• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

o konuda hallettim zaten rahatça çekebilirsin kuzummmm:1:
boşver başakı yaaa:63:
bunu okuyunca bana nler yazcak kimbilirrrrr....
evet okudum geçmişii üzütüden düşmüştürr dolguda dayanamadı dolunayı dramına dün kırmsı kart yedi de...:25:
ayıp ettin kanka boşver başak ı ha hain düzenbaz fettan karı:22:

:18:
benn geldim bennn bi dişim eksik geldimm benide alırmısınız aranıza:125:
h.g canım cok geçmiş olsun biz seni her halinle kabul ettik kuzumm he bir eksik he bir fazla kuzum benimmm balımmm
hoş geldin cnm iyiki geldin safalar getirdin. çok bağra basılası bişeye benziyosun sen:130:

yok annem beni başkan yapma.:1::1: topik kurulu başkanı var ama o başka bi bünye arada gelir bilgilendirir.
hepimiz aynıyız burda herşey başkan olabilir uyarı yapar bilgi verir:34::34::34:
duyduk karı ne baaaarıyon.

hatun sexy birine benziyo
:23::23::23:
seksi hatunum benimmm nerelerdesin sen heee:20:özlettin kendini sensiz gecilmiyo buralarrr simdi birisi ortadan ikiye catırdıcakkk yada beni yolucakkkk:4::4::9::9::9::9::34:
o konuda hallettim zaten rahatça çekebilirsin kuzummmm:1:
boşver başakı yaaa:63:
bunu okuyunca bana nler yazcak kimbilirrrrr....
evet okudum geçmişii üzütüden düşmüştürr dolguda dayanamadı dolunayı dramına dün kırmsı kart yedi de...:25:

valla bilmem kuzum ama basak geldiii sus sus:18::18::18:yoksam senm yaptın dolunayıma bunu cok hırpaladım herhalde :30::30::30:

Back
X