Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

eşime dedim inanamadı ama ben yalanda söylemem salaklaştı sonra babasını çaktırmadan aldı çarşıya gitti orda babayı sıkıştırınca evet demiş kayınbabam. annen çekemio papoşu demiş sürekli uğraşası var huyu hep böledir biliosun demiş. eşimde sakın baba sakın böle bişeyi affedemem demiş. şimdi kayınbabam korkuo kocamın yanında artık çok kibar ama kaynanam uuuuu kendini zor tutuo kocam evden çıktığı an çakiiiiiiiiiii:18::18::18: korkmuyo gibi gözükmeye çalışıom ama nsl korkuom:26: bi görsen tipimde böle artık ama:63::63::63::1::1:

abovv kuzum sen de mi aynı evde yaşıyon bunlarlaaaaa

hadi bakalımmmm sizi coşturmakkk lazımmm artıkk ayağımı sürüyorum arkamdan sizleride bekliyorum ben siz hamile kaldığınızda benim bulatılarım geçmiş olcek. herkeşşşş yaşadığı sorunlara rağmen neşeyle hamiş kalmalı :)) sankim topiğin adını yazdımmm gibi geldi :)))))
evet bende özellikle yazdın sandım

wuuuuuwwwww valla cadıymış berabermi yaşıyosunuz?? ayyy benim kaynanamda melek gibidir valla nazar değmesinn böyle duydukça daha çok seviyorum, ben onlara gidince hiç iş yaptırmaz millet tv izler o beni izler özlediğinden bana bakarmış meğerrr:1::1:
ayyyyy şükürler olsun birlikte yaşamıyoruz öle olsa çoktan ALLAH korusun boşanmıştım heralde:50: evleri:50::50:ne gidince çayyyyyy diye bağırırlar ayakta hizmetçi gibi beklemek zorundayım biliomusun?? işkence ne yaparsa kar bu kadın için bi garip ya bana evlenmeden deseler inanmazdımmm:50::50::50: kesin bu edepsiz gelin abartoyodur diyodum ama yoooook yaşadıklarım beni kaynana düşmanı yaptı:50::50:daha neler neler......
MAAAŞALLAHHH o zaman kaynananla ilişkine deyim. eğer ben mini etek giyersem mini etek giyer o kadar yani çakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:

bana ver oyunu hem en kucugunuzum mınıcıgımmm:9::9::9::9::9::9:

benı secın benıı:16::16::16::16:
herkes propaganda yapıyo ama olmaski böyle aaaaa....

diş ağrısıda kötüdür yaa ağrı kesici falan içtin mi canımm

yok cnm yaa içmedim ama olmazsa yatmadan bi parol alırım hafif o diye:( burnum bile ağrıyo yaa dişim yüzünden ne saçmaaa

bilemem ki ne yaptımm. ne yaptımm kız papatyaaaaaaaa ben sana :))) resimlerimi göstermiştim :)) belki beni beğenmiştir :))

ohooooooooo papoşaaa ben kendimi bi göstersem bırak bu topikte oy vermeyii

tüm kk da beni seçer:63::63::63::63::63::63::63::63:

ayyyyy şükürler olsun birlikte yaşamıyoruz öle olsa çoktan ALLAH korusun boşanmıştım heralde:50: evleri:50::50:ne gidince çayyyyyy diye bağırırlar ayakta hizmetçi gibi beklemek zorundayım biliomusun?? işkence ne yaparsa kar bu kadın için bi garip ya bana evlenmeden deseler inanmazdımmm:50::50::50: kesin bu edepsiz gelin abartoyodur diyodum ama yoooook yaşadıklarım beni kaynana düşmanı yaptı:50::50:daha neler neler......
MAAAŞALLAHHH o zaman kaynananla ilişkine deyim. eğer ben mini etek giyersem mini etek giyer o kadar yani çakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18:

çok kıskançmış oğlunu paylaşamıyo herhalde çatlasın o zaman ohhhh sende gıcık gıcık gül ona:47::47:

kızlar ben kaçsam ayıp olmaz heralde uyukum geldi birazda belim ağrıdı dinleneyim.ben oyumu açıklıyorumm benim oyummm hepinize...

ay yok ALLAHIma sonsuz şükürler aynı şehirde bile değilim ama telefondan yetişir 2 aya bir çıkıp 1 ay kalmaya gelirlerrr:19::19::19:

ttalım peki neden evlendin sen bu eşinleee

bu aşkın gözü kör olsun yaaaaaaaaaa neler çektiriyo

kızlar ben kaçsam ayıp olmaz heralde uyukum geldi birazda belim ağrıdı dinleneyim.ben oyumu açıklıyorumm benim oyummm hepinize...

hayır öyle benim oyum hepinize deyipteeee muallakta koyup gitmek olmazzzzzz

oy zamanı gelince birini seçicen

ohooooooooo papoşaaa ben kendimi bi göstersem bırak bu topikte oy vermeyii

tüm kk da beni seçer:63::63::63::63::63::63::63::63:
merak ettim şimdi :1:

evettttttt haklısın dumoşummmmmm sırtındayımmmmm merak etmeeee
arkamda ol kızııım sırtımda ne işin varrr:20::20:

iyi uykular canım.... bende gidip yarına kıyafet ayarlayım ütü yapayıım sonrada yatayım bari sabaha kadar geçsin şu diş ağrısı yaaa:( öptüm sizi paçilerrr

geçmişi okudum geldim ne çenesi düşük hatunlarsınız yaaaa :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

papatyam canım menim benide düşünmş aday olarak ama duman ve başak kıskanmış kıskanç cadılar siziiiiiiiiiiiii papatya annem menim kanım sana hergün daha çok kaynıyo

Back
X