• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm ya inşallah tedavisi vardır.
Rabbim şifanı versin inşallah Allah'ım sorunsuz bebişlerin olsun inşallah.
kıyamam yaa.
seni de listeden çıkarmk istemezdik ama beebğim topikin kuralları var ya ondan.
ama bilgilerini hala saklıyorum.
bizimle burda neşeyle yumurtluycan mı.
istersen tekrar listeye eklen
saol cnm.istersen ekle ama ben sık gelemiyrmmm haberin olsun.topiğin kurlaları neler cnmmmm:47:
maonyammm en kısa sürede sende hamile kalacaksın tatlım..

önce şu guatrı bi halledelim canımm..5-6ay sonra bide bakmışsın ki gelmiş bebişin..
senin rahatsızlığın üzüntüye gelmez canım..takmayacaksın olurmu?

bak ablamında bi arkadaşı vardı elleri tirerdi onun...annem çok işkillendi sende troid olabilir diye..

aldı kızı doktora götürdü..ve kıza özel radyosyon falan verdiler çok hastaymış..
neyseki kontrole alındı..tedavi olduğu için

evlendiğinde de hemencik hamile kaldı..şmdi 4-5yaşlarında çocuğu var canım..

inş tatlım.saolu destekleriniz için.benim guatırım çok tembelll o anlattığın kzınki çok hızlıymış.zaten ya çok tembel ya çok aşırı çalışır benimki tembel olduğu için yumurtalarım gelişmio.o arkadaşınkide aşırı gelişiodur.ve bebeği olma oranı çok yüksektir olmuşta zaten

kıs o kadar ekmekle misafire çıtır ekmek yapılırrr...
benim onu şööle pizza gibi yapmam lazımm
ama malzemem yok sadece kıyma domates falan varr
zıkkım ye erenay:63:
evet oda süper oluyo...bende bazen iyice parçalayıp kurutuyorum...sonra robotta toz haline getirip galeta yapıorum...köfteye falan kullanıorum..başka şeylerdede ii oluyo...
evet galeta fikride süpper.
valla cnm aklıllı ev hatunları hiç bi şeyi israf etmez:6:
ben kalkıp biraz yatayım kızlar,görüşürüz sonra:16::16:
güle güle bebğim öptüm çokkkkkkk
cexy hatunum

ben yemeğe gider görürüşürzzzz kızlarrr...çookkkkk acıktımmmm....karnıyarık varmış menüde:D

kızlar akşama neyaptınız yemek acık tüyo verin bakayım bizde yapam gerçi mercimek çorbam var yanına ne yapam:56:

zıkkım ye erenay:63:

evet galeta fikride süpper.
valla cnm aklıllı ev hatunları hiç bi şeyi israf etmez:6:

güle güle bebğim öptüm çokkkkkkk
cexy hatunum

ya ne sataşıyon kızımmmm
bak tarif buldum ben
ekmeği kuşbaşı doğrayıp fırına sürüyon,5 dk durunca çıkar salçalı sıcak su döküyon yine fırına sürüyon
fırından çıkınca üzerine sarmısaklı yoğurt döküyon üzerine de kıymayı soğan ve salçayla kavurp döküyon şahane görünüyooo
misafre bile olur herhaldee...:56::56::56:

şarkı için sağol bebğim.
havalar girdim
kıskananlar çatlsın:23::23:

canım önerini söylediğin için sağolcnm.
liste çok kabarık karmaşık olmasın diye 15 gün aralıklarında liste yapmaya çalşıyorum.
ocak 1den 15e kadar olanları listeliycem.
1. sayfaya koymaya çalışırım

valla zahmet olucak ama takip açısından daha iyi olur tatlım böyle ara sayfalarda kalınca bulamıyorum kim kırmızıyı yedi kim yemedi karışıo annem hadi bi el atıver sen bu işe bu arada ocak listesi yapıcaksan 3 ocak tarihine beni yaz gelmez olasıca batım

kardelencim nasılsın canım?nasıl gidiyo bakalım hamilelik:16::16::16:

maonyaaaa tatlımmm,myhoşummmmm ballısütümmm naber yaaa??

oooo kimleri görüyorum hürrem hatunda gelmişş:):32::32::32::32:

dolunayım aplacımmmm iyi sayılırım az ağrım var nedense akşam zorladık mı naptık belimin yan tarafı bi de kasıklarım sızlıyo yaww sen nassın testini de yaptırmış kocacın çok sevindim inşallah herşey normal çıkar inşallahhhh

bu şarkıyı zaten shaggy bizim başak için söylüuooooo:1:

onun için yazılmış onun için söleniyo başka sexy mi var etrafta kahretsin başağım number one:129:

saol cnm.istersen ekle ama ben sık gelemiyrmmm haberin olsun.topiğin kurlaları neler cnmmmm:47:
cnm şimdi listeye eklenipte kkya girdiği halde 1 haftayı geçmişse bize gelmeyeli siliniyor.
sende 1haftayı geçmişti bize uğramayalı.
fazla gelemiyorum diyosun ama kkya her girdiğinde bize bi ce desen yeter yan

valla zahmet olucak ama takip açısından daha iyi olur tatlım böyle ara sayfalarda kalınca bulamıyorum kim kırmızıyı yedi kim yemedi karışıo annem hadi bi el atıver sen bu işe bu arada ocak listesi yapıcaksan 3 ocak tarihine beni yaz gelmez olasıca batım

onun için yazılmış onun için söleniyo başka sexy mi var etrafta kahretsin başağım number one:129:
etekimi bilem havalandırdım sizin için gözünüz gönlünüz açılsın number one olıyım diye:34:
tmm cnm aldım batını.

cnm şimdi listeye eklenipte kkya girdiği halde 1 haftayı geçmişse bize gelmeyeli siliniyor.
sende 1haftayı geçmişti bize uğramayalı.
fazla gelemiyorum diyosun ama kkya her girdiğinde bize bi ce desen yeter yan
tmm cnm
:14::14: benimde karnım aççç ama iştahımm yookk amaa canım hiçbişey istemiyorrr:14::14::14:

keşke benimde iştahım olmasaaaaaa:27:

öffffffffffffffffff ütülerim var canım heçç istemeyo yapmak hiç sevmem ütüyü ama mecburum amannnnnnnnnnnnnnnn:36:

kızlar bende çıkıom ütülerimi yapam sonrada arkadaşlar çağırdı kahve içmeye gidem bari grşrz:54:

öffffffffffffffffff ütülerim var canım heçç istemeyo yapmak hiç sevmem ütüyü ama mecburum amannnnnnnnnnnnnnnn:36:
sexy hatunlar ütü yapmaz :19:

off kızlarrr hava çok güzelllll napıyımmm bilmiyomm mis gibi zaten
ben birasdan kaçıcam heee evimi toplıım accıkkk..
kız burda yağmur lu hava.

kızlar istanbuldakiler dün gece dolu mu yağdı haberiniz varmıııııııııııı

canım benimde karnım acıktı kendime karışık tost yapıcam sanada yapammı kendi elcağızımla hazırlıyım belki canın çeker hıııııııııı:56::56::56:
yap belkim ister canımmm :14: normalde iştahım iyidir canım ama bugünlerde pek yookk
tmm cnm

keşke benimde iştahım olmasaaaaaa:27:

öyle deme kıss ne yapcağını şaşıyo insan açım ve canım istemiyorrr
:50: kötü kötüüü

Back
X