Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kselciiimmmmmmm sen nasilsin peki?? karsilasamiyoruz ne zamandir :16:

iyiyim canım saol bu ara miğde bulantılarıyla geçtiii o yüzden fazla kalamadım buralarda canımm ama şimdi çok şükür iyiyim. şimdi morale ihtiyacı olan arkadaşlarımın yanında olma zamanııı. ben herkeşi çok seviyorummm yawww. herkes mutlu olsun istiyorum. allah herkesin gönlüne göre versinnnn

ben deldimmm:3::3::3::3::3:

nbr kızlarrr:16::16::16:
hoşgeldiiin saçaklıııı:3::3::3::3:
ya bugün benim maşallahım var sabah bişey yiyememiştim öğlende açıldım hala kapanmadı açlığım öğlen köftecik yedim. akşamüstü havuçç sonra akşam yemeğindede anneme gittik taze fasülye salata bulgur yoğurt yedim az öncede hıyar çekti çanımm onu yedimmm veeeeeeee sana gelelimmmmmmm canımm o tatlı canını hiç sıkma sen ben senin için dua ediyorum canım herşey güzel olacak sen herkeşi mutlu ediyosun bizimde seni etmemiz lazımmmm. o yüzden pozitifff düşüncelerimizi sana gönderiyoruzz bebeğimmmm. herşeyyy gönlünce olucak yawyum benimm

Aman :nazar:MAAŞALLAH hep de sağlıklı şeyler yemişsin. afiyet bal şeker olsun yarasın patitisin patitisineeee:16::16::16::16::16::16::16:
İNŞALLAHHH ALLAHHH hepinizden razı olsuuun gerçekten. ALLAH o dua eden yüreklerinizi bu dünyada ve öbür dünyada taçlandırsın.:16::16::16::16::14::14::14::14::14:bu ağlama dugulandığım içindii. yrn arıycam doktorumu karar aldım anlaşılır gibi değil çünkü.

hoşgeldinn canımmm. uçtu gitti dimi sıkıntıların canımm

gıttı cnmm kocısle konustumm dıyo bı gun denıyelım yesım bı gun denemıs ya sut buharınııı acele etme dedı cook gusel tesellı ettı :16::16::16::16:
bi da kı ayda preseed sıpars verelım dedııı suan bırzcık rahatım :16::16::16::16:

:22::22::22::22::22:
ben sacaklı degılmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm papaoşşşş

hoşgeldiiin saçaklıııı:3::3::3::3:

Aman :nazar:MAAŞALLAH hep de sağlıklı şeyler yemişsin. afiyet bal şeker olsun yarasın patitisin patitisineeee:16::16::16::16::16::16::16:
İNŞALLAHHH ALLAHHH hepinizden razı olsuuun gerçekten. ALLAH o dua eden yüreklerinizi bu dünyada ve öbür dünyada taçlandırsın.:16::16::16::16::14::14::14::14::14:bu ağlama dugulandığım içindii. yrn arıycam doktorumu karar aldım anlaşılır gibi değil çünkü.

kıyamammmm ağlamakkkk yokkkkk patitis kafa çok kızar sana bakk.mucuksssssssssssss öpem senideee rahatla kuzummm

yesilcim sen nasilsin??? gecmis olsun canim dikkat et ikinize de :16::16::16::16:
sağol canım işte bol bol meyve falan tüketmeye çalışıyorum sen naptın canım?
aaa dikkat et kendine canımmm bol limon tüket bence hatta limonu sık içine bal koy bide ılık su koy içine hem boğazına ii gelir hemde vitamin. ben bugün öğleden sonra düzeldimmm şimdi çok iyiyim şükürler olsunnn

aman canım iyi ol kötü bişi mide bulantısı zaten... senin enerjin bizede geçti bak maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

iyiyim canım saol bu ara miğde bulantılarıyla geçtiii o yüzden fazla kalamadım buralarda canımm ama şimdi çok şükür iyiyim. şimdi morale ihtiyacı olan arkadaşlarımın yanında olma zamanııı. ben herkeşi çok seviyorummm yawww. herkes mutlu olsun istiyorum. allah herkesin gönlüne göre versinnnn

oyyyy ne de güzel dileklerin var öyle allah razi olsun cnaim benim :16: tabiki herkes mutlu olsun canim insallah yaa... herkesler de seni seviyordur eminim, tabiki ben de :16: isteyen herkes kavussun bebegine ve mutlu olsun bak yine icim kabardi :14:

ben biraz grip gibiyim canım ama idare ederim işte geçtimi senin bulantılar ?
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi beslenin:56:
Allah duysun canim cok cok cok tesekkürler bu güzel dileklerin icin :29::29::29::29: benim de oldu canim adet erken gelcek galiba dedim, gelmediler.. bakalim bu cumartesiyi ben de bekliyorum malum bat geliyo... bekleyelim birlikte ama sonunda cooook güzel haberler verelim insaallllllaaaaahhhhhh.... tabi önce sen :54: sen zaten yari hamissin, benim durumum belli olmaz belki kirmizilar geliverir...

bilgilerini ver eklesin artık seni listeye başaks. geldin mi burdan gitmek yok amaa:20:

gıttı cnmm kocısle konustumm dıyo bı gun denıyelım yesım bı gun denemıs ya sut buharınııı acele etme dedı cook gusel tesellı ettı :16::16::16::16:
bi da kı ayda preseed sıpars verelım dedııı suan bırzcık rahatım :16::16::16::16:

hee şöyle rahat ol arkadaşımmm olumsuz şeyler düşüneceğine yapabileceklerine bak canım. yumurtlama testide al bence gününü kaçırmamak için öünkü her zaman aynı olmuyo tatlım. düzenli beslenin eşine fındık fıstık yedir sen incir ye ne bilem aklına gelebilecek zararsız olan şeyleri yap derimmm

kıyamammmm ağlamakkkk yokkkkk patitis kafa çok kızar sana bakk.mucuksssssssssssss öpem senideee rahatla kuzummm
seni yerimmm yaaaaa:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29::29::29:

:37::37::37::37::1:

tamam tamam walla şaka yapıyorummm sana takılmak hoşuma gidio en minik sensin ya

oyyyy ne de güzel dileklerin var öyle allah razi olsun cnaim benim :16: tabiki herkes mutlu olsun canim insallah yaa... herkesler de seni seviyordur eminim, tabiki ben de :16: isteyen herkes kavussun bebegine ve mutlu olsun bak yine icim kabardi :14:

onu sevmeyen yokkk o topicimizin patitisiii:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canim preseed mi kullancaksin??? ne icin peki?? ben de duydum bu ilaci ama tam bilmiyorum ne oldugunu dr mu yazmasi gerekiyo?? bi aciklarsan cok sevinirim :17:

aman canım iyi ol kötü bişi mide bulantısı zaten... senin enerjin bizede geçti bak maşallah sana:nazar::nazar::nazar:

nolsun canim benim, bi bat bekliyorum, bir de esimin test sonuclarini iste yakin tarihlere denk geliyor.. su hafta bi bitseydi diyorum.. insallah güzel sonuclar aliriz yaa artik :31: sen bilirisin canim en iyisini tabiki ama fazla meyve fazla seker demek dikkatli tüket canim olurmu, aklima geldi söylemek istedim canim sakin yanlis anlama beni :54:

selam kızlaarrr nasılsınz bakem_??? papatyac canım aklım sendeydi regl olmamışsın çok sevindim olma sakın olurmu:34: mood canım tanımıyorum seni ama tutmadığını yazmışsın çok üzüldüm hayırlısı olsun :(
benim bugün dişim çok ağrıyo kızlar yaa:( başımı da ağrıtıyo bu diş ağrısı napsam da geçse...
bide başak listeyi yazmışsın yeniledim filan diye,yıldızlar varya onları soracaktım renkleri niye bi kısmı sarı bi kısmı kırmızı? ben neden sarıyım merak etttim yahuuuuuuu

hee şöyle rahat ol arkadaşımmm olumsuz şeyler düşüneceğine yapabileceklerine bak canım. yumurtlama testide al bence gününü kaçırmamak için öünkü her zaman aynı olmuyo tatlım. düzenli beslenin eşine fındık fıstık yedir sen incir ye ne bilem aklına gelebilecek zararsız olan şeyleri yap derimmm
ole yapcm annem artık fındık bol bol tuketyrzzz rabbım ıns ızın verrde bebgım gelır:31::31::31::31:

seni yerimmm yaaaaa:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::29::29::29::29::29:

:37::37::37::37::1:

tamam tamam walla şaka yapıyorummm sana takılmak hoşuma gidio en minik sensin ya

kızmıyom zaten sana :1::1::1::1:
evet en kucukgunuz benım sevın benı:38::38::38::38::38:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyi beslenin:56:

bilgilerini ver eklesin artık seni listeye başaks. geldin mi burdan gitmek yok amaa:20:

ilk geldigimde vermistim canim, tabiki gitmem ama her gün de gelemiyorum maalesef.. basakcimin vakti oldugu bi ara tekrar söylerim

canımsınnnnnnnnnnn senide kocaman öpüyorummmmmm . ya sürekli miğdeme odaklanırsam miğdem bulanıyo ama kafayı dağıtmak lazımmm başka şeylerle ilgilenince unutuyo insan tamam bulaıyo ama daha az oluyo. dün evdeydimmm koca gün yattımm hep aklım miğdemdeydi. aman neyse şu miğdeyiii kenera attımmmmmmmmmmmmmm unuttummmmm sende unutttttttttttttttt güzel şeyler düşünnnnn.yaaa bana ne oldu bu gece

regenn

annem preseed bı jelmıs hamıs kalmak ıcın kselde bu sekılde hamıs kalmıs net satılıyomus dok alakası yok fıyatıda 75 tl annem:16::16::16::16::16::16:

Back
X