- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
şımarmayla ne alakası var yaaaagrı var bugun adetmde sn gunuydu cıp cıpda oldummmmm deemkı yumurtlasamm aceoo kısmı var yaaaaaaaaaa
![]()
yumıurtluyonmu kıs ne çabuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şımarmayla ne alakası var yaaaagrı var bugun adetmde sn gunuydu cıp cıpda oldummmmm deemkı yumurtlasamm aceoo kısmı var yaaaaaaaaaa
![]()
![]()
anlaştık hemen baakkk:13::13::13: bir adım gelmesi lazım birinin.
olsun tatlım gömleği gösteren ütüdür
kadını gösteren g...dür![]()
eşim geliyormuş ben çıkıyorum sizlere iyi gecelr![]()
heeeee tabii tabiii o kadar lafı say sonrada öpemde kızmaaaa
yürü gitt yanaşma bana bu gece başım ağrıyo![]()
hani kadınlar başım ağrıyo ayağına yatıyorlarya eşleri birlikte olmak istediklerinde aslında seks baş ağrısının ilacıymış
heeeee tabii tabiii o kadar lafı say sonrada öpemde kızmaaaa
yürü gitt yanaşma bana bu gece başım ağrıyo![]()
yumıurtluyonmu kıs ne çabuk
valla canım benimde bu akşam kaynımda batmalay başladı yav pek adet sancım falan olmaz benim normalde nadiren olur ağrı zaten çok şükür bu akşam batmalar var bakalım hayırlısı 28.günüm bugün geliy bu aralar heyalde :26: ama gelen bebişmi oluy kıymızı kaytmı bilememde kesin kıymızı kayt yirim yaa![]()
hadi canım bahane yattı desene
deneyen varmı acabaaaa
hani kadınlar başım ağrıyo ayağına yatıyorlarya eşleri birlikte olmak istediklerinde aslında seks baş ağrısının ilacıymış
beni kocan sandın galibaa onuda hep böle uzaklaştıyıyon demekki tabi öle olmas bebişin hıh tembel karı sen biliysinfıysatı kaçıydın bidaa bulaman böle ilgimi
çünkü ben sevdiğimi yerden yerede vururuum başımın üstünede taaç ederim alışıktıy aykidişleyim benim bu laflayıma sevdikleyime takılmaya bayılrım hatta bi aykladaşımın adı benim yüsümden çiroz kalmıştı betüşüme az takılmazdım valla bişii yiyip içmezdide doğru düzgün tığ gibiydi kopcaktı yesmen kız az takılmazdım valla ay özledim çiyozumuda yaa
![]()
bilmem demekki deneyen varki bilimsel bi açıklama yaptılar
ama olabilir tabiki ben menogon iğne olurken hertarafım tutulmuş gibiydi eşimle aynı yatakta bile yatmıyodum biyerime çarpar acıtır diye ama doktorun çalışma verdiği zamanlarda halvet oluyordu ama ağrı falan kalmıyodu![]()
ya yumurtlama olurmuu daha bugun bıttı ve cımdım daha lake gelmıs bu ne agrsdr cok fena grdı sag kasıgıma:44::44::44:
ıns bebekdır canım umutsuz olma yaaa senn![]()
belkim tam olamadıysan adetini onu zorluyodur falan olabiliy yaani yoksam daha mümkün diil yumurtlama olmasiçin, yahat tut biişiicik yoktur canım umarım canım yaa bakalım kısmet ben kendimi kötüye hazırlıyom çaktırma
![]()
o zmaan bana ilgi gösterdiğine göre sevmiyon benii
sevdiklerini yerden yere vuruyo muşsun sen beni yerden yere vur oo zaman
hem ayılarda yavrularını öyle severmiş
kıslar kocam çağırıyo bis yatıyos![]()
Bengisuuuuuuu naber bebeğim bitanem nasılsın online forum takipte adını gördümyok canım ayı yavrusunu severken öldürürmğş ben öldürmüyom o yüsden ayılıkla alakası yok sevdiklerime takılmayı severim diyelimtabi seviyom canım sevmesem topiğinde işim ne hepinisi çok sevdiğim için burdan çıkasım gelmiyo ya
![]()
bengısu resımdekıler sensın dımı kızz bı bakayım sana albumu actaa![]()