Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hastalıklar gece daha azıyor ya onu dedimdi ama bazen dediğin gibi başağrım olur aman birde migrenim olmasın...

sağol:110:
güzel manzara,beton yığınına bakmaktan iyidir..aslında ben hiç apartman dairesi almak istemem ama,maalesef şimdi insanların gücü sadece krediyle ona yetiyor...

ilaçların yan etkilerindendir belki canım,en çokta şeker ilacının..

senin için yanıyor zaar habire soğuk şeyler içmek istiyon,gazoz da zararlı deelmi:110:

inşaallah canım...kötü şeyler düşünme,zaten internete bakarsak hepimiz ölmüşüz haberimiz yok:KK1:

daha erken canım korkma olursun stres yaparsan daha çok gecikir,kendinide sıcak tut...

sağol canım...
Zararlımı gazoz?
Evet canim içim yanıyor normalde hiç soğuk içecek sevmem ama hamilelikte habire soğuk istiyom... bi de bi denize Giresim var ki :oops:
Boğazımda ağrıyor :KK17:

Zararlımı gazoz?
Evet canim içim yanıyor normalde hiç soğuk içecek sevmem ama hamilelikte habire soğuk istiyom... bi de bi denize Giresim var ki :oops:
asitli sonuçta hemde içinde şeker yada glükoz çok fazla sence faydalımı:110:kolayla aynı nerdeyse..
YANGIN var içinde desene bu havada denize girmek istediğine göre,ALLAH tan yaza denk gelmedi son ayların ozaman ne yapardın..buzdolabında otururdun heralde:110:
dikkat et hasta olma..

hastalıklar gece daha azıyor ya onu dedimdi ama bazen dediğin gibi başağrım olur aman birde migrenim olmasın...

sağol:110:
güzel manzara,beton yığınına bakmaktan iyidir..aslında ben hiç apartman dairesi almak istemem ama,maalesef şimdi insanların gücü sadece krediyle ona yetiyor...

ilaçların yan etkilerindendir belki canım,en çokta şeker ilacının..

senin için yanıyor zaar habire soğuk şeyler içmek istiyon,gazoz da zararlı deelmi:110:

inşaallah canım...kötü şeyler düşünme,zaten internete bakarsak hepimiz ölmüşüz haberimiz yok:KK1:

daha erken canım korkma olursun stres yaparsan daha çok gecikir,kendinide sıcak tut...

sağol canım...

bende bıraktım zaten okudukça sebebini bilemiyorum daha çok kafam karışıyor

deroş akşama ne pişirecen ,benim hiç halim yok yayla çorbası yaptım,birazda acebek var yani börülce..
yeter:KK1:

haketmişin ozaman :KK48:

sağol canım..

abowww sizin mutfak kutuplardamıı:KK17:

valla bu gidişle kutup gibi olacak mutfakta yemek bile yapmak istemiyom
çok işim olursa ufoyu koyuyorum mutfağa ne işim varsa hallediyorum bikaç gün idare ediyor
ama 5 dakkalığına bile donuyorum eldivenle montla çıkacam mutfağa:KK48:

asitli sonuçta hemde içinde şeker yada glükoz çok fazla sence faydalımı:110:kolayla aynı nerdeyse..
YANGIN var içinde desene bu havada denize girmek istediğine göre,ALLAH tan yaza denk gelmedi son ayların ozaman ne yapardın..buzdolabında otururdun heralde:110:
dikkat et hasta olma..

biz donuyoruz hanım soğuk şeyler canı çekiyo oralarda fazla soğuk yok galiba

haketmişin ozaman :KK48:

valla bu gidişle kutup gibi olacak mutfakta yemek bile yapmak istemiyom
çok işim olursa ufoyu koyuyorum mutfağa ne işim varsa hallediyorum bikaç gün idare ediyor
ama 5 dakkalığına bile donuyorum eldivenle montla çıkacam mutfağa:KK48:

biz donuyoruz hanım soğuk şeyler canı çekiyo oralarda fazla soğuk yok galiba
ay haklısın walla insan hasta olur belkide ondan hep sancılanıyosundur:KK1:
aynen ne kadar okusamda doktor diyecek ne olduğunu bende salladım gitti:KK49:
:KK5::KK5:
bende dondurucuya ezo gelin çorbası atmıştım onu çıkarayımda zobanın üstünde erisin hiç bişeyle uğraşamam
ezogelinde atılıyormu kız dondurucuya ilk defa duydum:KK57:

ay haklısın walla insan hasta olur belkide ondan hep sancılanıyosundur:KK1:

:KK5::KK5:

ezogelinde atılıyormu kız dondurucuya ilk defa duydum:KK57:

yok bu soğuklardan önce başladı benim sancım ondan değildir
ben atıyorum valla ne bulursam herzaman robottan çekmekle uğraşmıyım diye
biraz fazla yapıyorum robottan çekip atıyorum dondurucuya kendime göre azar azar sonra çıkar yağ salça kavur koy kaynat
hatta yemek yapmaya üşenince iyi oluyor hazır çorba
ama benimki şuan tam hazır çorba eşim çalıştığı yerden çok getirmişti bende poşetlere koydum
sadece eriyecek ısıtıp yiyecem

nazoşşş dondunmuuu:KK17:

yok donmadım sıcacık oturuyom zobanın kıyısında

kırmadan dedim ama inşallah kırılmamıştır insan başbaşa kalmayı özlüyor
bide havalar güzel olsa yine sorun değil
hepside gerekli ialçlar ama zararını en aza indirecek bişey yokmiki

yok canım maşesef

okudumda herbiri ciddi bi sorun

şimdi vvc ye gittim geldimde dondum sular buz gibi
mutfağa derece koymuştum -1 derece :KK17:

abooooooow dikkat et kendine

Zararlımı gazoz?

sen iyice yangın ayşe oldun

Back
X