Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazarda satılıyor camdan ufak bi parça sütün içine atiyon o tasirmiyor... hatta öbür odada olsan bile tak tak ses geliyo gidiyorsun bakıyorsun kaynamis altını kapatıyon tasmiyo yani... ben ondan kullanıyorum.onsuz hiç süt kaynatmadim
eltim aradı belki cuma günü börülceler ve kaynoşla sana geliriz dedi,eşyaları görmediler ya çatladılar illaki inceleyip aynısını alacaklar,bu sıkıntıda nasıl çekecem bilmem..gelip görüp rahatlasınlar..
pess,ben olsam bir güzel haşlarım..Gelir ama bi yabancı gibi Yormaz kendini
Bizde hergün konuşuruz ama iş olunca aramaz ihtiyacım olunca da pek kendini yormayi sevmez.. hasta falan olursam iyileşene kadar aramaz![]()
Gelir ama bi yabancı gibi Yormaz kendini
Bizde hergün konuşuruz ama iş olunca aramaz ihtiyacım olunca da pek kendini yormayi sevmez.. hasta falan olursam iyileşene kadar aramaz![]()
amin canım sağolALLAH sabırlık versin sanada hayırlısıyla atlat cuma gününü
Ben 10 yıldır kullanıyom hiçbişey olmadı sağlam yani. Ustelikde hiç süt tasirmadim..sağolsun tabiii...düşünülmek güzel şey..
gördüm canım,buralarda görürsem hemen alırım..
tıkladımm..gödümLinke tıklayın
hemde ne çatlamak sara ,duyduklarından beri kurtlandılar..bende bugün bu ürünü hepsiburada da gördüm çok şaşırdım ama güzel bişeymiş
meraklılar ya görmeseler çatlarlar
Gelir ama bi yabancı gibi Yormaz kendini
pess,ben olsam bir güzel haşlarım..
keşke yakın olsaydık deroş her gün uğrardık sana...
walla buralarda hiç görmedim artık daha dikkatli bakarım pazarda..Ben 10 yıldır kullanıyom hiçbişey olmadı sağlam yani. Ustelikde hiç süt tasirmadim..
link yokki![]()
anladım![]()
Çok.isterdim. zaten en.yakınlarımdan daha yakınının banapess,ben olsam bir güzel haşlarım..
keşke yakın olsaydık deroş her gün uğrardık sana...
işte karakterimde yoksende onu arama işi olunca
kendimi kullanıldığımı hissedersem yavaş yavaş uzaklaşırım anlasın karşıdakide
ooo nazo iyi yere düşmüşun
ev sahibin de hacıdır senin
şanssız mıyız yoksa çokmu şanslıyız bilemedim
Antalyada bazlamayı biliyo demek.
burda bilmiyorlar.
ama Ankarada yiyorum hep
çok lezzetli
eşimede soyliyimde
arabayla belki biz geliriz
çok heyecanlı çook
keşke..töbe töbe kardeş ne içindir hep iyi günde değil kötü gündede yanında olandır kaldıki doğum kötü gün değil mutluluktur ve bunu paylaşmak için bile yanında olması gerekir ama herkes farklıdır canım neyseki eşin yanında o baksın sana
evet ya keşke yakın olsaydık hiçkimseyi aratmazdık bakardık deroşumuza
Keşke çok isterdimtöbe töbe kardeş ne içindir hep iyi günde değil kötü gündede yanında olandır kaldıki doğum kötü gün değil mutluluktur ve bunu paylaşmak için bile yanında olması gerekir ama herkes farklıdır canım neyseki eşin yanında o baksın sana
evet ya keşke yakın olsaydık hiçkimseyi aratmazdık bakardık deroşumuza
walla buralarda hiç görmedim artık daha dikkatli bakarım pazarda..
![]()
Nazom
Gördünmü kizzz
Derin olsa o bile şimdiye görmüştü![]()
inşaallah canım...Keşke çok isterdim
Allah yardimcim olsun
Sağlıklı dogsunda inşallah Rabbim kuvvet verir ins
Nazom
Gördünmü kizzz
Derin olsa o bile şimdiye görmüştü![]()
yokkkönceki linki diyasan baktım ben başka bi link daha attı sandım![]()
sütü mayaladım,bu saatte mayaladım gece yarısı kalkacam mecbur..