- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
Tmm
Sorma bunuda yapistirmislar![]()
yapıştırma lavoboyuda ilk ozaman görmüştüm bu ne dedim
şimdilik iyi akşamlar çıkıyorum kocam uyandı
bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm
Sorma bunuda yapistirmislar![]()
Ellerine saglik cnm dereotu koydunmu
Bende oyleydim sayisiz kitabim ve dünya klasikleri setim var ama çocuklardan zaman bulamiyorum
sevinçgeçmiş olsun
saracım merhababende severim kitap okumayı helede beni sardıysa hiç bırakmam elimden bitirene kadar
dün hiç giremedim işimi bitiremedim eşimde erken geliyor bu hafta şimdi uyuyorda gireyim dedim
gündüzde komşuya kurabiye yaptık sonrada yürüyüş derken akşam oldu
Kalkim lavabonun altındaki esyalari hipolayım.
Hipo = camasirsuyu
Simdi anlamayan olur![]()
biliyom insan hassas oluyo biraz . Adette olmadın ya daha onun da etkisi vardirayy atlamisim simdi yaziyim bisey almadim firsat olmadi babamlar siyah kazak almis bende hazirlik yaptim biliyosunuz yedik ictik mutlu huzurlu daha ne olsun hediyeyi bi ara telafi edicem ama aklimda
aman sorma cok hassasim ben biliyon zormus bu yollarda yurumek
Canimm yomek annemm benim
kiz bilerek mi yapiyoree merak ettiriyoree ilgi cekiyoree de bakem kac yasindasim gizemli kadin![]()
ne güzel maşallahDumosumuz bugün sagsalim taburcu olmuş minik ozaniyla evlerine gitmişler![]()
21 yaşındaüçünüzde bilemedinizzzzzzzzzzz
daha herif gelmedi![]()
uffff birsürü is çıkmıştırAyyy bugün herif erken geldi yimek yedik bulasik yikadimm cayi koydum tam tencereyi yikiyordum guuum bir ses ne olduğunu anlamadum ayagim islanmaya başladı sen lavabonun alti koptikanmis abbow hemen suyu kapattim sofra bastim mutfak parke
herif simdi lavabonun altini temizliyiii
![]()
Çok güzelkitap almayıda okumayıda çok severim canım kitaplığımda kaç kitap var inan sayısını bilmiyorum kitaba verdiğim paraya hiç acımam hatta cebimdeki tek kuruşu kitaba versem gam yemem
heee anlamayan içinKalkim lavabonun altındaki esyalari hipolayım.
Hipo = camasirsuyu
heee ilk defa duydumevet canım bol maydanoz ve dereotu kuru soğan koydum tuz pul biber karabiber kimyon bir tane yumurta ik dilim ekmek ufaladım iki yemek kaşığıda un koydum yoğurdum yarım saat buzdolabında dinlendirdim sonra yuvarlak yassı şekilde köfteler yapıp yağda kızarttım bu köfte hiç yağ çekmiyor kızarırken hem hafif hem sağlıklı hem lezzetli
Türk ve Dünya Klasikleri benimde var beş altı çeşit ansiklopedi setleri bunlarında dışında da romanlarım şiir kitaplarım hikayelerim çok seviyorum hepsini bu benim için bir tutku
hoşgeldin nazocum daha sk gelsen özlüyorum seni
anlamayan olurmu kız hipo çocukluğumuzun çamaşır suyu
heee ilk defa duydum![]()
sütlacı yapamadım kızlar dolaptan sütü çıkardım ocağa koydum ki süt kesildi hazır süt değildi halis muhlis inek sütüydü ama üç gün önce almıştım yoğurt yapmıştım kalanı dolaba koymuştum sütlaç yaparım diye bugün yapayım dedim olmadı kısmet değilmiş
Hayirlisi cnm
Bak sütunu iyi kaynat sicak sicak cam kavanoza koy agzina iki uç kat katlanmis strec geçir ve kapagini kapat soğuyunca koy dolaba daha uzun sure kalir![]()
Ispanagim epey varmis bi kismini pirincle yimek yaptim o sirada telefon caldi esimin amca kizigil caya gelecekmis hemen boregi firina atip corba eristede uaptim yimegi yedik borek pisti kapi caldi sicak sicak cayla misafirlere verdim simdi gittiler ortaligi supurdum cay iciyim hayat yoluna bakiyim
ayırsaydın belki gelirdimm çok sewerim güzel yaptınmıBeydoş gel manti yiyek![]()
abowww geçmiş olsun çok gıcık bişey..yeni evde nasıl böyle şeyler oluyoruAyyy bugün herif erken geldi yimek yedik bulasik yikadimm cayi koydum tam tencereyi yikiyordum guuum bir ses ne olduğunu anlamadum ayagim islanmaya başladı sen lavabonun alti koptikanmis abbow hemen suyu kapattim sofra bastim mutfak parke
herif simdi lavabonun altini temizliyiii
![]()
ne güzel...kitap almayıda okumayıda çok severim canım kitaplığımda kaç kitap var inan sayısını bilmiyorum kitaba verdiğim paraya hiç acımam hatta cebimdeki tek kuruşu kitaba versem gam yemem
kız heryerde bilinmiyorki hipo bilmeyen olabilir normaldir..özellikle istanbuldakiler hiç bilmiyor..Kalkim lavabonun altındaki esyalari hipolayım.
Hipo = camasirsuyu
yapıştırma lavabo nasıl oluyor yaaa,herşey dandikleştiyapıştırma lavoboyuda ilk ozaman görmüştüm bu ne dedim
şimdilik iyi akşamlar çıkıyorum kocam uyandı
bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
hee zobayı kurduk,çatır çatır yaktıkİsi bitirdik cay iciyik
Beydoş zobasinin üstüne koydu zaar cayini![]()
yok sende bilemedinbiliyom insan hassas oluyo biraz . Adette olmadın ya daha onun da etkisi vardir
21 yaşında
Çok güzel
heee anlamayan için![]()
hipoyuneyi canım tavuk köftesinimi
hipoyumu ilk kez duydun![]()
işte doğal olan süt ürünleri çabuk bozuluyor canım,sende bir dahaki sefere yaparsın,kısmet değilmiş..sütlacı yapamadım kızlar dolaptan sütü çıkardım ocağa koydum ki süt kesildi hazır süt değildi halis muhlis inek sütüydü ama üç gün önce almıştım yoğurt yapmıştım kalanı dolaba koymuştum sütlaç yaparım diye bugün yapayım dedim olmadı kısmet değilmiş
ellerine sağlık...Ispanagim epey varmis bi kismini pirincle yimek yaptim o sirada telefon caldi esimin amca kizigil caya gelecekmis hemen boregi firina atip corba eristede uaptim yimegi yedik borek pisti kapi caldi sicak sicak cayla misafirlere verdim simdi gittiler ortaligi supurdum cay iciyim hayat yoluna bakiyim
Evi süpurdumDeroş ne halt karistiriyon![]()
Yaniiiiiayırsaydın belki gelirdimm çok sewerim güzel yaptınmı
abowww geçmiş olsun çok gıcık bişey..yeni evde nasıl böyle şeyler oluyoru
ne güzel...
bende eski kitap okumayı çok seviyorum ,genelde görümcemden alıyorum elden ele geçiyor..heleki bu son okuduğum kitapta ilk okuyan kim bilmiyorum ama bir sürü işaretlenmiş altı çizilmiş yerler vardı dahada dikkatimi çeker oraları iki kez okurum..
kız heryerde bilinmiyorki hipo bilmeyen olabilir normaldir..özellikle istanbuldakiler hiç bilmiyor..
Bi dahakine yaparsın canim üzülme.sütlacı yapamadım kızlar dolaptan sütü çıkardım ocağa koydum ki süt kesildi hazır süt değildi halis muhlis inek sütüydü ama üç gün önce almıştım yoğurt yapmıştım kalanı dolaba koymuştum sütlaç yaparım diye bugün yapayım dedim olmadı kısmet değilmiş
26 27yapıştırma lavabo nasıl oluyor yaaa,herşey dandikleşti
hee zobayı kurduk,çatır çatır yaktıkiliğimiz,kemüğümüz ısındı
yok sende bilemedin
hipoyu
işte doğal olan süt ürünleri çabuk bozuluyor canım,sende bir dahaki sefere yaparsın,kısmet değilmiş..
ellerine sağlık...
bende güzel köylüyü izliyorum bünyamine bayılıyorum çok komik![]()
Iyi kaynatirsin sana guveniyom canim sen bakma sevinç karisinaiyi kaynatırım canım ama çelik tencerede dolaba kaldırırım soğuyunca
ellerine sağlık canım afiyet olsun