Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Pazarda satılıyor camdan ufak bi parça sütün içine atiyon o tasirmiyor... hatta öbür odada olsan bile tak tak ses geliyo gidiyorsun bakıyorsun kaynamis altını kapatıyon tasmiyo yani... ben ondan kullanıyorum.onsuz hiç süt kaynatmadim

bende bugün bu ürünü hepsiburada da gördüm çok şaşırdım ama güzel bişeymiş

eltim aradı belki cuma günü börülceler ve kaynoşla sana geliriz dedi,eşyaları görmediler ya çatladılar illaki inceleyip aynısını alacaklar,bu sıkıntıda nasıl çekecem bilmem..gelip görüp rahatlasınlar..

meraklılar ya görmeseler çatlarlar

Gelir ama bi yabancı gibi Yormaz kendini
Bizde hergün konuşuruz ama iş olunca aramaz ihtiyacım olunca da pek kendini yormayi sevmez.. hasta falan olursam iyileşene kadar aramaz:KK48:
pess,ben olsam bir güzel haşlarım..
keşke yakın olsaydık deroş her gün uğrardık sana...

Bizde hergün konuşuruz ama iş olunca aramaz ihtiyacım olunca da pek kendini yormayi sevmez.. hasta falan olursam iyileşene kadar aramaz:KK48:

sende onu arama işi olunca
kendimi kullanıldığımı hissedersem yavaş yavaş uzaklaşırım anlasın karşıdakide

Linke tıklayın
tıkladımm..gödüm:110:
bende bugün bu ürünü hepsiburada da gördüm çok şaşırdım ama güzel bişeymiş

meraklılar ya görmeseler çatlarlar
hemde ne çatlamak sara ,duyduklarından beri kurtlandılar..
büyük börülce zaten hemen ooo beydağlı madem makina almış hemen benimde almam lazım diyor güya şaka yapıyormuş..bende insan bir hayırlı olsun der dedim:63:iyiki ev almadım ki hepsinin evi var..

töbe töbe kardeş ne içindir hep iyi günde değil kötü gündede yanında olandır kaldıki doğum kötü gün değil mutluluktur ve bunu paylaşmak için bile yanında olması gerekir ama herkes farklıdır canım neyseki eşin yanında o baksın sana

evet ya keşke yakın olsaydık hiçkimseyi aratmazdık bakardık deroşumuza

Çok.isterdim. zaten en.yakınlarımdan daha yakınının bana
sende onu arama işi olunca
kendimi kullanıldığımı hissedersem yavaş yavaş uzaklaşırım anlasın karşıdakide
işte karakterimde yok
http://www.alamutfak.com/default.asp?git=9&urun=51#.VH804xlFDqA bunu copy paste yap çıkar

ooo nazo iyi yere düşmüşun
ev sahibin de hacıdır senin

hacı değil ama 5 vakit namazını kılar sürekli tesbih çeker

şanssız mıyız yoksa çokmu şanslıyız bilemedim

Antalyada bazlamayı biliyo demek.
burda bilmiyorlar.
ama Ankarada yiyorum hep
çok lezzetli

burda satıyorlar bazlama adında ama bizim memleketin bazlaması farklı oluyor

eşimede soyliyimde
arabayla belki biz geliriz
çok heyecanlı çook

tamam bende söyliyimde ama bu hafta olmaz çünkü boynum tutuldu hiç bi iş yapamıyorum:KK43:

töbe töbe kardeş ne içindir hep iyi günde değil kötü gündede yanında olandır kaldıki doğum kötü gün değil mutluluktur ve bunu paylaşmak için bile yanında olması gerekir ama herkes farklıdır canım neyseki eşin yanında o baksın sana

keşke..
bizde grip bile olsak kırk kez ararız sağolsun hepsi gelir ama herkes aynı olmuyor,deroş farklı kardeşi farklı demekki..

Keşke çok isterdim
Allah yardimcim olsun
Sağlıklı dogsunda inşallah Rabbim kuvvet verir ins

Back
X