• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

iyim bitanem sen nasılsın bilmiyorum valla ya dün midem bulandı balıktan yedikten sonra kokusu bi tuhaf gelmeye basladı sonra dayanamayıp kustum ama içten bi ateş bastı ilk önce kustuktan sonrada devam etti bde cok yiyorum bu ara eşimde fark etmiş sen cok yiyosun diyip duruyo valla bi hafta kaldı haftaya bugun olmucaz hayırlısıyla :13::13::13::9:
hadi yaaa :52::52:ayy inşallahhh güzelimmm hamişlik belirtisidir nolur Allahım öyle olsunnnn:16::16:
şimdi kusmana üzülsemmi sevinsemmi bilemedim :44: neyse haftaya karar verelim onada:34:
benim kuzenimde hamile olduğunu bilmiyodu normalde çok yemez ben gitmiştim ona baktım tabağı tepeleme dolu :) dedim bunun hepsini yicenmi şimdi evet yicem dedi :) bende dedim sen hamişsin 2 gün sonra aradı kıs hamişim dedi :1: şimdi 4 aylık oğlu :nazar:
darısı bize olsun inşallahhhh :16:
ama benim hiç umudum yoookkkkk :15:

tünaydın hatunlarım bu arada keyfiler nasıl ben reglinin kritik günlerini atlattım bomba hissediyorum kendimi yine eski keyfim neşem yerine geldiii

sizi seviyorummmmmm
:16::16::16:

işte benimmmm NEŞEMMMMM :29:
hoşgeldin neşecim :54: kıs senindemi topikin varrr? yanlış anlamadıysam tabiii :1: söyle çabukkkk:23::23:

of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice:(

mrb canım dış gebelikle ilgili pek bilgim yok ama canımcım
3 ay nasıl geçecek demişsin inanki öyle çabuk geçiyoki bende temmuz sonu düşük yapmıştım dr 3 ay ara vermişti
şimdi deneyelide 3. ayım olacak...üzülme 3 ay dediğin nedirki hemencik geçiyorrr :34:

gittim gitttimmm hafiye gibi çalışıp buldumm siziiii:1:

kıslar 1defaya mahsus kullanıcı adı değiştirme hakımız varmış ben bilmiyodum

merhaba herkese aranızda dış gebelik sonrası tüpü alınan ama buna rağmen hamile kalan varmı arkadaşlar?

of ne bileyım bulamadım aslınd bulsam ne olacak bu 3 ay nasıl geçecek bılmıyorum canımm sıkıntıdan bunalımdan içim karardı iyice:(

bende dış gebelik geçirdim ama tüpüm alınmadı sadece yarım doz iğneyle düşürdük ama birdahada hamile kalmadım
sen yine iyiysin dr 3 ay demiş bana 1 sene korun demişti gerçi 8 ay korundum bıraktım ben ama hala tık yok

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

nazemir

huu huu nerde bu topik sakinleri
nerde bu devlet :18::18::18::18::18::18::18:

ben çıkıyorum zaten kimseciklerde yok:26:
biraz sonra gelirim

hayırdır ne iğnesi?

ay canım benimm tesekkür ederim içmiş kadar oldummm demen yeterli bebgim hayrola ne ignes buu?

yumurta büyütme iğnesi :14: büyümüyo kendi kendine. haftaya aşılama yaptırcaz inşallah o zamana kadar yeterli büyüklüğe ulaşır :43:

tamam tatlım hiç acımıycak korkma:34:

çoook acıdı ama yaa :43: totom pert olcak yakında üstüne oturamıyom :52:

cok geçmiş olsun canım yaa hastalık cok kötü birsey insanı mahfedyo valla tez zamanda iyileş seni bekliyoruz kuzum:31::31::31:

ohhhhhhhhh karıya bak beeeee hasta güyaa mantı dökmeye gidiyo:21:

ya da olay şöyle bence. sen kaynanana gidersen böyle olur .
hasta masta dinlemiyo kadın sana iş yaptırıyo:1:

yok tatlım öyle durumda olan. kkda araştırdın mı varmıymş tüpü alınan

çok saol pınarcımmmmm...biraz daha iyiyim işte...işe gitmedim ya oda güsel..:D

napim kısss otur otur sıkıldım...çene yaptık teyzeler annem döktük beraber...ohhhh mis gibide oldu..gel buyur yiyelim..:56:

selam kızlar:)serayım pınarımmm ve tabiki başımın tatlı belası başağımmmm nasılsınız:)

yumurta büyütme iğnesi :14: büyümüyo kendi kendine. haftaya aşılama yaptırcaz inşallah o zamana kadar yeterli büyüklüğe ulaşır :43:

çoook acıdı ama yaa :43: totom pert olcak yakında üstüne oturamıyom :52:
inşallah cnm hayırlısıyla işe yarar ve yumurtlatalar büyür hadi bakalım hayırlısı.
bende koldan yaptılar sandım iğneyi:1:
çok saol pınarcımmmmm...biraz daha iyiyim işte...işe gitmedim ya oda güsel..:D

napim kısss otur otur sıkıldım...çene yaptık teyzeler annem döktük beraber...ohhhh mis gibide oldu..gel buyur yiyelim..:56:
afiyet olsun cnm alırım bi tabak:56:

Back
X