Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

heeee gittiler çok şükür :D

sağol canım gittiler şükür
seninde ellerine sağlık

yok kız kendi burcum olduğu için demedim gerçekten öyle arşimet in burcud kova örneğin
kova burcu kadınının sezgileri çok güçlü olur girdiği her ortamda dikkatleri üzerine çeker liderlik özelliği vardır
arkadaş canlısı sadık bir insan olur kova burcu insanları v.s.

sen hangi siteden baktın kova burcunu bu kadar uyumsuz yazan hiç bir yer görmedim ben :110:

sagol canım yardıma gelmiş kadar oldun
düşüncesiz insan olunca böyle oluyo canım

geçmiş olsun canım
heee aynen öyleeee:D

Sabah tartiya ciktim cok şükür kilo almamisim
Adet oldum kus gibiyim :D
hangi kuş:110:
hadi gözünaydın:110:

ay ne güzel darısı banaaa:KK51:

amin...
ay çok az kalmış derin çok heyecanlıı:KK17:bende şubatın 2 sinde doğmuşum:D

gogul amca dötünden uydurmuş,aksine en uyumlu burçlardan birisidir,çok sır tutar dost ve aile canlısıdır..sanata yatkındır..ben çok burçlardan anlamam ama saranın dediklerinede katılıyorum,sezgileri hisleri çok kuvvetlidir..zekidirler dahiler hep kovadır:D

böyleside kötü götümcenin kocasıyla bir sorunu olsa senin başın ağrımıyormu..
birde resim koymamışsın görmedim..
canim heyecanlı ve korku var... çok tirsiyom :KK17:

sevdim kova burcunu sen ve Saros güzel anlatmissiniz... :KK14:

Miroşta yaşına gelecek diş çıkaramadı gitti
abisine çekmemiş
:110: heeeeee
başım çok ağrıyr,burnum tıkandı zor nefes alıyorum,hiç halim yokk ALLAH ım hasta olmak istemiyorummmmm:mad:
bu kış grip olmadım diye seviniyordum oturdum totomun üstüne...
GGeçmiş oolsun az cimeydin ssoğuk havalarda :63:
Sen neysin acaba b.kluda sidikliye gulermis sisko

ah anam ahhhhhh,oy anamm oyyyyyy,ahhh ,offfffff,biriniz gelinde bir tas çorba yapınnnnn,ahhhhhhhh offffff halimm yokkkk çamaşır serilmek için beni bekliyorrr,gelinde serinnnnn:KK1:

Cnm kepekli unla kek kurabiye cok guzel oluyor kepekli renkli makarnalar var ondan salata yapabilirsin

hıııım olabilir ama o renkli makarnalar boya değilmi sağlığa zararı olmazmı sen hiç denedinmi tadı güzelmi :KK64::KK64::KK64::KK64::KK54:

Sabah tartiya ciktim cok şükür kilo almamisim
Adet oldum kus gibiyim :D

hadi gözün aydın canım

Herkese Günaydın
Hayırlı bir gün olur inşallah hepimiz için...

amin canım

Saracım günde ne topluyosunuz

söylemem sır :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

başım çok ağrıyr,burnum tıkandı zor nefes alıyorum,hiç halim yokk ALLAH ım hasta olmak istemiyorummmmm:mad:

geçmiş olsun canım bu kadar koşturmayla tabi hasta olursun kendine dikkat et canım benim burçdaşım :KK60:

ah anam ahhhhhh,oy anamm oyyyyyy,ahhh ,offfffff,biriniz gelinde bir tas çorba yapınnnnn,ahhhhhhhh offffff halimm yokkkk çamaşır serilmek için beni bekliyorrr,gelinde serinnnnn:KK1:

hemen geliyom :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

hıııım olabilir ama o renkli makarnalar boya değilmi sağlığa zararı olmazmı sen hiç denedinmi tadı güzelmi :KK64::KK64::KK64::KK64::KK54:

hadi gözün aydın canım

amin canım

söylemem sır :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

geçmiş olsun canım bu kadar koşturmayla tabi hasta olursun kendine dikkat et canım benim burçdaşım :KK60:

hemen geliyom :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
sağol burçtaşım,,hadi gel bekliyom:KK19:

hemen gel bekliyommm:KK19::110:

geçmiş olsun canim... daha kışın ortasindayik erken sevinmisino_O ama inşallah bu son grip olur

:110: heeeeee

GGeçmiş oolsun az cimeydin ssoğuk havalarda :63:

Sen neysin acaba b.kluda sidikliye gulermis sisko
sen kiminle sidik yaristiriyon acaba :KK70:

Sara çok guzel oluyor cnm :D
Kabak salatadi da yapabilirsin kime yapsam çok begendi
yaw heeee heeeeee:110:
yine kendini övdü bizim kadin:cool:

kızlar öğlen menüm

mercimek çorbası
haşlanmış tavuk
salata

ara öğün olarakda yulaf kepekli yoğurt yedim

akşam menüm

fırında hamsi
mercimek çorbası
salata

şimdi size sorum şu

öğlen tavuk akşam balık çok olurmu akşamada tavuk yapıp balığı yarına mı bıraksam ama eşim tavuk sevmiyor ne yapsam acaba:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Beydos bizde gelirdik sara'nin yaptığı çorba ve yemekten otlanmak icin:KK48:

sanada gelir yapardım kız jetimi hazırlatırdım günü aşçısı olaraktan bi sana bi beydoşa uğrardım sevincin yemekleri vardır ona gitmesemde olur başakda dünden irmik tatlısı yapmıştı onu yesin bafsın patlıcan tavası var yeter:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X