Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

görme bencedeeee kov kırmızıları istemiyorum seni deee:34::34: ayy çok ağrıyo dişim canım yaa ama birsürü ilaç kullanıyorum coraspin folbiol ve biosteron bide ağrı kesini eklenmesn diye dayanmaya çalışıyorum rakımı içsemkiii:27::27:

teşekkür ederim beni aydınlattığın için yavrucuuummm...

istemiyoruuummm RABBİMMM duy dualarımı:16::16::16::16: progesteron varsa evde yut inan sarhoş edip:1: 10 dakika içinde uyutur çok ciddiyim bak ama sonuçta zararı olmaz heralde dimi yumurtlama öncesi mi sonrasındamısın?

nar hamişken yasak biliorum REGEN diğer meyveler neden???

kızzzzz kselii jel mi hamile bırakmışşşşşşşş abovvvvvvvvvvv:30::30::30::30::30::30::30:

:9::9::9::9::9: o jel bizi de hamile biraksin yaaaaaa :9::9::9::9:

inşallah güzel haberler verirsin bize tatlım :16:
canım fazla bişi yiyemiyorum zaten hatta 2 kilo vermişim tabi sonra katıyla alacam :) meyveyide portakal yiyorum bide kivi yedim 2 tane okadar bol dediğim o yani normal sağol düşündüğün için canım :34:

oyy tombik bebişlim ben seni yerim :29: düşünme canım düşünmeyince azalıyor gerçketen başka şeyler düşünüp başka şeylerle uğraşınca unutuyosun iyi oluyor.. bende seningibi bazen çok iyi bazen çok kötü hissediyorum bişeyin yok yani tamemen hamişlikten kaynaklı :34:

yanlis anlama canim olur mu??? seker sonucta fazlasi zarar.. ben minik yegenimiz icin söylüyorum :1::1::1::1: ayyy resimlerini görcekmiyiz peki???

napayim kuzum burnumla gözüm arasinda bi agri var onunla ugrasiyorum iste kocacim yeni geldi isten onun yemegini verdim hazir o laptopu birakmisken size bakayim tekrardan dedim.. persembeyi bekliyorum iste sonuc alcazya esmin test sonuclarini... öyle iste kuzum.. sen nasilsin?? gezmelerdesin galiba

yok tatlım evdeyimde çay içmeye çağırıyorlar üst kata oraya gidip geliyorm.

inşallah hayırlı haberler alırsınnnnn

kızz artık insalık masa üstü pcleri bıraktı sanırsam

çoğu kişi laptp kullanıyor

laptop kulllananların ellerini göriyiiiimmmmmmm:3::3::3::3::3::3:
beeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn

rica ederimmm kuzummmmmm tez zmaanda kırmızı olman dileği ileeee:16::16::16::16::16::16:
kııız akşamcılar kırmızı olamıyomu??? eee ben gündüz çalışıyorum girememkii öyle sizin gib bol bolll:43::43:

basak bence haftanın elemanı seçelim bol kırmızılı ve nazar bncuklu olsunnn
ayyy yazık sarıları da seçin yazık bizedeee:43::43:

basak bence haftanın elemanı seçelim bol kırmızılı ve nazar bncuklu olsunnn

hah işte yaaaaaaa böyle fikierler istriyorum sizden tatlım yaa

öyle sıradan topik olmayalım atraksiyonlarımız olsun istiyorummmm

fikirleri olan olursaa sunsun lütfennn

haftanın hatunu olabilir evet:46::46::46::46::46:

sen topike dalar dalmaz kırmızı oldunn:13::13::13::13::13:
:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:
aynen cnm iyi hatırlıyorsun:1::1:

kaynanası diyordu ki" kızım sen arkadaşlarınla konuş ben yıkarım bulaşıkları":9::9::9::9::9::9:

topikimizin saygıdeğer kayınannesiiiiiii:16::16::16::16:
Ay kimmiş o kaynana kiminmişşş eli öpülesi ana:1::1:

:3::3: aama bunda çok girince insanın elleri yanıo ya:50:

aynen cnm iyi hatırlıyorsun:1::1:

kaynanası diyordu ki" kızım sen arkadaşlarınla konuş ben yıkarım bulaşıkları":9::9::9::9::9::9:

topikimizin saygıdeğer kayınannesiiiiiii:16::16::16::16:

evet kaynansı bı harıka:46::46::46::46:
bıde bıze bakınnn ben ordayken gıremyrm bıle forma:31::31::31::31:

benn bennnnn:1::1::1:

ama basak senn gıbı kendı paramla almadım kocısım aldı bana:1::1::1::1::1::1:

ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :126::126::126::126::126::126::126::126: gerci ben ikisini de kullaniyorum :1:

ben kacayim kizlar kocis geldi mesai basladi :1: simdi misir patlatcam sonra icecek götürcem laptopum da gidiyo elden hadi görüsürüz sonra :16::16::16::16::16::16:

beeeende bendeeeeeeeeee

istemiyoruuummm RABBİMMM duy dualarımı:16::16::16::16: progesteron varsa evde yut inan sarhoş edip:1: 10 dakika içinde uyutur çok ciddiyim bak ama sonuçta zararı olmaz heralde dimi yumurtlama öncesi mi sonrasındamısın?

nar hamişken yasak biliorum REGEN diğer meyveler neden???

duyar duyaaar sen içten istemeye devam et;) yok cnm yaa progesteron uykumu yapıyomuş o? zararı olmaz hamileyken yapılıyo sonuçta dimi.... ben bu ay korunuyorum cnm takip etmedim yumurtlama dönemimi..

kız eroşun çok işleri var bu ara sanırsam ama 2 dakka damı fırsat bulamıyo yaaaaaaaa
erenaycım bana laf atıyordu artık sen hamişsin ya gelmezsin hatta başka topiklerde gezer buraya uğramazsın diye :20: şimdi kendi uğramaz oldu :44: inşallah önemli bişey yoktur :16:
yanlis anlama canim olur mu??? seker sonucta fazlasi zarar.. ben minik yegenimiz icin söylüyorum :1::1::1::1: ayyy resimlerini görcekmiyiz peki???

sağol canım ama şeker olacak kadar fazla yemiyorum zaten :34: inşallah Allah nasip ederse görürsünüz tabi:16:

kııız akşamcılar kırmızı olamıyomu??? eee ben gündüz çalışıyorum girememkii öyle sizin gib bol bolll:43::43:

ayyy yazık sarıları da seçin yazık bizedeee:43::43:

yok annem akşamcılar kırmızı olamıyo diye bişi yok

zaten aha bu hatunlarda hep akşam geliyo ama çatır çatır yazıyolar ama artık senin ilginden dolayıda sende hak ediyosun benceee kırmızıyıııııııııııı:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

hah işte yaaaaaaa böyle fikierler istriyorum sizden tatlım yaa

öyle sıradan topik olmayalım atraksiyonlarımız olsun istiyorummmm

fikirleri olan olursaa sunsun lütfennn

haftanın hatunu olabilir evet:46::46::46::46::46:

evet yaaa gecenin bu vaktinde neler çıkıyo bak benden :)) ben sana dedim bugün performansım yerinde diye :)) ehe ehe ehe (jel bebeğide unutmadım ) :47:

ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :126::126::126::126::126::126::126::126: gerci ben ikisini de kullaniyorum :1:

ben kacayim kizlar kocis geldi mesai basladi :1: simdi misir patlatcam sonra icecek götürcem laptopum da gidiyo elden hadi görüsürüz sonra :16::16::16::16::16::16:
ee hadi kolay gele o zaman ama bu saate mısır yemesen çok kalori kilo yapar vallaaaa...

yok annem akşamcılar kırmızı olamıyo diye bişi yok

zaten aha bu hatunlarda hep akşam geliyo ama çatır çatır yazıyolar ama artık senin ilginden dolayıda sende hak ediyosun benceee kırmızıyıııııııııııı:74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

terfimi ediyorum şimdi bennnnnnn:21::21::21::21:

duyar duyaaar sen içten istemeye devam et;) yok cnm yaa progesteron uykumu yapıyomuş o? zararı olmaz hamileyken yapılıyo sonuçta dimi.... ben bu ay korunuyorum cnm takip etmedim yumurtlama dönemimi..

nsl nsl başını döndürüo aldıktan 5 dakika sonra bildiğin içki tövbee. o kadar yani. bana hemşirelerde burdan kızlarda vajenden al başını döndürür, uykunu getitirir diye ben beceremedim vajenden:1::1: transfer sonrası falan hep bebek tutunsun die veriolarmış

:87::87::87::87::87::87::87::87::87::87::87:

Ay kimmiş o kaynana kiminmişşş eli öpülesi ana:1::1:

:3::3: aama bunda çok girince insanın elleri yanıo ya:50:

o kaynana erenayefenin çok cici bir kayınanneeeee topikimizn kayınannesiiiiii

bize selam bilem yolluyoooo....

ellerin mi yanıyooo deli karıı niye yanıyo ellerinnnn:26::26:

laptop kullanannn 1. hatunnnnnnnn

Back
X