• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sara kıs bende geleyimmi canım çekti walla çok güzel ımmmmmmmmmmmmmm :56: şimdi hastayken bişeyler yapmak zor geliyo sen gönderiver birer tabakçık nolcak bak hastayım canımda çekti belki hamişimdir olabilir yane:49::76:

gel tabi başımın üstünde yerin var bitanesi gelemeszsende ben sana gönderrim adresi ver kargoya veriyim hemen:34::34::34::34::34::34:

amin cnm sende olma.

kızzzzzz gelesim geldi valla benimde.
o havuç toplarında çikolata sosu nasıl tat veriyor

sende gel başakım sennde başımın üstünde yerin var canım menim çikolata sosu çok üzel oluyo havuç toplarında :56::56::56::56::56::56::56:

gel tabi başımın üstünde yerin var bitanesi gelemeszsende ben sana gönderrim adresi ver kargoya veriyim hemen:34::34::34::34::34::34:

sende gel başakım sennde başımın üstünde yerin var canım menim çikolata sosu çok üzel oluyo havuç toplarında :56::56::56::56::56::56::56:

tşkkür canım benim ya söylemen yeter sadece bana gönder basaka değil [ŞAKA ŞAKA KISKANMA HADE ]:33:

ben kaçtım kızlar size iyi günler iyi tatiller

basakcım ben sana ne anlatıyorum sen ne diyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:33:
kız aklıma fesatlık geliyo hep:1:senden bulaştı belliki.
ama o emzirme duygusunu bir örnekle tamamlasan....
meselaaaaa karlı bir kış günü sıcacık battaniyene sarılıp pencereden kr yağışını seyretmek gibi huzur verici bişi falan

afiyet olsn tatlım benim:38:

cook usuyorum yaa :2::2: bıde banyo olacm halvet etttık ecık yattım dusa gırmeye usenıyorum:17::17::17::17:

demı yanı yeterkı kocısım le yanlız kamayak:9::9::9:

ewet şekerim benimkide yalnız kaldıkmı hiç boş geçirmio yane hep dolu dolu oluyo:66:sanki yeni evliyiz gibi:123:romantik oluyo bide hoşuma gidiyo yane ayyyyyyyyyy kocamı özledim walla :48:

bana karşımı oldunuz ayol hep bu hürrem cadısı yaaaa ara bozocu:19:
Ama yine de seviyom hürremiii bide seni dünya gözüyle göreydim iyiydi:31:

kıskanma basakım bende seni seviyom ben hiçte bikerem arabozucu değilim şekerim aşk olsun sana hıhhhhhhh cadıda değilim :33::36::37::35:

ewet şekerim benimkide yalnız kaldıkmı hiç boş geçirmio yane hep dolu dolu oluyo:66:sanki yeni evliyiz gibi:123:romantik oluyo bide hoşuma gidiyo yane ayyyyyyyyyy kocamı özledim walla :48:
sizin flört döneminiz oldumu. bu sexylikle kesin olmuştur.
sen görücü usulü evlenmiş birine benzemiyon.
anlatsana nasıl bir aşkınız vardı

kızlar ya esım spermlerı salı verdıgınde yarısı dısarı cıkıyo acaba sıpa ondanmı gelmıyo:27:

sizin flört döneminiz oldumu. Bu sexylikle kesin olmuştur.
Sen görücü usulü evlenmiş birine benzemiyon.
Anlatsana nasıl bir aşkınız vardı

lise aşkı bizimkisi ben lise 1 e başladığımda onun lisede son senesiydi okuldaki herkez bizi biliodu bize aşıklar gelio derlerdi yane ah ahhhhh ne güzeldi o günler sevgiliydik :48::38::54:

kızlar ya esım spermlerı salı verdıgınde yarısı dısarı cıkıyo acaba sıpa ondanmı gelmıyo:27:

fazla gelio heralde sende yat hemen kalkma ayol dik bacaklarını yukarı bekle birazcık:1:ay pardon biraz ayıpmı oldu neeeeee .aman canım herkezin yaptığı şey dimi :1::52::62:

lise aşkı bizimkisi ben lise 1 e başladığımda onun lisede son senesiydi okuldaki herkez bizi biliodu bize aşıklar gelio derlerdi yane ah ahhhhh ne güzeldi o günler sevgiliydik :48::38::54:
hadi yaaa vay bee ama o liseyi bitirdiğine üzülmüşündür okuldan gitti diye.

belinoşum annem çıksın bişi olmaz alacağını alıyo

fazla gelio heralde sende yat hemen kalkma ayol dik bacaklarını yukarı bekle birazcık:1:ay pardon biraz ayıpmı oldu neeeeee .aman canım herkezin yaptığı şey dimi :1::52::62:

kalkmadım ayol hemen yattım baya bı dus da almadım neysem kızlar ben bı kosu dusa gıreyım ıcım rahat degıl gelıyorumm :17:

hadi yaaa vay bee ama o liseyi bitirdiğine üzülmüşündür okuldan gitti diye.

Belinoşum annem çıksın bişi olmaz alacağını alıyo

üzüldüm ama o hergün olkula gelioduki beni yalnız bırakmıodu senin nasıl oldu anlat bakam sende hep bem anlatıyom birazda senden dinleyelim :52:

Back
X