• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar cuma sonuclarım cıkacak bana cook dua edın:9::9:
ocak ayında ılac baslıyacam bu surede calısmalar olmadıgı ıcın halvet ıcımden gelmıyo :60: :60:
kocısım delırecek

ereneyım gece saclarıma bakım yaptım banyoyu oyle bırakmak ıcımden gelmedı gece gece banyoyu temzıledım mıss oldu:12::12::12::12:

oh oh oh teiz hatunlarım benimm evler miisssss ohhh:21:

ama kocişini ihmal etme kuzuuumm:20:

gözün aydın tatlım yaaa
dolunay bu arada şu pınarı tut ki bak bizi kavga ettirirse onu arada kaynatırım
sen bilirsin arada kaynamanın acısınıı dündeen bence bi uyar onu şaç modelleri hakkındaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yuppppiiiiiii:)

eşim testi yapmışşş:)oh beee:)inşallah sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)dua edin bana nolurr..:31:

hepinize benden çayyyyyyyy:52::52::52:

Saracım özür dilerim canım..yanlış anlaşıldım orda sevdiklerimi saymaktan ziyade erenayla başakla çok takıldım da hani kırdıysam eğer

onları nekadar çok sevdiğimi bilsinler diye yazdım..yoksa sevdiklerimizin listesini yapsak hepimizin liste başında

senin adın var bebeğim:16::16:

BAŞAAAKK okumadımmm kuzumm..bak şşimdi geçmişe bakıcamm işşallah güzel şeyler yazmışsındır:53:

ayyyyy olsun yaaaaaaaa çok mutluyummm sonunda tüm testlerimiz tamam olacak:):nazar:

valla ben bilmem laflar havada ucusuyoo midesi kaldıran kaldırıyo

valla bana sorarsanız kıvırmada kim kimi gecer bir diyello yapında görekkk hadi kızlar göbecikler nerdeeee:21::21::21::32::32::15::15::15:

hiiç uğraşma pınarr hiiçç arada olan sana olur kuzumm

eşim testi yapmışşş:)oh beee:)inşallah sonucuda hayırlısıyla iyi çıkar:)dua edin bana nolurr..:31:

Saracım özür dilerim canım..yanlış anlaşıldım orda sevdiklerimi saymaktan ziyade erenayla başakla çok takıldım da hani kırdıysam eğer

onları nekadar çok sevdiğimi bilsinler diye yazdım..yoksa sevdiklerimizin listesini yapsak hepimizin liste başında

BAŞAAAKK okumadımmm kuzumm..bak şşimdi geçmişe bakıcamm işşallah güzel şeyler yazmışsındır:53:

ayyyyy olsun yaaaaaaaa çok mutluyummm sonunda tüm testlerimiz tamam olacak:):nazar:

hadi hayırlı sonuclarla gelsin kuzum cok sevindimm canım yaa allah yardımcınız olsunnnn:38::16::16::34:

hııııııım tamam o zaman ben ihmale gelmeyen hatunum ona göre yanim :9::9::9::9::9::9::9::9:
bende hepinizi çok seviyom canım accık naz yapayım didim di :34::34::34::34::34::34::34:

eşinin testi yapmasına sevindim inşallah sonuçlarda istediğiniz gibi çıkar canım dualarım seninle

hıııııım bi düşüneyim bakayım ......... ıııı tamam barıştım canım bende seni çok seviyom biliyosun :48::48::48::48::48::48::48:
:16::16::16:
iyiyim canımmm ablammmmmmm
ama sen başakı seviyon beni sevmiyonmuu???:25:
hemende kıskan kıskanmasan olmaz.
kıskanç karıı:36::36::36:

inşallah güzeldir saonuçları cnm dileğimiz o.

dün akşama bi bak bakalım saat 22:00 civarıydı:20:
valla ben bilmem laflar havada ucusuyoo midesi kaldıran kaldırıyo

valla bana sorarsanız kıvırmada kim kimi gecer bir diyello yapında görekkk hadi kızlar göbecikler nerdeeee:21::21::21::32::32::15::15::15:
:57::57::57:
pınar şimdi sen sopa yiycen haaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar be cıkıyorumm ıslerımı yapıp gezmeye gıdecegım hepınızı öpüyorummmm:16::16::16: :54::54::54:
kendınıze cici bakınn:1::1::1:

kızlar cuma sonuclarım cıkacak bana cook dua edın:9::9:
ocak ayında ılac baslıyacam bu surede calısmalar olmadıgı ıcın halvet ıcımden gelmıyo :60: :60:
kocısım delırecek

ereneyım gece saclarıma bakım yaptım banyoyu oyle bırakmak ıcımden gelmedı gece gece banyoyu temzıledım mıss oldu:12::12::12::12:

insallah sonuclar istedigin gibi cıkar canım dularımız seninlee:54:

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var görüşmek üzere hoşçakalın

Son düzenleme:

inşallah güzel sonuçlar gelir dolunaycımm...hadi hayırlısı bakalım...haberlerini beklioz dört gözle...

Back
X