• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

selammm kizlar:3:ben rose...yaklasik iki ay once missed abortus teshisiyle 5haftalikken kurtaj oldum..o kadar sabredip sonunda melegime kavustum derken hevesim kursagimda kaldi anlayacaginiz rabbim herseyin hayrlisini nasip etsin cok zor atlattim zor gunler gecrdim ama yinede umudumu kaybetmedim yeniden melegim saglikla bana gelsin istiyorum ve tabiki isteyen herkese....

rabbim sana da sabır versin tez vakitte... teşhisi biraz açarmısın ben bilmiyorum onu...

niye kuzumcum benden misin sende yoksaaaaa hamişmi olcennn kıss

kuzum guatr cıktı yaa kadın dogumda onun sonucunu beklıyo cuma sonuc ıste bızde korunak dedım gercı kocıs sal verdıde hemen akaltım yıkandım ocakda ılaca baslayacam benım hamıslık hayalı subata kaldı:43::43::43:

ben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum:1::1::1::1::1::1:
ama kocısım bugun gec gelecek:5:
hoşgeldin kuzummm :16: oohhh fıstık gibin oldun demekkk...:34:
s.a. topicimizin güzel hatunlarıı ....
nasılsınızz ???
dün gece benim bıraktığım yerden siz kalamışsınız sanırımm (bunalımm durumumuu)
hala ben çıkamadım o durumdannn.............

a.s. canım hoşgeldinnn :16:
aynen canım herkes döküldü senden sonraaa:14:
ama çıktık çıktık bizzz nazemir abla korkuttu bizi:9:
sende çık gel tatlımmm :54:

ben çıkayım benim çocuk huzursuzlandı oyun oynayacakmış biraz oynasın sonra yine gelirim öpüyorum hepinizi
geldiğimde bunalımdan tamamen çıkmış olun:16:

hoş geldin cnm aramıza.
zor günler geçirmişsin.
İnşallah te zzamanda bu zor günlerini unutturucak meleğin gelir
tesekkur ederim canim hosbuldumm insallah hepimizinki birden gelir:31:
rose seni tanıyorum canım ben benimde meleğim..... düşük yaptığında bende o topiğe yazıyodum ttalım gel bak biz burda biraz neşe biraz üzüntü karman çorman bi destek sistemi geliştirdik sana da yardımcı olalımmmm
aa bnde seni hatrladim canimm sende burdasin demek yardima cok ihtiyacim var acikcasi hayir demem yani:34:
rabbim sana da sabır versin tez vakitte... teşhisi biraz açarmısın ben bilmiyorum onu...

saol canim..teshisi bende yasayarak ogrendim zaten hic duymadgm biseydi.. sebebi bilinmeyen dusuk deniyormus gelisimi basladiktan kisa bi sure sonra tamamlanamadan karnin olmesi yda kalp atisinin hic baslamamasi aciklamasi bu sekilde..bi hafta icinde oldu hersey hic beklemedigm bi anda hamile kaldim ve yne hic eklemedigm bi anda kendimi kurtaj masasinda buldum kontrole gtmistim kalp atimi yok almamiz gerek yoksa seni zehirleyebilir dediler ve olan oldu isteee:14:
gercekten cok zor Rabbim kimseye yasatmasin
onemli olan hamile kalabilmkten cok hamileligi devam ettirebilmekmis ben bunu anladim

ben geldimmm gezmeme gttım orda kuafore gttm kaslarımı aldrdım gecede bacaklarımı almıstım saclarıma bakım yapmıstım ohh mıs gıbı oldum:1::1::1::1::1::1:
hoşgeldin canım...ohh güle güle kirlen :9::9:
s.a. topicimizin güzel hatunlarıı ....
nasılsınızz ???
dün gece benim bıraktığım yerden siz kalamışsınız sanırımm (bunalımm durumumuu)
hala ben çıkamadım o durumdannn.............
a.s canım iyi olmaya calışıyoruz işte napalım ...
evet adet zamanı bende gergin oluyorum
ama inşallah gelmez adetin hayırlısıyla bebek için

amin canım inş...

niye kine korktum kaçarım bak hee:53::53:

kız 12 kişi vardı balkonda çökücez sandım:9::9::9:

ohhh kaymak gibi oldum diyusuuun ben lazer yaptırdım kızlar imkanınız varsa tavsiye ederim komle rahatlık:23::23::23::23:

Back
X