Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

afiyet olsun canım bal şeker şifa olsun papatyama
:56::56::56::56:süpperdi:16::16::16::16::16::16:çok teşekkürederimmm:16::16::16::16:
yok canım uykudan uyandırcak kadar olmuyordu ama gün içinde ara ara yokluyordu :34:
hımmm pekiii:85::85::85:
kızlar bide kanal d bakın sana bbek odası ve alısverısı yapıyolarr ayyyyy cok güsel seyler var ana kucagı tarak bıberonnnn oyuncak yatak doplappp ayyy cook tatlılarr:16::16::16::16::16::16:
12 milyar çooook. ben o parayla evin tamamını döşerdim:1::1:müsrifliğe gerek yok
selam millet nabersiniz :8::8::8::8::8::8::8::8:

:3::3::3::3:selam saracım ne var ne yok napiosun?? bitki çay var mı?:)

çok renkli kişikli hatunlarsınız çok seviyorum sizleriii iyiki burdasınızzzzzzz:29::29::29::29::29:

yaşlı hatunlar olana kadar burda olakkk

gözlerimiz klavyenin tuşlarını seçemez olsunn

tuzlukla şekerliği karıştıracak dereceye gelelimm hala burda olalaımm

ama üçer beşer bebelerimizle inşallllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben 3 tane istiyorummmmmmmmmm

nemde bi 2-3 tane istiyom bakalım efet sulugözlüyümdür hemen ağlayıveririm kocişim azcıkda olsa kızcak olur benim gözler başlar dolmaya kayıverir damlalar aşşağı hemen kocişim dayanamaz tabi hemen sayılıy bana siley yaşlayımı sonyada yav bi ağız tadıyla kızamıycakmıyız sana der heheh :60::60: canım kocişim hiç kıyamaz bana şimdiye kaday hiç bağırmamıştır bilem bamaa :1: heheh amma abayttın kız sende oldu olucak mezatdada yazışırız canım sıkılmaz hiç diiilse ordada :60::60: nene olunca ne işimiz vay buyda kız otuyuy toyun büyütüyüs :1::34: toyun baldan tatlı deyley ya işimiz gücümüs onlay oluy ozamanda :46::9: efet çok yenkli kişilikliyizdiy bak dün gece gelen mervemlede tanış onuda çok seveceksiniz aynı bşzşm gibim çenesi düşüktüy onunda çok temis kalplidiy canım benim onunda eşi polisti kocalayımıs gelene kaday sabaha kaday yazışıydık hep çok eğlencelidiy tanıyınca sisde çok seveysinis akşam gelince onuda kaydet tamammı topiğimise :9:

kızlar geçmişe dönüp dönüp baktımmm yazdıklarınıza Allah hepinizden razı olsunnn. ben hepinizi seviyorummm yaaaa :16::16::16::16: Allah hepinizden razı, yas ve yardımcınız olsunnnn:16::16::16::16::16::16:. dün giremedim sancıdan yattımm hep de aklım sizdeydii:1::1::1: geçmişi okurken bilgisayara bakarken gülüp durdum babam şaşkınlıkla beni izliomuş:1::1::1: sizi seviyorum seviyoruuuuum. arada dayanamayıp gelcemmmmm Allaha emanet olunnnn:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sen dinlenmene bak canım bol bol arada iyi hissettiğinde kendini kaçar gelirsin yine bize önemli olan bebişin şuan biz kaçmıyoz ya nasılsa artarak çoğalarak devam ediyos gelmeye :60: bizde sizi(seni ve bebişini) çok seviyoruz canım Allah ayırmasın sizi :16::49: ha tabi ayırsın ama doğumda karnından kucağınaa :1::49::emir_bebek::34:

ben geldım kızlarr:3::3::3::3::3::3::3:

nasılsınız

bugun sut buharı yapcmm kocıs de bırazdan gelcekk pek gıremeye bılırım :25::25:

aksama halvet varr:17::17::17:

dua edın de bebgım tutusunn

bu arada paptya annem sen naıslsınn nasıöoldunnn
uzulme annem onlar ıns bebek sancısıdır:16::16::16::16::16::16:

basak delı karıı gelecegını bılseydm gırerdm bende tekrar net yatakda muzık dınledımmm 3 kadar uycum kacmıs bı yere:9::9::9::9::9::9:

canım iyide yumurtlama dönemin diilki senin nasıl olcakki o bebiş şimdi anlamadım :26: neyse inşallah olur ama yaa hayırlısı olsun canım benim inşallah bu ay hamiş kalabilirsin bende geri girceğin,z, bilsem kalırdım haa 5e kadar uyumadıydım tv izledim okey neyim oynadıydım sıkıntıdan nette :50:

adam bebk odası ıcın suan 12 mılyar harcadı yaaaaaa:30::30::30::30::30::30::30::30:

kızlar bide kanal d bakın sana bbek odası ve alısverısı yapıyolarr ayyyyy cok güsel seyler var ana kucagı tarak bıberonnnn oyuncak yatak doplappp ayyy cook tatlılarr:16::16::16::16::16::16:

evet yaa bende izledim çok tatlıytdı dükkandaki eşyalar ve oha didim yani o paraya evi düzdü sankim :19: para bedava ya veriyolar ya programdan ooh bol keseden harcadı ne güzel yoksam nerde öyle alcak okadarını onları ama çok güsel oldu odası ben çok severim dekorasyonu iç mimar olmayı düşünüyodum hatta bi ara :1: mobilyaları çok güsel ve kullanışlıydı rengide çok tatlıydı ama ben olsam sadece erkek bebeğe göre yapmazdım renklerini :20: kendi evim olsa bende kesinlikle başvururdum ama bebek odası için :1:

bak gene topikte kimsecikler yok yaa didiyim bayi bende buyda kendş kendime konuşuyo gibim hissediyom kendimi kocişimde bana sarılmış uyuyo zati mama hazırlayımda uyandırıyım barş bitanemi hadi hoşçakalıın gece görüşürüz :3:

bu arada saracım söylemeyi unuttum keşkeği yaptık çok teşekkürederimmm:16::16::16::16:. dediğin gibi buğdayı ısladık. geçmişlerinin canına değsin, hepinizin çoook lezzetliydii:56:

hey keşkek bizim oraların memeğiiiiiiiiiii:56::56::56:

niye kaptınız hemen:57::57::57:

neyse kapmışınız barim afiyet olsun:19::19:

yooo 5 yıldızz hürreme ait:1::1:
5 yıldız hiç aklımdan geçmemiştiiiii:53::53::53: benim hatunlar çok zekii akıllarına olmadık fikirler geliyor:13:

o zaman 5 yıldız almakta mümkün bundan sonraa

topike aşırıı mı aşırııııı vıcık mı vıcıkkkkk yapışık mı yapışık ilgi gösterenlerr 5 yıldızlı olsunn

bence hakediyorsunuzzzz
yıldızlar neye göre veriliyor canım sanırım online olma ve msj durumuna göre olsa gerek.
:1::1::1::1::1:
sürekli topikte takılanlar gözdeler katına teşrifle 3 kırmızı yıldız alıyor. ilgin alakan azalırsa ezik takımı sarı yıldızlarla alt koğuşta kalıosun. haaa eğer uzunsüre topiğe girmemiş fakat kkda takıldığın tespit edilirse hürrem başak sultan atıo listeden mahkeme kağıdıylan:18::18::18:
:51::51::51::51::51::51::51:

canım ne güzel kavramışınnnnnn kurallarıııııııııı

aynen kurul karaı ile liste dışı oluyor topikimize ilgi göstermeyenler:55::55:

biz topikimizi seviyoruz ve değer veriyoruzz ve ilgi gösteriyoruz:38::38::38:
hahah süpermişş o zaman kırmızı 3 yıldız şart oldu :9::51::6::kkk:
:46::46::46::46::46::46::46:
başak sultanın gözüne girmeye bak derim:1::1::1::1::1:
estağfirullah :42::42::42::42::42:

başakın gözüne girmek demeyelimm:16::16::16::16: topikin gözüne girmek diyelim:29::29::29:
ok tamam ama bu topici çok sevdim ben çok pozitif geldi bana :16:

gerçekten öle Allah bu topikte yazan, uğrayan herkesi tez elden sağlıkla, hayırla hemen hamiş yapsın İNŞALLAH. herkez çok iyi MAŞALLAH. burdan kopamıoum benn:16::16::16::16:

kızzzzzz çatlak bu hatunlar yaaaaaa yirim siziiiiiiiiii:16::16::16:

kopma zaten papoş eğer koparsan burdan

senin kafanı koparırım bennnn:57::57::57:

ben burdaki kızların hepsini ayrııııııı ayrı seviyorum bi gün inşallah hepinizin evine gelirr yer içer yatar hoplar zıplarım:118::118::118::118:

pınargrkn hatunumuz hamile kaldıktan sonra pek uğramaz oldu topiğimizee

hatta yaklaşık 1 aydır uğramadığından

sarıya dönen yıldızları yok edilmiştir:47::47::47:

erenayefe'ciğimizz bir kaç haftadır "ce" bile demediğinden;

kırmızı olan yıldızları acımasızca sarıya dönüştürülmüştür:47::47::47:

T.K.B

Son düzenleme:
selam başak hatun,nasılsınnnnnn:16::16::16:
ben şimdi içeriye gidiyorum ama bi selam verem dedim,mazallah sonra yulduzumuzu söndürürsün:1::1::1:

Back
X