Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengısu resımdekıler sensın dımı kızz bı bakayım sana albumu actaa:51:

yok canım geldı butun kırmızlar rahat rahat bı kere daha bole olmustu dok kst demıstı adetken yumurtlar catlamayınca kıs oluymus snrada kendılıgınden yok oluyomus kac defa gttsey bunu dedılerr:31::31::31::31:

hadi yaa doğrudur evet adet görüncede çatlıyo demekki kistley ne güsel doğumu beklemiyo demekki çatlamak için e daha ne istiyon o zaman bırak çatlasın ne güzel keşke benimkileyde hep öle çatlasaa :46:

Bengisuuuuuuu naber bebeğim bitanem nasılsın online forum takipte adını gördüm
Daldım valla topiğeee

ah canım benim hoş geldiin :60: nerelerdesin kız sen berenli saatler topiğine bakıyom arada seni görebilmek için yoktun hep takılmıyonmu artıkın oraya nerelere takılıyon pekii artıkın hamiş falan kalabildinmi canım çok merak ettim senii onu sorcaktım soramadım vallaa varmı bana müjdeli haberin? :46: bu arada kızlar tanıştırayım mervemle eskiden aynı topikte takılıyoduk çok kafa dengidir inşallah bundan sonra aramızda görürüz canım senide seni buldum bıyakma bidaa benii ühü işte..:14:

Bende artık bu topikte takılabilir miyimm:17:
Hee gülüm artık pek takılmıyorum o topiğe
Niyeyse bu aralar.
Bnede her şey aynı malesef bebek haberi yok:43:
Sende var mı bir şeyler canım benim

ah canım benim hoş geldiin :60: nerelerdesin kız sen berenli saatler topiğine bakıyom arada seni görebilmek için yoktun hep takılmıyonmu artıkın oraya nerelere takılıyon pekii artıkın hamiş falan kalabildinmi canım çok merak ettim senii onu sorcaktım soramadım vallaa varmı bana müjdeli haberin? :46: bu arada kızlar tanıştırayım mervemle eskiden aynı topikte takılıyoduk çok kafa dengidir inşallah bundan sonra aramızda görürüz canım senide seni buldum bıyakma bidaa benii ühü işte..:14:

Tamam bidaha bıyakmam seni ağlama sen kıyamam sana bitanemmm:34::16:

Bengisu ben çıkıyorum bacım geç olmuş baya
Hadi görürşrüz bitanem.yarın gelirim inş
Benim koca evde bu gece seninki yok galiba
Öpüyorum seni kuzum
Allah'a emanet ol hayırlı geceler

Bende artık bu topikte takılabilir miyimm:17:
Hee gülüm artık pek takılmıyorum o topiğe
Niyeyse bu aralar.
Bnede her şey aynı malesef bebek haberi yok:43:
Sende var mı bir şeyler canım benim

yok yaa ne gezeey 9 ay oldu evleneli bendede yok daha bi halt :14: neley neley yapmadımkii bi ara prpgesteron 100mg kullandım 4 ay gene olmadı sonraki ay klomen kullandım gene olmadı bu ayda incir kürü yaptıydım 14.günüm dr.a gittim 1 hafta 10 gğn dahayımırtlama görünmüyo didi üzüldüm yaa yumurtlayamayacam diyee sonrada 22.gün hafif bi kasıkda batma hissettiydim halvetten sonra belkim ozaman yumurtlamışımdır geç meçde olsa bi ümit işte ondada pek yatmadıydımda falan zor ama çook küçük bi umut var bakalım bugün 28.günümdü bu arada adte belirtilerim başladı bakalım bu akşam bikaç güne gelir heralde kırmızılar sol kasığım ağrıyoda birascık kısmet bakalım :26:

Tamam bidaha bıyakmam seni ağlama sen kıyamam sana bitanemmm:34::16:

Öpüyorum seni kuzum

söz vey bak bıyakmayacan bidaa tamöammı benii yarın kocişim evdede öbürsü gün kesin gelirim bu topiğe sende gel tamammı ozaman bol bol konuşuruz arkidişlerlede tanışırsın çok sıcak kanlıdır onlarda hemen kaynaşırsın merak etme :34: bi gelen bize bidaa vaz geçemiyo zaten :1: hadi kuzum perşembe akşamı görüşürüz öpüldün :21:

Öpüyorum seni kuzum

hıı yarın gelirimmi didin ay ozamanda benim kociş evde olur neysem onu uyutuo 11den sonra anca gelebilirim bende ok? yarın akşam bi aksilik çıkmazsa gece görüşürüz canım öpüldün canım :21::3: hoşçakaal

söz vey bak bıyakmayacan bidaa tamöammı benii yarın kocişim evdede öbürsü gün kesin gelirim bu topiğe sende gel tamammı ozaman bol bol konuşuruz arkidişlerlede tanışırsın çok sıcak kanlıdır onlarda hemen kaynaşırsın merak etme :34: bi gelen bize bidaa vaz geçemiyo zaten :1: hadi kuzum perşembe akşamı görüşürüz öpüldün :21:
Tamam canım inşallah.
Eminim zaten senin olduğun yer ne kadar soğuk olabilirki
Tatlı dilinle her yeri ısıtırsın minnoşum:54:

Tamam canım inşallah.
Eminim zaten senin olduğun yer ne kadar soğuk olabilirki
Tatlı dilinle her yeri ısıtırsın minnoşum:54:

ay tişekküy ederim kuzucuum arada başakcığımı sivri dilimle sevgimden kızdıyıyo hatta deli ediyo olsamda efet genelde heykese tatlı dilli oluyom :1: yarın arkidişlerimizle tanışırsın bilgilerini verirsin senide listeye ekleriz canım bıyakma ama bidaa beni tamammıı neysem yarın bol bol sohbet ederis konuşcak ne çok şey birikmiştir kimbiliy sabahlaya kaday sohbetimizi ösledim valla yaa :1::34: çok öpüyorum seni hoşçakal canım benim :21::21::21::3:

başakcım kocan çağırıyo demişsin bakıyomda topikte geziyon haylaa kocişi uyutta gel kız bak mervişim gelmiş tanışırsınız sohbet ederis hem :1:

kocişi uyuttum geldim ama ortada ne mervişş vaaarrrrr ne bengişş var

offffff:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

anam bu kız da ne sulugözlü yavvv

herşeye ağlama vala kocan atıverir kapının önüne o zaman bol bol ağlarsınnn:9::9::9:

yok canım ayı yavrusunu severken öldürürmğş ben öldürmüyom o yüsden ayılıkla alakası yok sevdiklerime takılmayı severim diyelim :34: tabi seviyom canım sevmesem topiğinde işim ne hepinisi çok sevdiğim için burdan çıkasım gelmiyo ya :34::21::16:

çok renkli kişikli hatunlarsınız çok seviyorum sizleriii iyiki burdasınızzzzzzz:29::29::29::29::29:

yaşlı hatunlar olana kadar burda olakkk

gözlerimiz klavyenin tuşlarını seçemez olsunn

tuzlukla şekerliği karıştıracak dereceye gelelimm hala burda olalaımm

ama üçer beşer bebelerimizle inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben 3 tane istiyorummmmmmmmmm

kızlar Allah hepinizden razı olsuuuunnnnn
dualarını benden esirgemeyenlerden rabbim sonsuuuuuuuuzzzzz razı olsunnnnn:16:
sancılarım gelio ve gidio doktorum muayne etti ve hem iyi hem kötü bu sancılar dedi tahmin ettiğim gibi,
kanda sonuç erken ama 6 çıktı değer esas cumartesi belli olacak. şu an embrio tutunmaya çalışıo onun sancısı ama aşırı sancından düşük riski dedi doktor:14::14::14::14::14::14::14::14::14:
istirahat et dedi ayaklarını sıcak tut yatmaya devam duşda hala yasak:50::50:
testimiz istediğim değerde çıkarsa 2 gün sonra yenileyeceğim dedi. yani hamile kalsam bile düşük korkusuyla yaşıycam ilk 2 hafta:50::50::50: benden böle işte..

canım benim yaa annesini sıkı tutsun sakın bırakmasın küçüge söyle konuş onunla beni bırakma sakın de ayy inş bi aksilik olmaz dualarım seninle canım benim allah büyük yiyecek ekmegi varsa hiç birşey mani olmaz gelir bebişin inş.:16:

günaydın kızlarrrr nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım benim yaa annesini sıkı tutsun sakın bırakmasın küçüge söyle konuş onunla beni bırakma sakın de ayy inş bi aksilik olmaz dualarım seninle canım benim allah büyük yiyecek ekmegi varsa hiç birşey mani olmaz gelir bebişin inş.:16:

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: AMİNNNNNN sağlıkla, hayırla İNŞALLAHHHHH. Allah razı olsunnnnnn nikolaycımmm haklısın Rabbim ol derse olacak. Allahım herkese sağlıkla, hayırla versinnnn İNNŞALLAHH. Dediğini yapıcam:16::16::16:

kızlar geçmişe dönüp dönüp baktımmm yazdıklarınıza Allah hepinizden razı olsunnn. ben hepinizi seviyorummm yaaaa :16::16::16::16: Allah hepinizden razı, yas ve yardımcınız olsunnnn:16::16::16::16::16::16:. dün giremedim sancıdan yattımm hep de aklım sizdeydii:1::1::1: geçmişi okurken bilgisayara bakarken gülüp durdum babam şaşkınlıkla beni izliomuş:1::1::1: sizi seviyorum seviyoruuuuum. arada dayanamayıp gelcemmmmm Allaha emanet olunnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X