Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Evin işini bitirdikten sonra miracin küçülen puset ana kucagi yurutec felan onlari paketleyip depoya kaldirdik
AVMye gittik :D polo da indirim vardi iki hakana sswit gömlek felan aldik kahve dunyadina dalis yaptim yemek yedik geldik:D
yuruteci erken kaldirmissin...

Bugun aksamuzeri oglan hastalandi o arada derede acile goturdum havalar berbat buara kacinci antibiyotik bu daha yeni bi kutu bitirmistik benimde midem hala bulaniyor su havalar az isinsa cok iyi olacak
çok geçmiş olsun canimbenim. Her yer salgın. Bu yıl gelen gripte gitmek bilmiyor

Sen o kaynoslarin biraktigi ruhen ve bedenen yorgunlugu atamadin cnm bir haftan daha var
:KK51::KK51::KK51:
çok haklısın valla canım görmediğim zamanlarda bile sinir etmeyi başarıyolar onları önemsememeyi öğrenecemde nasıl bilmiyorum eşime telefon açıyolar nerdesin diyolar evdeyim diyo ha öylemi o zaman iyi akşamlaaaaaar diyip gülerek kapatıyolar yani eşim evde olmasa sohbet edeceklerde evde benim yanımda olunca konuşmayıp kapatıyolar bu ne şimdi diyorum eşimde boş ver diyo sen olsan sinir olmazmısın amaçları ne bilmiyorum bir mucize olsa tayinim çıksa şurdan gitsem ne güzel olur
tayinin çıkma ihtimali varmı ? Bence de çıksa en uzak yere git onlardan.
Hem esin onların etkisinde olmaz
daha çok lafını dinler:KK51:

benim börülcelerde eskiden hep herifI cepten ararlardi evi aramazlardi benden nefret ediyorlardı. Bi de gicikligina yapıyorlardı. Allah'a havale ediyorum hepsini.

Beydoş :110:
Deroş:110:
Başoş :63:

Bafs iki gun kendine gelemez artik :110:
hee:110:

başoşla deroş dün uğramadılar bile:63:
heee:110:

Ooooo afiyet olsun kendini asmissin:D
:KK48::KK48::KK48:dışardan aldım :KK70::KK70::KK70:

afiyet olsun yarasınn:KK46::KK46:
Sağol canim inşallah yarar:cool:

dikkat etde hasta olmayasın

afiyet olsun canım
merci tatlim

Sevoş evet yuruteci er kaldırmışın
oğlan binmiyi zaarrr.

kızlar ben geldim ceeeeeee.
benm herifcim evdeydi
Egeyide gündüz uyutmayım akşam erken uyusun
herifle şeref meselesi keyfi yaparız dedim.
Ege gündüz uyumamasına rağmen
gece 12de yattı:KK45:
bu sabahta faşır foşur yağmur yağıyordu
şimdi ise lapa lapa kar....
dünde yaz gibiydi

yuruteci erken kaldirmissin...

çok geçmiş olsun canimbenim. Her yer salgın. Bu yıl gelen gripte gitmek bilmiyor

:KK51::KK51::KK51:
tayinin çıkma ihtimali varmı ? Bence de çıksa en uzak yere git onlardan.
Hem esin onların etkisinde olmaz
daha çok lafını dinler:KK51:

benim börülcelerde eskiden hep herifI cepten ararlardi evi aramazlardi benden nefret ediyorlardı. Bi de gicikligina yapıyorlardı. Allah'a havale ediyorum hepsini.

hee:110:

heee:110:

:KK48::KK48::KK48:dışardan aldım :KK70::KK70::KK70:

Sağol canim inşallah yarar:cool:

merci tatlim

şu anda öyle bir ihtimal yok ama her an olabilir gün doğmadan neler doğar dimi

demek seninkilerde eşini arardı gıcıklığına bunların hepsininmi mayaları bir anlamadımki

Sevoş evet yuruteci er kaldırmışın
oğlan binmiyi zaarrr.

kızlar ben geldim ceeeeeee.
benm herifcim evdeydi
Egeyide gündüz uyutmayım akşam erken uyusun
herifle şeref meselesi keyfi yaparız dedim.
Ege gündüz uyumamasına rağmen
gece 12de yattı:KK45:
bu sabahta faşır foşur yağmur yağıyordu
şimdi ise lapa lapa kar....
dünde yaz gibiydi

ben grip oldum canım iyi değilim ama bunada şükür
burdada hava rüzgarlı ve ılık karlar erimeye başladı

şu anda öyle bir ihtimal yok ama her an olabilir gün doğmadan neler doğar dimi

demek seninkilerde eşini arardı gıcıklığına bunların hepsininmi mayaları bir anlamadımki
Inşallah hakkında hayırlısı olsun ama uzağa gidersen eminim daha da rahat olur kafan..
Evet benimkiler uzun zaman eşimi cebinden ararlardi..benle doğru düzgün konuşmazlardi bile...hatta yüzyüze geldiğimizde bile nasılsın diye sormazlardi. Ama ben inadına eşimle her hafta ailesine giderken giderdim onunla beraber. Daha da gıcık olurlardı benimde geldiğimi görünce...
Küs gibiydik... tabi şimdi biraz daha farkli. Kus olmak iyi değil aynı aile içinde olup. Ama mesafeli olmak şart!!!!.

Inşallah hakkında hayırlısı olsun ama uzağa gidersen eminim daha da rahat olur kafan..
Evet benimkiler uzun zaman eşimi cebinden ararlardi..benle doğru düzgün konuşmazlardi bile...hatta yüzyüze geldiğimizde bile nasılsın diye sormazlardi. Ama ben inadına eşimle her hafta ailesine giderken giderdim onunla beraber. Daha da gıcık olurlardı benimde geldiğimi görünce...
Küs gibiydik... tabi şimdi biraz daha farkli. Kus olmak iyi değil aynı aile içinde olup. Ama mesafeli olmak şart!!!!.

haklısın canım ve seni o kadar iyi anlıyorumki benimkilerde beni görünce pek hazetmiyolar amaaaan boş ver ne kadar uzak o kadar iyi

Miraç 9 ayliktan beri kanepe kapi duvar tutup siraliyor canlarim :KK36::KK36: bu ayin 20 si gelirse 10 aylik oluyiiii hayla dis yok ama her turlu marifet mevcut:KK37:

kalsiyumu yetersiz olabilirmi canım doktor ne diyor

yerim ben onun marifetlerini canım yaaaaa

dün kardeşimle görüntülü konuşunca yeğenimide gördüm el sallıyor öpücük yolluyor maşallah yavruma aklımı aldı resmen çok özledim şu gurbetin gözü kör olsun

Cnm bir yasa kadar normalmis genetik herifin ailesi geç cikarmis :63:
Abisi 7 aylik cikardiydi
Bizimkids Alkis caliyor top oynuyoruz :21:

kalsiyumu yetersiz olabilirmi canım doktor ne diyor

yerim ben onun marifetlerini canım yaaaaa

dün kardeşimle görüntülü konuşunca yeğenimide gördüm el sallıyor öpücük yolluyor maşallah yavruma aklımı aldı resmen çok özledim şu gurbetin gözü kör olsun

Duvara çaktım kazık
Kaynanam ölmüş yazık :KK75:
Öldüğüne acımam :KK75:
Bi top kefene yazık:KK75:

kaynana kaynana:KK75::KK75::KK75::KK75:
Acıyorum sana :KK75::KK75::KK75:
Kaynana değil de :KK75::KK75::KK75:
Dört bacaklı dana :KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75::KK75:

Ayyyyy cildiracam yaaaa herifi babasi aramis aksam yemeğe cagirmis :110:
Yemeklerin hazir bir firina verecem dedim
Sen bilirsin de onlari yarin yeriz dedi sinir oldum sinirrrr:63::63:

Back