Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

türleri öle:1::1::1: Ya ALLAH bizleridi kaynana yapsın damat yada geline biz öle olmayalımm:50:

aminn ama oğlunu evlendirenkarıların üstüne bi kaynanalık hükmü iniyomuş diyolarrr

herkes mecbur çaki oluyomuş

Son düzenleme:
paposs kızzz ne dıdı kgelini dövmu dıdı:30::30::30::30::30:
sen bu insanlarla görusuyomusun ya esın nedıyoo:47::47::47::47:

tüm hanımefendiliğimle aday olmak istiyorummmm:21::21::21: yaa hem ben hastayım dişim ağrıyo bi kıyak geçin de beni seçelim hadiiiiiiiiiiii:27:
destekliorummmmm:46::46::46::46:
oki tatlımm yazdım bunuu yokmuu fikri olannnnn

bence herkes kendi dışında birine oy versin oyları toplayalım :65: belli olsun. ben ilk aday söylüyorum PATİTİSSSS:16::16::16::16::16:

paposs kızzz ne dıdı kgelini dövmu dıdı:30::30::30::30::30:
sen bu insanlarla görusuyomusun ya esın nedıyoo:47::47::47::47:

eşime dedim inanamadı ama ben yalanda söylemem salaklaştı sonra babasını çaktırmadan aldı çarşıya gitti orda babayı sıkıştırınca evet demiş kayınbabam. annen çekemio papoşu demiş sürekli uğraşası var huyu hep böledir biliosun demiş. eşimde sakın baba sakın böle bişeyi affedemem demiş. şimdi kayınbabam korkuo kocamın yanında artık çok kibar ama kaynanam uuuuu kendini zor tutuo kocam evden çıktığı an çakiiiiiiiiiii:18::18::18: korkmuyo gibi gözükmeye çalışıom ama nsl korkuom:26: bi görsen tipimde böle artık ama:63::63::63::1::1:

eşime dedim inanamadı ama ben yalanda söylemem salaklaştı sonra babasını çaktırmadan aldı çarşıya gitti orda babayı sıkıştırınca evet demiş kayınbabam. annen çekemio papoşu demiş sürekli uğraşası var huyu hep böledir biliosun demiş. eşimde sakın baba sakın böle bişeyi affedemem demiş. şimdi kayınbabam korkuo kocamın yanında artık çok kibar ama kaynanam uuuuu kendini zor tutuo kocam evden çıktığı an çakiiiiiiiiiii:18::18::18: korkmuyo gibi gözükmeye çalışıom ama nsl korkuom:26: bi görsen tipimde böle artık ama:63::63::63::1::1:
wuuuuuwwwww valla cadıymış berabermi yaşıyosunuz?? ayyy benim kaynanamda melek gibidir valla nazar değmesinn böyle duydukça daha çok seviyorum, ben onlara gidince hiç iş yaptırmaz millet tv izler o beni izler özlediğinden bana bakarmış meğerrr:1::1:

böyle olmasan nası hamile kalcaktın kızımmmmmmm için coşuyo senin ondan

hadi bakalımmmm sizi coşturmakkk lazımmm artıkk ayağımı sürüyorum arkamdan sizleride bekliyorum ben siz hamile kaldığınızda benim bulatılarım geçmiş olcek. herkeşşşş yaşadığı sorunlara rağmen neşeyle hamiş kalmalı :)) sankim topiğin adını yazdımmm gibi geldi :)))))

ilk desteğimi aldım bende seni aday göstermek istiyorum o zaman:17::17: patitis kim kııız?????
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: patitis ksel:16:
önemli olanruh zaten hayatımm:9::9:

evet güzel bi soru neden patitis ne kadar aldın doğru söyleee??
şeyyy walla düşündüm ayıramıyorumm sizleri sara da var belinayda:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77: birkişiye oy vermek zorundamıyız çoğaltalımm sayıyı.

nasıl bı ınsan yaa nıye gorusuyoz gtme evlerıne kırk yılda bı ara
cıdden korkyomusun pekıı cvp vermıyomus cadı kaynana kırsehrlıydı dımı:31::31::31::31:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: patitis ksel:16:

şeyyy walla düşündüm ayıramıyorumm sizleri sara da var belinayda:77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77::77: birkişiye oy vermek zorundamıyız çoğaltalımm sayıyı.

neden sara ve belinay ne bileyim neden başak diil ??? dimi başak bak ben seni savunuyorum hadi oyunu bana veeerrrr...

bilemem ki ne yaptımm. ne yaptımm kız papatyaaaaaaaa ben sana :))) resimlerimi göstermiştim :)) belki beni beğenmiştir :))

neyse hadi sen hamişsin bende seni beğendim şimdii:19::19: demek sen gizliden etkiledim papatyayııı...

ayy dişim çok ağrıyo yaaaa utanmasam ağlıycammm:43::43:

Back
X