Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Deroş bu herifine :110: kesin anasinin ismimi koyacak begsnmedigind gire :63:
olabilir yapar bu beklerim bundan. Bunda o potansiyel var çünkü. Henüz bana bişey demedi ama kizcagimi bildiği için demez. Aliş içinde babasının ismini koyacaktı ama bizden önce erkek kardeşinin de oğlu oldu o koyunca biz koymadik haliyle...

inşallah bir avazda kurtulursun canım
Amin canim
bak olabilir oda anasıgile çok düşkün deroooş dikkatli ol canım
çok düşkün.....bakalım bi doğsunda hayırlısı ile olmadığı benim seçtiğim isimlerden birini koyarım

yok canımdüşmüş az koyarmı dersin valla olabilir herşey beklerim ne yapsamda onu bu cadalozların etkisinden kurtarsam acaba :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
cokkk zorrrr
Sewos senin suyunmu gelmişti 37+3 de yaptilar

Yokkizzzzz hakanda nisanim geldi gittik bebegin kalp atisi yavaslamisti kordon dolanmis acil sezeryan

Mirroda grip olmustum kontrole gittim suyu sinirin altina dusmus acil sezeryan

Cildiracam yemin ederim benim herif sen oğlana okul hirkasini giydirmeden montu giydir salak oglumda mintu cantaya basmis incecik badyle eve geldi bu soğukta gelde dellenme

bende kimse yazmıyo diye faceye bakıyodum:110:
:110::110:
iyiki bi faceniz var :63::63::63::63::63::63::63:
heee:63:
Mahluta canim kirmizi mercimek ve pirinçle yapiliyi
biliyokk:110:
Sonunda boregimi firina koyabildum çok şükür. Ben ispanagi kavururdum kiz kardeşim cigden yapmisti adana dayken bende bu defa öyle yaptim bakalim Nasil olacak . onun yaptigi super olmuştu
hiç kavurmadan yada soldurmadanmı,ben de hazır yufkayla börek yaparken hiç haşlamadan direk kavuruyordum,o zamnlar fırınım vardı hey gidi:KK14:

Varrr olmami :110:
Ne bilim sosyal medyaya karsisinizya Beydoş la ikiniz :63::63:
:63::63:
Beydoş ta esi izin vermiyi izin verse face twitter instagram watzap viber Fink atacakta eline gecmiyo :110:
seninlemi karıştırdın beni:63:
normal olan benim,hem benim telde viber var ama hiç kullanmıyom..bir kaç kez kocacımla görüşmüştüm..
herif kıskanç napim,bırakmıyor işte:63:
Ayy kızlar midem çok kotu yine tıka basa yemiş gibi
yediklerim boğazımda gibi
ellerim tutmuyo
yetişin a dostlar yazmaya mecalim yok
abowww sendemi brütüs,sendemi hasta oluyon yosam:KK51:
Kaynoslar yüzünden herifle tartistik:110:
Bugün gidecektik disarda firtina var
Büyük oğlan sizmis kalmis birde komsusu geliyormuş:110: ozaman yarin gidelim yada sen götür taksiti ver dedimm Abboowwwww surati goreydiniz
uleyn ne olacak bu erkek milleti tarafı:KK62:
Herif gitti parayi götürdü :110: offff nurdae yapsam yaranamiyommmmm:KK51::KK51::KK51:
On gundur arayip sormayan anasini bile aramistim bugun:KK51: bana diyorki adanadayken cok mutluydun burda surat yapiyorsun:KK11:pesssssss
Ozaman sende mitlu etmeyi bilmiyon dedim:KK11:
iyi demişsin,gerçi iyi dayandınız bunca gün gitmeyerek..

[QUOTE="beydagli, post: 38766954, member: 3066üstüne heee:63:

biliyokk:110:

hiç kavurmadan yada soldurmadanmı,ben de hazır yufkayla börek yaparken hiç haşlamadan direk kavuruyordum,o zamnlar fırınım vardı hey gidi:KK14:[/QUOTE]

İspanagi yikayip ince ince kiyiyorsun sonra ustune sogan pul biber karabiber ben peynirde koydum elinle ovaliyon soluyor zaten super oldu :21:
Numarani verde viberden msj atak :63:

şu kabak tatlısını çok seviyorum ama
evde tek yiyen ben olunca yapmanın tadı olmuyor. Benim adamcım yemez.
bende Angaraya gidince yaparım anamlarnan yirik inş.
babam sakaryaya gelicekmiş
sizide götürüyüm eyi durdunuz evinizde yeter diyo:KK70:
bizi alıntı yapmışsın ama cevap yok:110:
Kızlarım benim :KK45:

Bizde doktora gittik eşimle cuma gidecektik bugüne aldık.

Doktor 38+4 veya 38+5 de sezeryani olursun dedi...

Sevinç sen tam olarak ne kadarlıktın kuzum Mirac'da?

Dumos kaçta olmuştu sezeryani?

:KK17::KK17::KK17:
ay çok az kalmış hadi hayırlısı deroşum RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:KK19:

Alis de yazın ortasına denk gelmişti. Soğuk suyla duş almıştım. Alis tabi icerde kiyameti koparmisti ve hastanelik olmuştum. :KK70:Ama hava 40 derece idi bi de bunun üstüne benim hamilelik hareretim. Ellerim ayaklarım ateş gibi yaniyordu zaten. Ben de soğuk havlu sariyordum ayaklarima atesimi alsın diye.. :KK51:

:KK53:

evde değildik akşam üzeri doktora gittik ordan yemek yedik falan derken ancak eve geldik:KK14:
Afiyet olsun senin menüde güzel
zaten hastalıkla insan ne yediğini anlamiyor:KK51:

burası da soğuk ama evlerin içi sıcak Allaha sukur:KK51: hem bu hararet içten gelen bişey:KK53:

beydos:110:

:110: boylemiydi surati:110:
:cool:

abowww damardan vurmusun:KK59: adam seni AVM ye goturmesinde aklın başına gelsin :KK70:
şaka yaptım :cool:

:KK70::KK70::KK70: çok şirin yaaa:KK70:

sana da afiyet olsun kuş:KK50:
hee insan hastayken hiç birşeyin tadını almıyor ağzım zehir gibi:KK14:

günaydın kızlar güneşli bir gün ama çok soğuk
burasıda öyle canım..
Gunaydin musmutlu bir gün diliyorum
Hayirli cumalar cumanin bereketi evimize dolsun Rabbim Saglik sihhat bol kazanç versin kimseye muhtaç etmesin gonlumuzdeki hayirli dileklerimiz gerçek olsun amin amin amin
aminn,aminn..

Mahlutayi sen biliyon diğerleri ne bilsin:63:
Benim neyim var herif güvenir bana sifrelerimizi bilip karistirmayiz bile :63:
Normal olanmis ayol kaç kişi face kullanmiyi :63:

seninlemi karıştırdın beni:63:
normal olan benim,hem benim telde viber var ama hiç kullanmıyom..bir kaç kez kocacımla görüşmüştüm..
herif kıskanç napim,bırakmıyor işte:63:

abowww sendemi brütüs,sendemi hasta oluyon yosam:KK51:

uleyn ne olacak bu erkek milleti tarafı:KK62:

iyi demişsin,gerçi iyi dayandınız bunca gün gitmeyerek..

İspanagi yikayip ince ince kiyiyorsun sonra ustune sogan pul biber karabiber ben peynirde koydum elinle ovaliyon soluyor zaten super oldu :D
Numarani verde viberden msj atak :63:
bende ıspanaklı böreğe mutlaka biraz peynir koyuyorum şahane oluyor,karabiber,pulbiberde..

Mahlutayi sen biliyon diğerleri ne bilsin:63:
Benim neyim var herif güvenir bana sifrelerimizi bilip karistirmayiz bile :63:
Normal olanmis ayol kaçkkişi facc kullanmiyi :63:
ortalık bozuldu bu face zıkkımından,ayrıca benim herifimde güvenir bana...napak bütün günümüzü nette mi geçirek:63:
kocanın sinirini benden çıkarıyon zaar:KK67:birde muayyen günündesin ya yandık ÇAMURŞAR:63::63:

Back
X