Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nbr kuzum nasıl oldunn ıyısın demıı:16::16::16::16:

afiyet olsun canım havuç neysede ben salatalık tüketmiyorum hormonlu diye sende fazla tüketme canım

nazoş belinay merhaba sizede nasılsınz?:3:

ıyım tatlım sen nasılınnn:49::49::49::49:

a.s hoşbulduk
sen nasılsın bakalım hayırlı olsun maydonoz buharı inşallah vesile olur:49::emir_bebek:

inş abla yaa fazla sıcak tutmadım inş zarar olmaz:18::18::18::18:

3 gun denesemmı kararsızımm:44::44::44::44:

afiyet olsun canım havuç neysede ben salatalık tüketmiyorum hormonlu diye sende fazla tüketme canım

nazoş belinay merhaba sizede nasılsınz?:3:

doğru söylüyosun canım ama ben mevsiminde yetişen sebze ve meyvelerinde hormonlu olduğunu düşünüyorum.naparsak yapalım bundan kaçış yok.

herkese iyi geceler

ne çabuk gidiyon daha yeni geldiydik:14:

ıyım tatlım sen nasılınnn:49::49::49::49:

inş abla yaa fazla sıcak tutmadım inş zarar olmaz:18::18::18::18:

3 gun denesemmı kararsızımm:44::44::44::44:

nasıl canın isterse öyle yap...çok sıcak değilse zararı olmaz zaten hem halvetede faydası olur canın fazla acımaz:23:

herkese slmmm.nasilsiniz kislarr ben konustum isyeriyle 10-15 gun daha calis dedi ama ben bir hafta sure veririm heralde..sormadilar bile neden die..onlara sure bile vermiceksin aslinda

:54::54::54::54: sağol Allah razı olsun nazom. daha iyi gibiyim şükür. senden naber?

iyi olmana sevindim canım inşallah çektiğin acının sonu mutluluk olur:49::emir_bebek:
bende daha iyiyim bugün az bişey kaldı boynumun ağrısı yarına tamamen geçmiş olur...

ne çabuk gidiyon daha yeni geldiydik:14:

nasıl canın isterse öyle yap...çok sıcak değilse zararı olmaz zaten hem halvetede faydası olur canın fazla acımaz:23:

abla halvetı hıc sormaa :30::30::30::30:
10 surmustr heralde hem stres yaptım bıde kuru kuru olmadıı:9::9::9: cok acıdı yaa:14::14::14::14:
az bısey su bazlı kayganlatrcı kulandım artkk:18::18::18::18::18::18:

bıde cogu dısarı cıktıı :18::18:

inş tutumustr bırzcık streslı gectı yaa:14::14::14:

herkese slmmm.nasilsiniz kislarr ben konustum isyeriyle 10-15 gun daha calis dedi ama ben bir hafta sure veririm heralde..sormadilar bile neden die..onlara sure bile vermiceksin aslinda

a.s hadi gözün aydın olsun sende artık bi ev hatunusun:21:

iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acır
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı

:24::24::24:
:16::16::16::16::16::16: ne güzel söz artık unutmam:1::1::1::1::1: yani ihtimalimiz hem yeşil hem ksel kız patitisler:16::16::16::16::16:
doğru söylüyosun canım ama ben mevsiminde yetişen sebze ve meyvelerinde hormonlu olduğunu düşünüyorum.naparsak yapalım bundan kaçış yok.

yeme patitisim bencede:50::50::50: ne pis zıkım zehir vardır o hormonlarda, mümkün olduğunca önlemini alalımda gerisini rabbim bilir. gerçi sen atlattın ama:1: hormonlu gıdalar kısırlık yapıo demişti saraçoğlu hocam

merrrhabaaaaaaaa ben geldiiim nasılsınız canlar:3::3: valla geç satte kaldım diye bi bakıp çıkacaktım ama size bi ceeee diyemeden gidemedim:21::21: hepiniz iyisinizdir inşallahhhh...bugün iyim ben çok şükür en azından ağrılarım geçti dişim de bacağımda ağrımıyoo birde cuma bitseydi süper olacaktı vallaa yaaa:26::26: neyse haydee öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın size bol sohbetlerr:3::3:

iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acır

rapunzelll:1::1::1::1: vayyy

cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

rapunzelll:1::1::1::1: vayyy

cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

tatlım kayganlaştırıcı bağımlılık yapıyo biliyomusunnn:19::19: bana vaji dr um 2 kutu vermişti bol bol kullan diye baktım aaa olmuyo tembelleşiyorum attım bi kenara orda duruyo 1 kutunun yarısı bile geçmemişti,en güzel kayganlaştırıcı doğal hali, azaltarak bırakmayı denesen??? canın yanar diye düşünme yani akışına bırakmaya çalış,utandım :17::17::17:...

Back
X