- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
yuruteci erken kaldirmissin...Evin işini bitirdikten sonra miracin küçülen puset ana kucagi yurutec felan onlari paketleyip depoya kaldirdik
AVMye gittikpolo da indirim vardi iki hakana sswit gömlek felan aldik kahve dunyadina dalis yaptim yemek yedik geldik
![]()
çok geçmiş olsun canimbenim. Her yer salgın. Bu yıl gelen gripte gitmek bilmiyorBugun aksamuzeri oglan hastalandi o arada derede acile goturdum havalar berbat buara kacinci antibiyotik bu daha yeni bi kutu bitirmistik benimde midem hala bulaniyor su havalar az isinsa cok iyi olacak
Sen o kaynoslarin biraktigi ruhen ve bedenen yorgunlugu atamadin cnm bir haftan daha var

tayinin çıkma ihtimali varmı ? Bence de çıksa en uzak yere git onlardan.çok haklısın valla canım görmediğim zamanlarda bile sinir etmeyi başarıyolar onları önemsememeyi öğrenecemde nasıl bilmiyorum eşime telefon açıyolar nerdesin diyolar evdeyim diyo ha öylemi o zaman iyi akşamlaaaaaar diyip gülerek kapatıyolar yani eşim evde olmasa sohbet edeceklerde evde benim yanımda olunca konuşmayıp kapatıyolar bu ne şimdi diyorum eşimde boş ver diyo sen olsan sinir olmazmısın amaçları ne bilmiyorum bir mucize olsa tayinim çıksa şurdan gitsem ne güzel olur
Hem esin onların etkisinde olmaz
daha çok lafını dinler

benim börülcelerde eskiden hep herifI cepten ararlardi evi aramazlardi benden nefret ediyorlardı. Bi de gicikligina yapıyorlardı. Allah'a havale ediyorum hepsini.
heeBeydoş
Deroş
Başoş
Bafs iki gun kendine gelemez artik![]()

heeebaşoşla deroş dün uğramadılar bile![]()

Ooooo afiyet olsun kendini asmissin![]()

Sağol canim inşallah yararafiyet olsun yarasınn![]()

merci tatlimdikkat etde hasta olmayasın
afiyet olsun canım