Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben sana sonucu söyleyeyim kızda olsa erkekte olsa patitis olucak :))) hoşgeldin bu arada iyiymisin canım
:nazar::nazar:orası kesin tombik yanaklı avatar kibim:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:MAŞALLAHHHHHHHHH
herkese slmmm.nasilsiniz kislarr ben konustum isyeriyle 10-15 gun daha calis dedi ama ben bir hafta sure veririm heralde..sormadilar bile neden die..onlara sure bile vermiceksin aslinda
aman paranı alda, maaşını almadan çıkma..
iyi olmana sevindim canım inşallah çektiğin acının sonu mutluluk olur:49::emir_bebek:
bende daha iyiyim bugün az bişey kaldı boynumun ağrısı yarına tamamen geçmiş olur...
İNŞALLAH nazomm İNŞALLAH hepimiz için:16::16::16::16::16: kas gevşetici merhem sürmüşmüydün bilmiorum ama yoksa vix de ii gelebilir
merrrhabaaaaaaaa ben geldiiim nasılsınız canlar:3::3: valla geç satte kaldım diye bi bakıp çıkacaktım ama size bi ceeee diyemeden gidemedim:21::21: hepiniz iyisinizdir inşallahhhh...bugün iyim ben çok şükür en azından ağrılarım geçti dişim de bacağımda ağrımıyoo birde cuma bitseydi süper olacaktı vallaa yaaa:26::26: neyse haydee öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın size bol sohbetlerr:3::3:
:3::3::3::3::3::3::3: ohhh geçmiş olsunnn ne pistir diş ağrısı kurtulmuşsun şükür:54::54::54::54:
cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:
1 sene oldu mu ilişkiye girebileli? bide bu işin gerçekten kuralı biraz rahat olmakmış. ayyyyy hatırlıorum işkence gibiydi benim için:50::50::50::50:bi yandan acı,stres pöffff berbattı:50:. ama hala bile kayganlaştırıcı olmazsa stres yapabiliorum acıycakmı diye ama artık nohut kadar yetio.

abla halvetı hıc sormaa :30::30::30::30:
10 surmustr heralde hem stres yaptım bıde kuru kuru olmadıı:9::9::9: cok acıdı yaa:14::14::14::14:
az bısey su bazlı kayganlatrcı kulandım artkk:18::18::18::18::18::18:

bıde cogu dısarı cıktıı :18::18:

inş tutumustr bırzcık streslı gectı yaa:14::14::14:

canım kullan tabiki kayganlaştırıcı bu işde hep acıyla olmazki sonra tahriş olur daha kötü

merrrhabaaaaaaaa ben geldiiim nasılsınız canlar:3::3: valla geç satte kaldım diye bi bakıp çıkacaktım ama size bi ceeee diyemeden gidemedim:21::21: hepiniz iyisinizdir inşallahhhh...bugün iyim ben çok şükür en azından ağrılarım geçti dişim de bacağımda ağrımıyoo birde cuma bitseydi süper olacaktı vallaa yaaa:26::26: neyse haydee öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın size bol sohbetlerr:3::3:

merhaba canım ben iyiyim sende iyisin maşallah ALLAH daim etsin

iyiyim şimdilik İNŞALLAH daha iyi olurum:85: rapunzelimm sana da hayırlı uğurluuu olsunnnn maydonozunnn göbeğin dolsun inşallah. zamanla gidicek acın üzülme. benim bir sene acımıştı hala bile canım istemesin acır

rapunzelll:1::1::1::1: vayyy

cnm sımdı rahat gıre bılıynmsn kaygınlatrcı kullanmadann benım ne zmn geccek acılarım yaaaaaaaaaaaaaa:26::26::26::26::26::26:

canım sen öncelikle ilişkinin daha az acıyla olmasına öncelik ver bebek zaten olacaksa olur ben vajiyi yendikten 8..9 ay sonra hamile kalmıştım ve krem kullanıyordum, yani olacaksa her şekilde oluyor. biz ne kadar herşeyi kusursuz olsun diye uğraştıkça sanki inadına olmuyor en iyisi kendi akışına bırakmak

abla halvetı hıc sormaa :30::30::30::30:
10 surmustr heralde hem stres yaptım bıde kuru kuru olmadıı:9::9::9: cok acıdı yaa:14::14::14::14:
az bısey su bazlı kayganlatrcı kulandım artkk:18::18::18::18::18::18:

bıde cogu dısarı cıktıı :18::18:

inş tutumustr bırzcık streslı gectı yaa:14::14::14:
canımmm herkeste dışarı akar birazı. hemen ayağı kalk fora yaniii:17:. ama benim belki alıştım bilmiorum eskisi kadar akmıo. ama dışarıda çıkması seni panikletmesin. çatlama günün olma ihtimali varmı ki belinay? daha yeni adet olmadınmıydı tatlım :44:
tatlım kayganlaştırıcı bağımlılık yapıyo biliyomusunnn:19::19: bana vaji dr um 2 kutu vermişti bol bol kullan diye baktım aaa olmuyo tembelleşiyorum attım bi kenara orda duruyo 1 kutunun yarısı bile geçmemişti,en güzel kayganlaştırıcı doğal hali, azaltarak bırakmayı denesen??? canın yanar diye düşünme yani akışına bırakmaya çalış,utandım :17::17::17:...

hadi kızlarrr benim uykum geldi kaçıyorum ben. öptümmm
ben bir kayganlaştırıcı bağımlısıyımm:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: canım bazen hakkaten banimde kupkuru ve canımda istemiosa onsuz açılması oramın imkansız. oyüzden işlem başlamadan yatağın başucunda duruo:17::17::17::17::17::17:

tatlım kayganlaştırıcı bağımlılık yapıyo biliyomusunnn:19::19: bana vaji dr um 2 kutu vermişti bol bol kullan diye baktım aaa olmuyo tembelleşiyorum attım bi kenara orda duruyo 1 kutunun yarısı bile geçmemişti,en güzel kayganlaştırıcı doğal hali, azaltarak bırakmayı denesen??? canın yanar diye düşünme yani akışına bırakmaya çalış,utandım :17::17::17:...

annem sendemı vajıydın:44::44::44: kullanmyıncada cok acıyoo:18::18::18::18::18::18:

1 sene oldu mu ilişkiye girebileli? bide bu işin gerçekten kuralı biraz rahat olmakmış. ayyyyy hatırlıorum işkence gibiydi benim için:50::50::50::50:bi yandan acı,stres pöffff berbattı:50:. ama hala bile kayganlaştırıcı olmazsa stres yapabiliorum acıycakmı diye ama artık nohut kadar yetio.

annem eylul ayında tedavı gordum daha bı sene olmadı kayganlastrcı kulannca rahatım ıstemesemde canım acımıyooo

ama bugun kullanmadımm ana gırmedıı sankı yenı gerdeg gryomm ooo acıdı bızde bırazcık surdukkk:17::17::17::17::17: bu kadınların işi ne zor yaaa:36::36::36::36:

demi nazemır ablaa kullanmayıncada tahrıs olurr:34::34::34::34: kullanmadanda olmyokı:1::1::1::1::1::1:

eskıler ne yapıyomus acabaa:9::9::1::1::1::1:

ben yatar kizlarr cok uykum var ij geceler hepinize opuldunuz

iyi geceler canım:54:

insan utanıyor böyle şeyleri konuşurken hatta yazarken bile ama buda bi sorun aslında
bencede doğru söylüyosun doğal haline bırakmak gerekiyor yavaş yavaş sonra zaten düzeliyor.. banada sprey vermişti dr ama ben bitirdim aynısınıda bulamadım ona benzer başka bi ilaç vermiştiler eczaneden bende çekindim kullanamadım onu öylelikle bıraktım yoksa öyle devam ederdi

hadi kızlarrr benim uykum geldi kaçıyorum ben. öptümmm

canımmm herkeste dışarı akar birazı. hemen ayağı kalk fora yaniii:17:. ama benim belki alıştım bilmiorum eskisi kadar akmıo. ama dışarıda çıkması seni panikletmesin. çatlama günün olma ihtimali varmı ki belinay? daha yeni adet olmadınmıydı tatlım :44:
ben bir kayganlaştırıcı bağımlısıyımm:17::17::17::17::17::17::17::17::17::17: canım bazen hakkaten banimde kupkuru ve canımda istemiosa onsuz açılması oramın imkansız. oyüzden işlem başlamadan yatağın başucunda duruo:17::17::17::17::17::17:

annem yumutlama günümmu bılmıyorumm:44::44::44::44:

süt buharı yaptımm ve adet bıtıgın gun 5 gunu yapılıyomuss aklım karıstı genede yaptımmm
daha dun bıtmstıı

kocıs bugun acamdı :17::17::17::17::17: basucu cekmecemıde hazır bızımde hemn kullndık:1::1:acıcıkk yaa :9::9:

insan utanıyor böyle şeyleri konuşurken hatta yazarken bile ama buda bi sorun aslında
bencede doğru söylüyosun doğal haline bırakmak gerekiyor yavaş yavaş sonra zaten düzeliyor.. banada sprey vermişti dr ama ben bitirdim aynısınıda bulamadım ona benzer başka bi ilaç vermiştiler eczaneden bende çekindim kullanamadım onu öylelikle bıraktım yoksa öyle devam ederdi

bende cok utanıyorum abla ama kımseye soramıyorumm:14::14::14::14::14:
sen sımdı kullanmadan mı yapıyosun ayy ne gusell:31::31::31::31:

bu utanmadam kımsecıklere soyleyemedmm 1.5 senem zehır oldu omuzlarımdaa oyle yuk vardı kı kendımden artık supe etmeye baslamıstımmmmm halanda kımse bılmıyooo

eşimle benım aramda sırrımızz:43::43::43::43::43::43::43:

bu utanmadam kımsecıklere soyleyemedmm 1.5 senem zehır oldu omuzlarımdaa oyle yuk vardı kı kendımden artık supe etmeye baslamıstımmmmm halanda kımse bılmıyooo

söylemeyin zaten. bu sizin aranızda. doktorlardan ve burdan yardım al tatlım. ama birine bi sölesen püüüüü dedikodu,laf,panik hiç gerek yok. ama emin ol geçecek. parmak egzersizi yaptın mı hiç?

benimde öyleydi ben istemiyorsam ve krem kullanmazsam kesinlikle olmuyordu sanki kilitli mubarek

annem eylul ayında tedavı gordum daha bı sene olmadı kayganlastrcı kulannca rahatım ıstemesemde canım acımıyooo

ama bugun kullanmadımm ana gırmedıı sankı yenı gerdeg gryomm ooo acıdı bızde bırazcık surdukkk:17::17::17::17::17: bu kadınların işi ne zor yaaa:36::36::36::36:

demi nazemır ablaa kullanmayıncada tahrıs olurr:34::34::34::34: kullanmadanda olmyokı:1::1::1::1::1::1:

eskıler ne yapıyomus acabaa:9::9::1::1::1::1:

eskiden vaji diye bişey varmıydı acaba :44:
tahriş olur çünkü sen daha yeni yenmişin bide
bence öncelikle ilişkini düşün canın acımasın diye kayganlaştırıcı kullanacaksan kullan
ama hamile kalmaya engel diye kafana takma bırak bir kaç ay geç olsun

söylemeyin zaten. bu sizin aranızda. doktorlardan ve burdan yardım al tatlım. ama birine bi sölesen püüüüü dedikodu,laf,panik hiç gerek yok. ama emin ol geçecek. parmak egzersizi yaptın mı hiç?

cnm yok hala parmmagımı dokunduramam dok 3 seansla yendımm kaygınlastrcı kullnnca cok rahtımdaa :26::26:

kımseye soylermıyım ya allah gostemesn ayrılmamıza sebep olur ozmanda yıkılrm :14::14::14:
kaynanm borumce bı bılse resıllık dız boyuu butun :30::14:

Selam canlarım ben geeeldiim :3: çok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:

benimde öyleydi ben istemiyorsam ve krem kullanmazsam kesinlikle olmuyordu sanki kilitli mubarek

bence öncelikle ilişkini düşün canın acımasın diye kayganlaştırıcı kullanacaksan kullan

aynen kilitli gibi:50::50::50::50: ne kötü bir durum ya. Allah evli hiçbir çifte yaştmasın. insan kendini çok aciz ve suçlu hissedio bide. bende düşünmüştüm kesin vardıdır ama noluyodu kimbilir:50::50:

ya belinayyy daha çok yeni tatlımm o zaman nazonunda dediğigibi. benim 1 sene sürdü o acıı. geçecek mutlu günler yakııın merak etmee 1 sene dolsun:16::16:. akıntın olduğu dönemlerde girmeye çalış ki çatlama yakala tatlım:16::16::16:

benımde bugun acılmadı sankı yenı yapıyozzzz snra krem kullndıkk :26::26::26:

abla annmın teyzesı 7 sene olmamıss sanırsam hala vajı nerdr bılen yokkı takı benım basıma gelene kadar ben de bılmydumm
snra hoalara gtmslerr zorla yapaya calısmlarr olmamıss hoca aymı ne demıs baska eslere gıdın dıye ayrılmıslar snrakı esıyle ılıskye grmıss bı cok kısı hocalık bılıyoo:31::31::31:

Selam canlarım ben geeeldiim :3: çok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:

hos geldın askımm bı ara geldı merve slm vermıstm sanırsm gerı cıktı:44:

benimde 7 senem zehir oldu ben bi ablama söylemiştim önce sonradan kardeşimde öğrenmişti
yendikten sonrada bütün ablamalar ve kardeşlrime söyledim hatta en yakın arkadaşıma
ilk zamanlar bebek istemiyoruz diyorduk ama yıllar geçtikçe dra gitmiyormusunuz hocaya gidin bilmem ne bir sürü şeyler söyleniyordu etrafımda ama artık sorana dra gidiyorum olmuyor diyorum en azından kafamı şişirmiyorlar

kuzum erken gelipte gitmişsin yaa kocişim evde ya bugün o yüzden 11den sonra gelirim demiştim zaten anca oldu işte umarım geri gelirsin :50:
Uyuttun mu kız eşini:)
Benimki yok zaten acıkmıştım bir şeyler atıştırdım geldim valla ohh

cnm yok hala parmmagımı dokunduramam dok 3 seansla yendımm kaygınlastrcı kullnnca cok rahtımdaa :26::26:

kımseye soylermıyım ya allah gostemesn ayrılmamıza sebep olur ozmanda yıkılrm :14::14::14:
kaynanm borumce bı bılse resıllık dız boyuu butun :30::14:
parmak egzersizi,aparat egzersizi falan var bak vajililerin topiclerinden öğrendiklerimle yenmiştim bende. doktor nsl çözdü peki 3 seansda?

hoşgeldiiinnn:3::3::3: görmedim miinnoşu. nerden bilsin burdakiler hep sindirella:12:

aynen kilitli gibi:50::50::50::50: ne kötü bir durum ya. Allah evli hiçbir çifte yaştmasın. insan kendini çok aciz ve suçlu hissedio bide. bende düşünmüştüm kesin vardıdır ama noluyodu kimbilir:50::50:

ya belinayyy daha çok yeni tatlımm o zaman nazonunda dediğigibi. benim 1 sene sürdü o acıı. geçecek mutlu günler yakııın merak etmee 1 sene dolsun:16::16:. akıntın olduğu dönemlerde girmeye çalış ki çatlama yakala tatlım:16::16::16:

evet cook köötü bı durum rabbim kımseye vermesın yaa insan kendını suclu hısedıyo :31::31::31::31:

aslında adet bıtımınden 3 gun snra baslıyomdaaa süt buharı ıcın acle ettık bıde kocıs ıstedı adet gunu sayıyo zatıı:9::9::9::9:

Back
X