Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hııııı tamam canım o zaman hakkında hayırlısı inşallah meleğin seninledir seni ümitlendirmek istemem ama batma hamilelik belirtisidir kendine dikkat et annem tamam mı

inşallah canımcım öyledir:16:
yokk zaten ümitlenmiyorum sonra sonu acı oluyor
kısmet bakalımmm olursa olur olmazsa çalışmalara devam tatlım napalım
ama yinede dikkat ederim canım sağollll:54::54::54::54:

anladm kuzum tamam. valla ben ne olduğımu şaşırdım artık. neyse ben bu ara doktor ilaç hemşire falan tıptan uzak kalma kararı aldım. kürlerle devam etçem hala olmazsa yaza doğru giderim yine doktora. ama İnşallah gerek kalmaz Yarabbiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

valla ben bir an önce bebek istediğim için hiç ara vermeyi düşünmüyorum. bitkisel kürler bende sadece destekleyici etki yapıyo. Allahım hayırlısını versin.

olmuşş bakkkk

bulursun inşallah öbürlerinide:42:

saol canım neyse artık yapabildigim kadar yapcam..çünkü hangi bi zaman bunların rakamları neydi acaba diye düşünecem bakacam aklımda tutcam..uzun iş msn gibi altta görsem problem olmaz..çok saol yinede uğraştırdım senide

saol canım neyse artık yapabildigim kadar yapcam..çünkü hangi bi zaman bunların rakamları neydi acaba diye düşünecem bakacam aklımda tutcam..uzun iş msn gibi altta görsem problem olmaz..çok saol yinede uğraştırdım senide

ama görünüyoo yaaa
neyse sen bulursun sonra napıyon sen şuanda???

Eki Görüntüle 302875 $öp.gif Eki Görüntüle 302878 $melek.gif $oooo.gif
işçilerin bordrolarını döktürüyorum...tabi burdan fırsat kalırsa :D bide avatarlara bakıyorum..değiştiriyorum sürekli..sen napıosun?

eklentiler görünüyormu acaba erenayefe avatar olarak hangiisini yapsam karar veremedim

Back
X