- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
Selam canlarım ben geeeldiimçok şey kaçırmadım umarım :26: bu arada bu gaca mervede gelicekti geldimi ben yokken acabaa? :26:
a.s canım hoşgeldin kocişini uyutup kaçtınmı yine bize

aynen kilitli gibine kötü bir durum ya. Allah evli hiçbir çifte yaştmasın. insan kendini çok aciz ve suçlu hissedio bide. bende düşünmüştüm kesin vardıdır ama noluyodu kimbilir
ya belinayyy daha çok yeni tatlımm o zaman nazonunda dediğigibi. benim 1 sene sürdü o acıı. geçecek mutlu günler yakııın merak etmee 1 sene dolsun. akıntın olduğu dönemlerde girmeye çalış ki çatlama yakala tatlım
![]()
amin kimsenin başına vermesin RABBİM
papatyacım ben boynumun tutulması için spreyim var benim onu kullanıyorum o iyi geliyor az bişey kaldı ağrı yarına hiç kalmaz
abla annmın teyzesı 7 sene olmamıss sanırsam hala vajı nerdr bılen yokkı takı benım basıma gelene kadar ben de bılmydumm
snra hoalara gtmslerr zorla yapaya calısmlarr olmamıss hoca aymı ne demıs baska eslere gıdın dıye ayrılmıslar snrakı esıyle ılıskye grmıss bı cok kısı hocalık bılıyoo
hos geldın askımm bı ara geldı merve slm vermıstm sanırsm gerı cıktı:44:
demkki ilk eşiyle bi sorunu vardı belkide kaba davranıyordu yoksa ikinci eşiylede aynı sorun olurdu