Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hepicinize merhaba diyeceğim ama kimsecikler yok :)) olsun ben yine hepinize kocaman meraba diyorummm sesimi duyan gelsinnnn. çabuk toplanın bakemmmmmmmmmmmm

canım iyide yumurtlama dönemin diilki senin nasıl olcakki o bebiş şimdi anlamadım :26: neyse inşallah olur ama yaa hayırlısı olsun canım benim inşallah bu ay hamiş kalabilirsin bende geri girceğin,z, bilsem kalırdım haa 5e kadar uyumadıydım tv izledim okey neyim oynadıydım sıkıntıdan nette :50:

bende kocısın horlamasından yatamadım yaa muzık dınledımm:19::19::19::19: keskem dedım cıkmasaydımm ya :16::16::16:

evet yaa bende izledim çok tatlıytdı dükkandaki eşyalar ve oha didim yani o paraya evi düzdü sankim :19: para bedava ya veriyolar ya programdan ooh bol keseden harcadı ne güzel yoksam nerde öyle alcak okadarını onları ama çok güsel oldu odası ben çok severim dekorasyonu iç mimar olmayı düşünüyodum hatta bi ara :1: mobilyaları çok güsel ve kullanışlıydı rengide çok tatlıydı ama ben olsam sadece erkek bebeğe göre yapmazdım renklerini :20: kendi evim olsa bende kesinlikle başvururdum ama bebek odası için :1:

bayıldım esyalara oyuncaklaraa ben olsam beyaz yapardım ama mavıyı begenmedımm ve para cooktu yaa:30::30::30::30: 13 kusur tuttu programmı karsılıyo o parayı ya bendemı katılsam:1::1::1::1::1::1::1: gercı 13 mılyara bennnn koca evı doserdım:1::1::1:

pınargrkn hatunumuz hamile kaldıktan sonra pek uğramaz oldu topiğimizee

hatta yaklaşık 1 aydır uğramadığından

sarıya dönen yıldızları yok edilmiştir:47::47::47:

erenayefe'ciğimizz bir kaç haftadır "ce" bile demediğinden;

kırmızı olan yıldızları acımasızca sarıya dönüştürülmüştür:47::47::47:

ya erenay kesın gırerdı acep bıseymı oldu neden gelmıyooo:44::44::44::44:
T.K.B

Bengisuu minnoşum nerelerdesin?
ben geldim sen yoksun

hos geldın cnm gece cıkmısı tanısamadık :38::38::38::38:
hepicinize merhaba diyeceğim ama kimsecikler yok :)) olsun ben yine hepinize kocaman meraba diyorummm sesimi duyan gelsinnnn. çabuk toplanın bakemmmmmmmmmmmm

ben deldım annem bırazdan kızlar toplanr nasılsnnn:16::16::16::16:

bende kocısın horlamasından yatamadım yaa muzık dınledımm:19::19::19::19: keskem dedım cıkmasaydımm ya :16::16::16:

bayıldım esyalara oyuncaklaraa ben olsam beyaz yapardım ama mavıyı begenmedımm ve para cooktu yaa:30::30::30::30: 13 kusur tuttu programmı karsılıyo o parayı ya bendemı katılsam:1::1::1::1::1::1::1: gercı 13 mılyara bennnn koca evı doserdım:1::1::1:

hos geldın cnm gece cıkmısı tanısamadık :38::38::38::38:

ben deldım annem bırazdan kızlar toplanr nasılsnnn:16::16::16::16:

saol canım iyiyim sen nasılsın

iyim cnm bende pattanıyenn altında yatyorumm :1::1::1::1:
sut buharı yaptım arksndan halv:1:et totoyu devrdm sımdıı ıns bebgım tutumustr ama ben pek sanmıyomm:31::31::31::31:

inşallah canım tutunur bebğin sana sımsıkı. ama kafandan çıkar şimdi bu düşünceyi başka şeyler düşünn canımm

inşallah canım tutunur bebğin sana sımsıkı. ama kafandan çıkar şimdi bu düşünceyi başka şeyler düşünn canımm

bıılmyrm cnm ıns turat bıraz korktum buhardan kaynayınca 10.15 bektm ole otrdumm snra halvet ettıkk kaygnlastrcı cok az kullandık cnm acıdı kocıs hmen boastı cnm acıyınca strese grdm:31::31::31::31: yanı anlayacan ıns tutmutr cnmhamıslerın duası kabul olurmuss:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım hepimiz aslında zor günler geçiriyoruz ama konuşmak insanı gerçekten çok olumlu etkiliyo, yoksa sürekli düşünüp duruyosun nolcak diye:50: fırsat buldukça yazmaya çalış sende,neler yaşadın bilmiyorum ama inşallah birdaha yaşamazsın öyle şeyler:16::16:

Haklısınız galiba...sizin yazdıklarınızı okuyorumda forumun sanki psikolojik danışmanı gıbısınız herkese moral kaynağı oluyorsunuz mutlu edıyorsunuz ınsanları ne guzel

bıılmyrm cnm ıns turat bıraz korktum buhardan kaynayınca 10.15 bektm ole otrdumm snra halvet ettıkk kaygnlastrcı cok az kullandık cnm acıdı kocıs hmen boastı cnm acıyınca strese grdm:31::31::31::31: yanı anlayacan ıns tutmutr cnmhamıslerın duası kabul olurmuss:16::16::16::16::16::16:

sen merak etme canım ben herkes için dua ediyorum

canım kusura bakama öyle girip çıkmak zorunda kaldım.iyiyim çok şükür yaa bulantı falan yok maşallahh diyeyim kendime. sen ne durumdasın canım

önemli değil canım .ne güzel canım maşallah sana çabuk geçti senin benimde hafif hafif var şimdilik bakalım

önemli değil canım .ne güzel canım maşallah sana çabuk geçti senin benimde hafif hafif var şimdilik bakalım

geçti canımm çok şükür hele bugün tamamen iyiiyim arkadaşım. ben hergün havuç salatalık doğrayıp üzerine bol limon sıkıp yiyiyorum çok ii geliyooo sende dene bak

geçti canımm çok şükür hele bugün tamamen iyiiyim arkadaşım. ben hergün havuç salatalık doğrayıp üzerine bol limon sıkıp yiyiyorum çok ii geliyooo sende dene bak

afiyet olsun canım havuç neysede ben salatalık tüketmiyorum hormonlu diye sende fazla tüketme canım

nazoş belinay merhaba sizede nasılsınz?:3:

Back
X