• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

avatarıma koymayı düşünüyorum da pc de resmim yokkk
üşeniyom atmaya ama gelinlik resmimin koymam ben başörtü kullanıyorum ama gelinken açıktımm öööle günlük resim bulabilirsem koyarım hele bi bakiiimm

1,67 boy 90 kg yım şişkoyum beeennn:25::25::25::25:
gerçi görünüşte belli olmuyo ama tartıda bayağı belli çok sıkı vücudum derlitoplu şişmanım ben:27:

tamam şekercimmmm...bekliommm...

kız erenay çatlak kiremit kankan nerde bak biz buluştuk kankamla:21::21::21:

Son düzenleme:
inşallah cnm benim de şöyle yüzümü çok belli etmeyen bi resim bulsam koyucam. tanıdık falan çıkarsa birileri hoş olmaz:1:kocan yokmu evde

özlüyok anacım.
annen de hoş gelmiş safalar getirmiş. sakıncası yoksa slm söyle bende:34:

özlettin valla simdiden kuzum ya annede slmlar ellerinden öperim iyi aksamlar:16::16::16::16::16:

bugün neler kaynatmadıkki aman boşver sen geçmişi sen keyfine bak annenle bende çok öpüyorum :54:

kızlar anneme selamlarınız ilettim çok mutlu oldu :16::16:
oda sizleri öpüyomuş :54::54::54:
özledim canlarım sizi :16::16::16:
yeni haberler varmı okuyamıyom geçmişi :34:

bugün resim günü oldu myhos..açılışı sen yaptın devam edio sıradakileri beklioz...ben avatara koydum sadece ama..

valla öyle oldu tatlım hepinizi görmek istiyorum merak ediyorum sizi gösterin gacılar kendinizi o güzelliklerden mahrum etmeyin bizi canım siz de çok tatlı görünüyosunuz küçük biraz ama burdan görebildiğim kaadrı ile maşallahh:nazar::nazar::nazar:

canım nasılsın? annem geldi tatlım böğürtlen kökü getirmiş bana
nasıl yapılıyor bana yazarmısın sana zahmet tatlım:34:

Back
X