hıh dinle şööle beniiiiii
ama pişman olmazsın neredeyse garanti oluyo deneyice sonucu bildirr mutlakaaa:44:
kocısım begenmese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıh dinle şööle beniiiiii
ama pişman olmazsın neredeyse garanti oluyo deneyice sonucu bildirr mutlakaaa:44:
kocısım begenmesepılavı sana yedıırırım
yemek yapmaya basladım arada yazrm sıze
kuzucum hoşgeldin aramıza allah muradını versin inşallahhhh
cnmm hg.nasılsınnn ..hıh gamze şööle gel annem sensiz olmaz burasııııı,sen gelmezsin diye çok üzüldümm kopma bi daha burdann...
doğum günün mubarek oolsun serayyyyy
kızlarrr ben geldimm kusura bakmayın yeğenler burda onlar oyun oynuyo ben giremiyorum bu yüzdennn
cnm ben yaşamadım bilemem ama sadece sana dua edebilirm.
inşallah bebeğin seni bırakmaz keseyi de gösterir sana Rabbim kalp atışalrını da duyurur inşallahhhhhhh
evet yeşilim ağladım dün çok
şimdi biraz daha iyiyim
pufflama kıs puflamaben o ütülere hasretim.
güzel güzel yap ütünü donunuza kadar ütüle
evet cnm işteyim ama işim yok can sıkıntısından film izliyom![]()
ayy ıns bebısın kavusursun canım bende gecen hormon testı yaptım gusatr cıktı gıttım tıroıtım az calısyormıs bakalım ılac verdı ın benımde bebısım hemen cık gelır![]()
inşallah canım inşallah hayırlısını versın Rabbım
bazen insan bazı şeylere inandırıyor kendini sonra onun aslında hiç te öyle olmadığını görüyor yacnm sen nie ağladın dün bakemmm üsme beni artıkk ağlamamaya çalışıyorum bende artıkk üzülmeyelimm olurmu??
bu arada hiç sewmediğim nefret ettiğim iştir ütüüüü sinir olurumm
ohh negüsll işin war kızımmm daha ne istiyonnn :)) film izleyerek para kazanıyon iştee :)
benimde bu akşam kursun yılbaşı eğlencesi war dawetliyim ama karar weremedim gitsemmiki diee![]()
bazen insan bazı şeylere inandırıyor kendini sonra onun aslında hiç te öyle olmadığını görüyor ya
belki de ööle bişi için ağladm
hala da tam toparlanmış değilim.
sadece zamana bırakıyourm. çözümü bulabileceğim bişi değil çünkü.
hazmedince geçicek
partiyede gitme otur evnde.
kocan izizn vermez
bence bi çözümü yok :44:kızlaar yaa flash ımdaki resimler silindi.
bekarken çekindiğim, eşimle olan foğotraflar yok
kaç zamandır saklıyordum onları lanet flash silmiş
geri getirmenin yolu yok mu çok moralimi bozuyor yaa
gerçekten
yok cnm regl olmadım.cnm regli oldun kesin sen ağla osamannn açılana kadar ağla içini boşaltmadan azimlenemiyo insan ....
ben mesela artık bebiş istememeye başlamak istiyorumçünkü istedikçe bişeyi olmuyoo o yüsden istemiyorum şuan içim kan ağlıyo ama kendimi kandırmayı başarabilirsem ne ala bana
bu arada kocişime söledim izin werdi izin istemedim gerçi gidicem dedim oda istiyorsan git dedi
ama öle diyince gidesim kalmadı izin werdiya söözdebakalım aşkama psikolojim nasıl olcek
![]()
hadi ya çözümü yok muuuuuu:84:bence bi çözümü yok :44:
yok cnm regl olmadım.
olsam da bu kadar bunalıma girmem şu an hamile değilim diye.daha evliliğmi oturmamışım.
çabalıyorum otursun diye devamlı bişiler çıkıoyr
sorun eşimle cnm
hadi ya çözümü yok muuuuuu:84:
kankeyto resmlerimi nasıl geri getirceeemmmmm![]()