• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

karacal kıs sana soru sordum niye cevap vermion aşk olsun sana yawrun kaç yaşında:37::37: cinsiyeti ne diye:37:

kızlar ben birazdan çıkıcam malum akşam oluyo bizimkiler birazdan dökülür eve sizi seviyorum kendinize iyi bakın yarın grşrüz öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaan:54::54::54::38::38::38::21::21::21:

kızlar ben birazdan çıkıcam malum akşam oluyo bizimkiler birazdan dökülür eve sizi seviyorum kendinize iyi bakın yarın grşrüz öpüyorum kocamaaaaaaaaaaaan:54::54::54::38::38::38::21::21::21:
kıs karı dün sana baktım biraz ne fettan karısın sen :19:

aslında öylede iyi hissedermiyim bilmiyorm canım...artık ne pacagımı bilmiyorum her şeyi deniyorum...

başagım bu aralar moralim cok bozuk hic aklımdan atamıyorum bebek konusunu...evet hep bebeişten konuşmuyoruz zaten ara sıra gelirim ama sık girmeyi düşünmüyorum haber vereyim dedim canım...
tamam canım inceliğin için tşk ederim. gözümüz seni arıycak arada hatrımızı sor.
inşallah güzel haberinle geri dönersin:38:

nasıl bi sancı oluyo ben hiç adet olmadan önce sancı falan çekmem...sadece göğüslerim ağrır..ki düşükten sonra onuda unuttum ağrımıolar hiç bakalım bu ay nasıl olacak..olcammı..offf offff...bu stres çok kötü yawfff:((
aman yaşama canım boşver o sancıyı çok kötü:25:

Back
X