
doğru söylüyorsun unutulmuyor, ben aklıma gelince çıldırıyorum aslında en çokta kendime kızıyorum bu kadarına nasıl izin verdim diye ama boşuna iş işten geçti,ama asla eskisi gibi değilim yinede biz yüzlerine bakıp herşeylerine koşuyoruz..
ne düşünceli insanmış ,insan olan bunu yapmalı bence aslında doğru olan o...
bizimkiler acayip....