• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

başakcım yaa benim eşim 1 gün çalışıyı bir gün çalışmıyoda oyüzden bende o yüzden o olmadığım zamanlarda giriyorum anca kocişim varken onunla ilgileniyorum :23:
evet cnm hatırladım eşinin mesleğini de söylemiştin neydiiiiiiii unuttum şimdi.
tabii o evdeyken onunla ilgilen aferim kuzum:34:

hatice cimmm cnm inşallah gelen giden yoktur. 5gün geçmiş duydumm.
daha önce gecikmişmiydi bu kadar

ay hadi inşallah hamişsindir bi kaç gün daha bekle bakalım olmazsa kan tahlili yaptır o kesin çözüm nasılsa bhcg yüksekse hamişsindir hayıırlı haberler verirsin inşallah bizee :52: benimde olmadı bu ay yaa dün akşam adetim geldii:50:

canim insanlah size hayirli haberler veririm canim burda kan tahlili yapmiyorlar artik cikana kadar beklerim yada adetim gelir .

Huu kızlaar nereye kayboldunuz yaa hadi başak gitti gerisine nooluyoo? Gene topikte yalnız kaldım yaa e tabi milletin kocişi yanında onlarla ilgileniyonuzdur siz şimdiii ühüü ben kocişimi özlediiim dışaydada fırtına vay zavalla kocişim bu havada devriye atıyo bide yaa kıyamam ben onaa özledim zaatiii..:14: bide buyda yalnız bıyaktınız beniii..:14::14::14:

bernardo da gelmiş:3:
nasılsın kuzum sen akşamları geliyor muydun

Huu kızlaar nereye kayboldunuz yaa hadi başak gitti gerisine nooluyoo? Gene topikte yalnız kaldım yaa e tabi milletin kocişi yanında onlarla ilgileniyonuzdur siz şimdiii ühüü ben kocişimi özlediiim dışaydada fırtına vay zavalla kocişim bu havada devriye atıyo bide yaa kıyamam ben onaa özledim zaatiii..:14: bide buyda yalnız bıyaktınız beniii..:14::14::14:
cnm ya Allah sabır versin size bi gün var bi gün yok.
korkmuyormusun gece yatarken.
merak etme benim kocişte evde yok gece 1de geliyo:34:

anam kızlar toplanmış kuzucuklarım napıyosunuz:34:

evet cnm hatırladım eşinin mesleğini de söylemiştin neydiiiiiiii unuttum şimdi.
tabii o evdeyken onunla ilgilen aferim kuzum:34:

hatice cimmm cnm inşallah gelen giden yoktur. 5gün geçmiş duydumm.
daha önce gecikmişmiydi bu kadar

jandaymaydı benim kociş garibim yaa bu fıytınada devyiye atıyooo özlüyoz birbirimizi e o oluncada onla ilgileniyom iştee başaks yaa dün akşam adet olduum gene olmadı yaa beni artıkın batımı bidahaki ayın 7sine yazarsınız kızlar..:14:

Hadi bakalım hatice inşallah sendende güzel haberler alırız bikaç gün daha bekle öyle test yap ozaman hatta kiminin uzun zaman idrar testinde bile çıkmıyomuuş oyüzden 3-4 ay hamiş olduğunu anlamayan insanlar duymuştum düşün yaanii :1:

evet canim birkere yine gecmisti 6 gun falan o yuzden fazla umutlenemiyorum gelir diye dusunuyorum ama suan gelen giden yok insanlada gelmez boyle gider.

evet canim birkere yine gecmisti 6 gun falan o yuzden fazla umutlenemiyorum gelir diye dusunuyorum ama suan gelen giden yok insanlada gelmez boyle gider.

canım değişik bişeyler hissediyomusun peki kendinde
nebilim belirti falan varmı diğer aylardan farklı:34:

jandaymaydı benim kociş garibim yaa bu fıytınada devyiye atıyooo özlüyoz birbirimizi e o oluncada onla ilgileniyom iştee başaks yaa dün akşam adet olduum gene olmadı yaa beni artıkın batımı bidahaki ayın 7sine yazarsınız kızlar..:14:

Hadi bakalım hatice inşallah sendende güzel haberler alırız bikaç gün daha bekle öyle test yap ozaman hatta kiminin uzun zaman idrar testinde bile çıkmıyomuuş oyüzden 3-4 ay hamiş olduğunu anlamayan insanlar duymuştum düşün yaanii :1:
heee evet ya bende duydum öyle hatta bizim bi komşunun kızı çok ciddi söylüyorum 7 ay boyunca anlamamış hamile olduğunu.
hep adet görmüş, karnı şiştikçe kilo aldım sanmş.
kendileri anlattı yaaa yoksam inanmazdım:30::30::30::30:
vayttt gece gece nasılsınız kızlar
kuzum naber yaaa sen geceleri gelirmiydinnnnnnnnnnn:52:

Back
X