• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tatlım ev hatunu sanırım olamıcam:14:
hem 12yıllık bi kariyerim var bırakması kolay değil,hemde alıştığımız bi zıtandart var yani,napiyim sadece eşimin maaşını:1:

ayrıca çocuk bile doğuramadım hala,evde kim için hanımlık yapimmmki:14:bebbemle ilgilenemedikten sonra
varsın çalışıyımm:43:

)
vuuuuuuuuu karıya bak:53: kimisi de evde duramaz işte senin gibi.

herkes farklı farklı bebeğim. bende bebek olmasa da tek başıma evde yiyip içip tüfekhaneye gidip oturmak istiyom:9:

yeşilim inşallah bende yarın annemleri görmeye gidicem:)çook özledimmm canımıı..

annenin ellerinden öpüyorum..git bi öpücük at hele :)
valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez buraya :14:
hemen öpüyorum tatlım :34:
hemde nasıl iki gündür 1-1,5 da yatıom iyice kötü oldum..inşallah çalışmayız canım saol dileğin için...

inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm :16::16:

seraycım inşallah tatil olursunuz bitanem..yılbaşına neşe içinde girersiniz:)

benimde eşim tatil 2gün havalarda uçuyorummm:16:

ohh valla...mis gibidir şimdi yanaklarıı..:16:Allah hepimizin annesine babasına sağlıklı uuzn ömürler versin..
onlar bizim canlarımız:16::16::16:

valla bende çok özlemişim annemi bugünde mersine onlara gitcez 2 gün daha görcem sonra geri gelcez buraya :14:
hemen öpüyorum tatlım :34:

inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm :16::16:

seraycım inşallah tatil olursunuz bitanem..yılbaşına neşe içinde girersiniz:)

benimde eşim tatil 2gün havalarda uçuyorummm:16:

Hemen öpüyorum tatlım :34:

Inşallah çalışmazsında yarın yatar dinlenirsin iyice canımmm :16::16:

inşallah kızlaarr yoksa yeni yıla geçen seneki gibi uyuyarak girerim yine:))) yeşilcim sen nerde yaşıyordun?

vuuuuuuuuu karıya bak:53: kimisi de evde duramaz işte senin gibi.

herkes farklı farklı bebeğim. bende bebek olmasa da tek başıma evde yiyip içip tüfekhaneye gidip oturmak istiyom:9:

ya elbette evdeki rahatlık bambaşka ama insnın kendi parasını kazanmasıda bambaşka bi güzellik:)

bizler öyle aileden zengin değiliz..eşimle yaptık yapıyoruz biçok şeyi..hala daha var borçlarımız ama ödüyoruz Allah sağlık versin..:38:

şöyle 5-5,5 gibi çıksam valla çalıştığıımı bile hissetmem ama nerdeyse akşam 7ye kadar burdayız o çok koyuyoo:47:

Amin canım valla tontik tontik çok tatlıydı :38:

bende mersinde yerim cezerye :63::63:

yeşilimmmm o nasıl güzel bir resimmm bitanemm..bayıldımmm:nazar::nazar::nazar:
yeğennmi o sıpaa:emir_bebek:

inşallah seninde öyle tatlı mı tatlı bi sıpan olurr:)

kızlar ben normalde namaz kılmayı beceremiyorum ama akşam enazından 2 rekat kılıp dua etmek istiyorum..

ya elbette evdeki rahatlık bambaşka ama insnın kendi parasını kazanmasıda bambaşka bi güzellik:)

bizler öyle aileden zengin değiliz..eşimle yaptık yapıyoruz biçok şeyi..hala daha var borçlarımız ama ödüyoruz Allah sağlık versin..:38:

şöyle 5-5,5 gibi çıksam valla çalıştığıımı bile hissetmem ama nerdeyse akşam 7ye kadar burdayız o çok koyuyoo:47:
evet cnm anlıyorum. demekki erken kalkmaktan yana bir şikayetin yok ve çalşmayı seviyorsun.

çalışkan karıısn yanii maaşallah.

yapı meselesi işte bende tembelliği seviyorum burcumdan gelir özellikim:34:gurur duyarım şahsen:9:

ben biraz fazla çalşsam psikolojim bozuluyor sıkıya gelemiyorum

ellerine sağlık kuzucum başka neler yaptın bakim:56:

baska bısey yapmadım kuzum kabartma tozum kalmamıs hava cok soguk cıkmaya usenıyorum aksam kocıs getrr
sımıt yapcam
bıt kurabıye:1::1::1:
mılfoy hamuru ıle borekkk

rus salatası
daha aklama geldıkce yapacmm meze arıyorum suan:1:

hacer ne var ne yok yavrummmmmmmmmmm bak ben senden önce kırmızıya büründümmmmm:30:

ooooo yeşilim ne ara doğurdunda resmini koydun hain karı:9:
oyy kuzum çook tatlı kısss bugün onuda görcem annemlere yakın oturuyolarrr :16:
yakınmışızzz..adanadayım bendeee...hatta şu an organize sanayi mahrumiyet bölgesindeyim :d
aaa ne güzell sen çık gel arada bana ozaman canım:9:

yeşilimmmm o nasıl güzel bir resimmm bitanemm..bayıldımmm:nazar::nazar::nazar:
yeğennmi o sıpaa:emir_bebek:

inşallah seninde öyle tatlı mı tatlı bi sıpan olurr:)

kızlar ben normalde namaz kılmayı beceremiyorum ama akşam enazından 2 rekat kılıp dua etmek istiyorum..

evet canım yeğenim sayılır ooyyy yerim ben onu:16::16:
amin canım hepimize nasşip etsin Allahım böle tatlı bi sıpa :16:

oyy kuzum çook tatlı kısss bugün onuda görcem annemlere yakın oturuyolarrr :16:

aaa ne güzell sen çık gel arada bana ozaman canım:9:

evet canım yeğenim sayılır ooyyy yerim ben onu:16::16:
amin canım hepimize nasşip etsin Allahım böle tatlı bi sıpa :16:
Allah bağışlasın ailesine cnm benm bize de nasib olsun inşallah

Back
X