- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
gözünaydın gazozunu içtinmiOglani uyuttum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünaydın gazozunu içtinmiOglani uyuttum![]()
Zararlımı gazoz?hastalıklar gece daha azıyor ya onu dedimdi ama bazen dediğin gibi başağrım olur aman birde migrenim olmasın...
sağol
güzel manzara,beton yığınına bakmaktan iyidir..aslında ben hiç apartman dairesi almak istemem ama,maalesef şimdi insanların gücü sadece krediyle ona yetiyor...
ilaçların yan etkilerindendir belki canım,en çokta şeker ilacının..
senin için yanıyor zaar habire soğuk şeyler içmek istiyon,gazoz da zararlı deelmi
inşaallah canım...kötü şeyler düşünme,zaten internete bakarsak hepimiz ölmüşüz haberimiz yok
daha erken canım korkma olursun stres yaparsan daha çok gecikir,kendinide sıcak tut...
sağol canım...
İçtim canım. Iyi geldi.gözünaydın gazozunu içtinmi![]()
asitli sonuçta hemde içinde şeker yada glükoz çok fazla sence faydalımıZararlımı gazoz?
Evet canim içim yanıyor normalde hiç soğuk içecek sevmem ama hamilelikte habire soğuk istiyom... bi de bi denize Giresim var ki
Boğazımda ağrıyor![]()
afiyet olsun ne diyimİçtim canım. Iyi geldi.
Inşallah bebisede iyi gelmiştir![]()
hastalıklar gece daha azıyor ya onu dedimdi ama bazen dediğin gibi başağrım olur aman birde migrenim olmasın...
sağol
güzel manzara,beton yığınına bakmaktan iyidir..aslında ben hiç apartman dairesi almak istemem ama,maalesef şimdi insanların gücü sadece krediyle ona yetiyor...
ilaçların yan etkilerindendir belki canım,en çokta şeker ilacının..
senin için yanıyor zaar habire soğuk şeyler içmek istiyon,gazoz da zararlı deelmi
inşaallah canım...kötü şeyler düşünme,zaten internete bakarsak hepimiz ölmüşüz haberimiz yok
daha erken canım korkma olursun stres yaparsan daha çok gecikir,kendinide sıcak tut...
sağol canım...
okuma boşverr,gittiğinde anlarsın ne olduğunubende bıraktım zaten okudukça sebebini bilemiyorum daha çok kafam karışıyor
Oglani uyuttum![]()
sağol canım..
abowww sizin mutfak kutuplardamıı![]()
asitli sonuçta hemde içinde şeker yada glükoz çok fazla sence faydalımıkolayla aynı nerdeyse..
YANGIN var içinde desene bu havada denize girmek istediğine göre,ALLAH tan yaza denk gelmedi son ayların ozaman ne yapardın..buzdolabında otururdun heralde
dikkat et hasta olma..
okuma boşverr,gittiğinde anlarsın ne olduğunu![]()
deroş akşama ne pişirecen ,benim hiç halim yok yayla çorbası yaptım,birazda acebek var yani börülce..
yeter![]()
ay haklısın walla insan hasta olur belkide ondan hep sancılanıyosundurhaketmişin ozaman
valla bu gidişle kutup gibi olacak mutfakta yemek bile yapmak istemiyom
çok işim olursa ufoyu koyuyorum mutfağa ne işim varsa hallediyorum bikaç gün idare ediyor
ama 5 dakkalığına bile donuyorum eldivenle montla çıkacam mutfağa
biz donuyoruz hanım soğuk şeyler canı çekiyo oralarda fazla soğuk yok galiba
aynen ne kadar okusamda doktor diyecek ne olduğunu bende salladım gitti![]()
ezogelinde atılıyormu kız dondurucuya ilk defa duydumbende dondurucuya ezo gelin çorbası atmıştım onu çıkarayımda zobanın üstünde erisin hiç bişeyle uğraşamam
ay haklısın walla insan hasta olur belkide ondan hep sancılanıyosundur
ezogelinde atılıyormu kız dondurucuya ilk defa duydum![]()
nazoşşş dondunmuuu![]()
kırmadan dedim ama inşallah kırılmamıştır insan başbaşa kalmayı özlüyor
bide havalar güzel olsa yine sorun değil
hepside gerekli ialçlar ama zararını en aza indirecek bişey yokmiki
okudumda herbiri ciddi bi sorun
şimdi vvc ye gittim geldimde dondum sular buz gibi
mutfağa derece koymuştum -1 derece![]()
Zararlımı gazoz?
Evet canim içim yanıyor normalde hiç soğuk içecek sevmem ama hamilelikte habire soğuk istiyom... bi de bi denize Giresim var ki
Boğazımda ağrıyor![]()
gidiyom bengitmişkende çay koyayım
![]()
Canım bende eylülde kürtaj oldum ilk adeti 44. gün ikinci adeti 55. gün oldum stres yapma kürtaj sonrası bir müddet düzensizlik olabiliyor gelir seninde Allah ın izniyle32.günüm bugün canım.
bende dondurucuya ezo gelin çorbası atmıştım onu çıkarayımda zobanın üstünde erisin hiç bişeyle uğraşamam