Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

jel bebek unutulması mümkün olmayan bişi zaten canım:25::25::25::25::25::25:

fkirlerin için sağol canım umarım daha cix şeyler de çıkar.

ama düşün bakalım bu haftanın hatunu neye göre seöilmeli

hımmmm onuda bi düşünelim bakalım. neye göre seçsek aceppp

yaaa bayıldımmmm hep bana annelik yapacak bi kaynana hayal etmiştim bu kaynana gibi öpüp başımda taşırım diyodum, taşıdımda ama çaki çıktı benimkisi ve çok korkarım kendisinden:18::18: ellerim sabahtan akşama kadar laptopda olmasından yanıoo:50:
:

ahh kıyamammmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

genelde çakii dir zati bunlar

yaaa bayıldımmmm hep bana annelik yapacak bi kaynana hayal etmiştim bu kaynana gibi öpüp başımda taşırım diyodum, taşıdımda ama çaki çıktı benimkisi ve çok korkarım kendisinden:18::18: ellerim sabahtan akşama kadar laptopda olmasından yanıoo:50:

:1::1::1::1:Allah korusun. hamişlerin vucudu progesteronu kendi üretirmiş bebk düşmesin diye bol bol ondan uyuyolar halsizleşiolar. ama benim gibi düşük yapanlara yada transfer sonrası falan veriolar. hap aslında ağızdan almalık fakat vucüt proyu topluca aniden alınca sarhoş oluo:1::1::1: o yüzden vajenden al diolar ama yokkk ben beceremedim kaç kez denedim. bide işime gelioo dün gece sancı başladı hapımı almam gereken saatte aldım hem mışıl mışıl uyudum hem stres uçtu gitti :1:
niye korkuyosunki kaynanadan??? napıyo sana???
bana da bikaç kez iğnesi yapılmıştı ama hatırlamıyorum uyku yapmışmıydı.... ne çok şey biliyosun sen öyle maşallahh:26::26:

hımmmm onuda bi düşünelim bakalım. neye göre seçsek aceppp

evet bence deee

kızlar sizde düşünün lütfen haftanın hatunu neye göre seç,lmeliiiiiiiiiiiii

hangi performansa göreeee

cici kızlığa göre mii

hanım efendiliğe göremi

cazgırlığa göre mii

mesaj performansına göre mi

veeee herkese iyi geceler tatlı rüyalarrr hepinizi öpüyorum canlarım Allaha emanet olun :54::54::54::16::16::16::16::16:

evet bence deee

cici kızlığa göre mii

hanım efendiliğe göremi

cazgırlığa göre mii

msj annem kım topıkle ılgılenıyosa en cokk:46::46::46::46::16:

evet bence deee

cici kızlığa göre mii

hanım efendiliğe göremi

cazgırlığa göre mii

tüm hanımefendiliğimle aday olmak istiyorummmm:21::21::21: yaa hem ben hastayım dişim ağrıyo bi kıyak geçin de beni seçelim hadiiiiiiiiiiii:27:

ahh kıyamammmmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18:

genelde çakii dir zati bunlar
türleri öle:1::1::1: Ya ALLAH bizleridi kaynana yapsın damat yada geline biz öle olmayalımm:50:
niye korkuyosunki kaynanadan??? napıyo sana???
bana da bikaç kez iğnesi yapılmıştı ama hatırlamıyorum uyku yapmışmıydı.... ne çok şey biliyosun sen öyle maşallahh:26::26:
ayyyyy anlatsam sabahı ederis. ama kısa kısa dipnot vermeden geçemiycemm mesela sürekli laf sokar, hakaret eder özellikle oğlu yokken, işkence tam. mesela birinde kayınbabama arada döv gelini dediğini duydum daha anlatıım mı:50::50::50::50:
altın yoldan geçtim sonundaaaa:21::21:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

tüm hanımefendiliğimle aday olmak istiyorummmm:21::21::21: yaa hem ben hastayım dişim ağrıyo bi kıyak geçin de beni seçelim hadiiiiiiiiiiii:27:

kız sen biraz kıyakçıya benziyon abovvvvvvvvvv bide hanımefendliğimle aday olcam diyoooo

türleri öle:1::1::1: Ya ALLAH bizleridi kaynana yapsın damat yada geline biz öle olmayalımm:50:

ayyyyy anlatsam sabahı ederis. ama kısa kısa dipnot vermeden geçemiycemm mesela sürekli laf sokar, hakaret eder özellikle oğlu yokken, işkence tam. mesela birinde kayınbabama arada döv gelini dediğini duydum daha anlatıım mı:50::50::50::50:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
aaaaa cadıya bak sen gelini döv ne demekmiş gelinler kovalasın onu emi... terbiyesiz kadınnn.....

kız sen biraz kıyakçıya benziyon abovvvvvvvvvv bide hanımefendliğimle aday olcam diyoooo
hanımefendiyim tabeeee:16::16::16:

Back
X