• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:60::60::60::60:

hemen anlatiyim bildiklerimi.
başakın kocası hep öğleden sonra 3te gidiyo gece 1de geliyo. sıradann bi durum yaniiii.
erenay gezmelere gidiyo misafir ağırlıyo devamlı yoğun bu ara toto gezdirmekle meşgul
dolunay da durumlar muamma.kocası delifişek gibi, kendisinde de sorun yok fakat bir ihtimale göre yatakları ında sorun var ki çocuk olmuyor
saranın görümcesinin henüz hediyeden haberi yok
gamze yi bilen anlatsın tam bilmiyom yanlış bişii söölemeyim.
nenen dedeni sevmese varmazdı
deden de eski toprak illaki sopası olmuştur
:129::129::129::129::129::129::129:

sen benimle ilgilen gerisini boşver:nazar:

seninle ilgilenemem malesef,bebeğim namahreme bakmasın,üstünü giy de gel:104::104::104:
:76::76:

sen iyi gözüküyon maaşallahhhhhhh sana da günaydın kuşum.
bugün nasıl olduğumu şu an anlayamam bakalım nasıl geçicek günüm.:31:

şimidilik iyiyim canım çok şükür :16:
seninde günün güzel geçer inşallah tatlım uykunu aldınmı bakalım akşam erkenden yatmışsın:34:

seninle ilgilenemem malesef,bebeğim namahreme bakmasın,üstünü giy de gel:104::104::104:
:76::76:[/QUOTE]

kızım elelam avatarımı değiştirince intihar ediyor sen ne deyooooooonnnnnnnnn:20:

oyyy ağzından bal damlıyo bitaneemmmm :16::17:
:34::34::34::34:napiyim seviyom sizi:16::16:
:129::129::129::129::129::129::129:

:76::76:
:60::60: aynen oğluşun görmesin onları:30::30::30:
şimidilik iyiyim canım çok şükür :16:
seninde günün güzel geçer inşallah tatlım uykunu aldınmı bakalım akşam erkenden yatmışsın:34:
evet cnm görmüşsün erken yattığımı:1:8de yattım ama tabii hemen uyuyamadım 9da uyudum ohhhhhh misssssss gibi.
gece 1de kocam geldi ona uyandım. çay verdim ona bide ayaklarına krem sürdüm geri uyudum.
uykumu almışım çok şükür

[/QUOTE]kızım elelam avatarımı değiştirince intihar ediyor sen ne deyooooooonnnnnnnnn:20:[/QUOTE]

kimmiş o elalem,kesin basaks tır:30:

günaydın canım nasılsın

iyiyim güzeller güzeli dünya şekeri bacım menim sen nasılsın
iyiyim be ablacım nasıl oluyum ayyy banamı dedinnn:31:
sabah şerifleriniz hayır olsunnnnnn:42::42::42:
bir hacivat repliği ile başlayalımmmmmmmmmmmmmm:3::3::3:

sara abla pınarım karacalımmmm

geçmişe bakim gelim:10:
günaydın tatlım nasıl gidiyo hayat bakıyımmm konusamadık bayadır:16:
günaydın kızlaaaaaaarrrrr :3:
günaydınnnn cicimmm
günaydın canlarım bugün nasılsınızz???*:16::16::16:

günaydınlar olsun benim battasımaa iiii seni sormalıı sen nasılsın bakıyımmm:16:

kızım elelam avatarımı değiştirince intihar ediyor sen ne deyooooooonnnnnnnnn:20:[/QUOTE]

kimmiş o elalem,kesin basaks tır:30:[/QUOTE]

sanada günaydınn güzeller güzeli anne adayıı:49:

günaydın tatlım nasıl gidiyo hayat bakıyımmm konusamadık bayadır:16:
evet kuzum görüşemiyoruz pek. benim iş yeriyle sorunlarım var bu ara pek huzurlu değilim.
e malum seninde pek keyfin yok.
işte yuvarlanıp gidiyos:106:

iyi gibiyim canım yaa dün cok kötüydüm üşüttüm sanırım bende nedense gitmiyo yatılı kaldılar mikroplar yaa her ay insan hasta olurmu yaa:43:

ayyy kıyamam ben sanaaa. kış mevsimi hastalık mevsimi malesef. boll boll c vitamini al. nane limon falan iç aman dikkat et canım kendineee :31:

evet kuzum görüşemiyoruz pek. benim iş yeriyle sorunlarım var bu ara pek huzurlu değilim.
e malum seninde pek keyfin yok.
işte yuvarlanıp gidiyos:106:
aynen öyle valla yeni bir iş falan diyodun ne oldu parttm iş:26::26::26:
günaydın pınarcım,iyisin inşallah:16:

valla iyi gibiyim bugun üsüttüm sanırsam kuzum bende uzak dur oglusumuza gecmesinn:emir_bebek:

evet cnm görmüşsün erken yattığımı:1:8de yattım ama tabii hemen uyuyamadım 9da uyudum ohhhhhh misssssss gibi.
gece 1de kocam geldi ona uyandım. çay verdim ona bide ayaklarına krem sürdüm geri uyudum.
uykumu almışım çok şükür

oohh canına değsin ozaman :1:
aferim kocişe hizmet güzellllll :34:

Back
X