patitis ksel
şeyyy walla düşündüm ayıramıyorumm sizleri sara da var belinaydabirkişiye oy vermek zorundamıyız çoğaltalımm sayıyı.
bana ver oyunu hem en kucugunuzum mınıcıgımmm

benı secın benıı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
patitis ksel
şeyyy walla düşündüm ayıramıyorumm sizleri sara da var belinaydabirkişiye oy vermek zorundamıyız çoğaltalımm sayıyı.
eşime dedim inanamadı ama ben yalanda söylemem salaklaştı sonra babasını çaktırmadan aldı çarşıya gitti orda babayı sıkıştırınca evet demiş kayınbabam. annen çekemio papoşu demiş sürekli uğraşası var huyu hep böledir biliosun demiş. eşimde sakın baba sakın böle bişeyi affedemem demiş. şimdi kayınbabam korkuo kocamın yanında artık çok kibar ama kaynanam uuuuu kendini zor tutuo kocam evden çıktığı an çakiiiiiiiiiii:18::18::18: korkmuyo gibi gözükmeye çalışıom ama nsl korkuom:26: bi görsen tipimde böle artık ama![]()
neyse hadi sen hamişsin bende seni beğendim şimdiidemek sen gizliden etkiledim papatyayııı...
ayy dişim çok ağrıyo yaaaa utanmasam ağlıycammm![]()
evet bende özellikle yazdın sandımhadi bakalımmmm sizi coşturmakkk lazımmm artıkk ayağımı sürüyorum arkamdan sizleride bekliyorum ben siz hamile kaldığınızda benim bulatılarım geçmiş olcek. herkeşşşş yaşadığı sorunlara rağmen neşeyle hamiş kalmalı :)) sankim topiğin adını yazdımmm gibi geldi :)))))
ayyyyy şükürler olsun birlikte yaşamıyoruz öle olsa çoktan ALLAH korusun boşanmıştım heraldewuuuuuwwwww valla cadıymış berabermi yaşıyosunuz?? ayyy benim kaynanamda melek gibidir valla nazar değmesinn böyle duydukça daha çok seviyorum, ben onlara gidince hiç iş yaptırmaz millet tv izler o beni izler özlediğinden bana bakarmış meğerrr![]()
patitis ksel
herkes propaganda yapıyo ama olmaski böyle aaaaa....bana ver oyunu hem en kucugunuzum mınıcıgımmm
benı secın benıı![]()
diş ağrısıda kötüdür yaa ağrı kesici falan içtin mi canımm
bilemem ki ne yaptımm. ne yaptımm kız papatyaaaaaaaa ben sana :))) resimlerimi göstermiştim :)) belki beni beğenmiştir :))
neden sara ve belinay ne bileyim neden başak diil ??? dimi başak bak ben seni savunuyorum hadi oyunu bana veeerrrr...
abovv kuzum sen de mi aynı evde yaşıyon bunlarlaaaaa
ayyyyy şükürler olsun birlikte yaşamıyoruz öle olsa çoktan ALLAH korusun boşanmıştım heraldeevleri
ne gidince çayyyyyy diye bağırırlar ayakta hizmetçi gibi beklemek zorundayım biliomusun?? işkence ne yaparsa kar bu kadın için bi garip ya bana evlenmeden deseler inanmazdımmm
kesin bu edepsiz gelin abartoyodur diyodum ama yoooook yaşadıklarım beni kaynana düşmanı yaptı
daha neler neler......
MAAAŞALLAHHH o zaman kaynananla ilişkine deyim. eğer ben mini etek giyersem mini etek giyer o kadar yani çakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:
ay yok ALLAHIma sonsuz şükürler aynı şehirde bile değilim ama telefondan yetişir 2 aya bir çıkıp 1 ay kalmaya gelirlerrr![]()
bana ver oyunu hem en kucugunuzum mınıcıgımmm
benı secın benıı![]()
kızlar ben kaçsam ayıp olmaz heralde uyukum geldi birazda belim ağrıdı dinleneyim.ben oyumu açıklıyorumm benim oyummm hepinize...
merak ettim şimdiohooooooooo papoşaaa ben kendimi bi göstersem bırak bu topikte oy vermeyii
tüm kk da beni seçer![]()
arkamda ol kızııım sırtımda ne işin varrrevettttttt haklısın dumoşummmmmm sırtındayımmmmm merak etmeeee
iyi uykular canım.... bende gidip yarına kıyafet ayarlayım ütü yapayıım sonrada yatayım bari sabaha kadar geçsin şu diş ağrısı yaaakızlar ben kaçsam ayıp olmaz heralde uyukum geldi birazda belim ağrıdı dinleneyim.ben oyumu açıklıyorumm benim oyummm hepinize...
kselllllll kız bu fikir iyi olmadı sanırsam bütün hatunları biribirine düşürdüüüüüüüü
kselllllll kız bu fikir iyi olmadı sanırsam bütün hatunları biribirine düşürdüüüüüüüü
hayır öyle benim oyum hepinize deyipteeee muallakta koyup gitmek olmazzzzzz
oy zamanı gelince birini seçicen