Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım kitep okuyo yanımda şuan birasdan uyur ama :34::1: sen nerelerdesin erken gelmişin iyiki bidaa geldin vallaa :46:
kıızzz bizi okumuo demi:17:
inşallah canım gerçi ben şimdidende gülerek bakıyorum geriye ama durumu yaşarken ağlanacak halimiz oluyordu ama şükür geçti gitti
Allah daha çok güldürsün bebiklerinleee İNŞALLAH:16::16::16:
hepimis sindirelayıs zaten ama gece 12de değişmiyeninden :34:
:46::46::46::46::46::46:
bılmıyorum kı abla yanı eskıden gıremeyenler hocalık buyuluk sanıyolar ben de kaynama ne desydım hocaya gotrrlerdıı hayatta dok o kadar para verdrmezlerdı:26::26::26::26::26:
ne kadar verdiniz doktora?
Ya benim kasıklarım felan çok ağrıyor
Acaba üşüttüm mğ korkmaya başladım iyice 2 günden beri ağrıyo zonkluyor hatta
Kist felan yoktur inş
adetine ne kadar var?
Hoşbulduk canım yok anlatmamıştım
Anlatayım hemencicik
Evleneli 1.5 yılı geçti işte
2 Tane düşüğüm var ikiside 6 haftalıkken
Araştırıldı testler yapıldı
Neden düşük oluyor diye
Bende gen bozukluğu çıktı
Bizimde sorunumuz bu işte
Malesef umutsuz vakayım
canım pgt tekniği önermedilermi sana? umutsuz vaka deme öle:50: gen bozukluğu ne çıktı peki?
bigün biri yazmıştı bi topicte ben ağlarken. ''tıptan ümidimi keserim ama ALLAH tan asla''. rabbim yetrki sağlıkla ol desin:16::16:

Anlatayım hemencicik
Neden düşük oluyor diye
Malesef umutsuz vakayım

Allahtan ümit kesilmez canım benim yaa ben inanıyorum sen hamiş kalacaksın ve çatıy çatıyda doğum yapacaksın kucağına almayı nasip edicek allah bebişini sen içini ferah tut kız neden aynı yerinde sayıyon sen bakiim korunmuyonuz falan dimi yine çalışmıyonmu kuzum sen artık yaa n,ye yapmadın yenisinii? :20: bu arada dışarda fena yağmur var elektirkler heran gidebilir kızlar bi müddet kaybolursam korkmayın o gelir gelmez damlarım bende kaçman bak bi yere bekleyin beni :20:

canım evlendiğim ilk 6 ay vajiydim bende:50::50::50::50: sonra işte internet, kadınlar kulübü falan taaa o zaman keşvettim ben burayı:1::1: baya bi çalışma yaptımm işte aparatla, kayganlaştırıcıyla ne dualar okudummm Allahım şükürler olsun kurtuldum. ama wayyy be doktora 3 seansda harika bence sen doktorunun adını vajinismus topiclerine ver de yaşayan kızlar kurtulsun. acı 1 sene sonra geçio ama zaman istio işte ne yazıkki. rahat olmak çok önemli

canım bı kac kere verdım dok ovuyon falan fıstan dedıler tamam para cok ama acı cekmddıım kremler kaygnlstclar hem dok kontrlunde 3 seansdan snrda sankı senelerdır ılıskıye gıryomusum gıbı rahat gırdımmmm alah dok bın kere razı olsunn:16::16::16:

maddı manevı yardımcı oldu:16::16:

doğru verdirmezlerdi ve daha çok strese sokarlardı seni aman bilmemeleri iyi olmuş

zaten onlar yuzunden olduuu ılla bızde ılıkıye grceksnzz dedııı kapıda bı yıgın benı bekledler ya yok fıstık yıyeceklermss offfffff:14::14:

sorma adet dönemim geldi 29.günüm ya 2 gündür akşam vakti benimde kasıklarıma batmalar girer oldu hele az önce halvette ani harekette bi sancı saplandı içimden ahanda bebiş varsada oda gitti didim nooluyo anlamadım :50: senin kaçıncı günün? :26:

Daha adetime 10 gün var neden böyle oldu anlamadım
Bi ağrı saplanıyor nefesim kesiliyor ay kesin kist felan var
Off tövbee olmasın yaa:(
Biz korunmayı bıraktık du bakalım
Tutacak mı bu ay
Tutacağı varsa da tutmaz bu ağrılardan
Moralim bozluyorrrrrrrr:43::14:

Anlatayım hemencicik
Neden düşük oluyor diye
Malesef umutsuz vakayım

olurmu canım umutsuz vaka falan hiç belli olmaz bu işler bak ben 14 yıllık evliyim ilk 7 yılım zaten vajiydim ama sonuç olarak çevreme göre 14 yıllık evliyim ben bile kendimi umutsuz vaka olarak görmüyorum at kafandan öyle olumsuz düşünceleri:20:

Bu dönem gidecek misiniz yoksa canım bizimki seneyeymiş
Ay hadi bakalım siz gidin seneye belki biz yanınıza geliriz:1:
Hakkınızda hayırlısı olsun canım

temmuzda tayinciyiz canım ay hadi inşallah aynı yerde buluşuruz :46:

adetine ne kadar var?

canım pgt tekniği önermedilermi sana? umutsuz vaka deme öle:50: gen bozukluğu ne çıktı peki?
bigün biri yazmıştı bi topicte ben ağlarken. ''tıptan ümidimi keserim ama ALLAH tan asla''. rabbim yetrki sağlıkla ol desin:16::16:

yok okutmuyom meyak etmeyin :34:

keşke benimde böyle bi şansım olsaydı 7 sene çekmezdim zaten dr da bir kez oldu sonra 2 ay yine bende bişey olmadı ve ben sonra kendi kendime yendim aparatlar ve egzersizlerle boşuna okadar para verdik bide dra

nerde tedavı oldun abla kac para verdın :25::25::25:

paptya annemm 2 mıılyar verdımm:31:

kız bengusu bu arada cook guselmıssın mutlulkar kocısınle annemm:16::16::16::16:

basak karısı nerde kaldı yaa:51::51::51:

sorma adet dönemim geldi 29.günüm ya 2 gündür akşam vakti benimde kasıklarıma batmalar girer oldu hele az önce halvette ani harekette bi sancı saplandı içimden ahanda bebiş varsada oda gitti didim nooluyo anlamadım :50: senin kaçıncı günün? :26:
burda bizde varız dimi:57:varsa yoksa minnoşun
Canım vajınısmus muydun?
Atlatabildin mi peki şimdi?
atlattım ve 5 sene geçti üstünden şükürler olsun canım:1::1:
canım bı kac kere verdım dok ovuyon falan fıstan dedıler tamam para cok ama acı cekmddıım kremler kaygnlstclar hem dok kontrlunde 3 seansdan snrda sankı senelerdır ılıskıye gıryomusum gıbı rahat gırdımmmm alah dok bın kere razı olsunn:16::16::16:

maddı manevı yardımcı oldu:16::16:

zaten onlar yuzunden olduuu ılla bızde ılıkıye grceksnzz dedııı kapıda bı yıgın benı bekledler ya yok fıstık yıyeceklermss offfffff:14::14:

adı ne bu doktorun tatlım? yaz topiclere adını koca kocaaaa. ayyyyyy noldu sonra peki?pislerrrr ondanda olmuş olabilir senin:50:
Tutacak mı bu ay
belkide hamişsin tutunma batma gibiyse İNŞALLAHHH:16::16::16:

adetine ne kadar var?

Evet o teknik var canım ama genetik danışmanım ümitsiz konuştu
Şansın az dedi.Deneye deneye tutar belki dedi ama düşük yapmak çok kötü
Çok yoruyor hem vücudumu hem ruhumu
Tabi hepsi hikaye Rabbim layık görüp nasip ederse anne olurum
Güzel Mevlam isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Tutacak mı bu ay

yumurtlama zamanıysa ondanda olabilir canım ama bu kadar şiddetli olmaması lazımdı iltihap falan olmasın sakın bol bol su içiyon dimi canım sen bi doktora görün bence bazen bebek tutunmaya çalışırkende batmalar falan oluyo ama bilemiycem noolur noolmas :26:

Allahtan ümit kesilmez canım benim yaa ben inanıyorum sen hamiş kalacaksın ve çatıy çatıyda doğum yapacaksın kucağına almayı nasip edicek allah bebişini sen içini ferah tut kız neden aynı yerinde sayıyon sen bakiim korunmuyonuz falan dimi yine çalışmıyonmu kuzum sen artık yaa n,ye yapmadın yenisinii? :20: bu arada dışarda fena yağmur var elektirkler heran gidebilir kızlar bi müddet kaybolursam korkmayın o gelir gelmez damlarım bende kaçman bak bi yere bekleyin beni :20:

olurmu canım umutsuz vaka falan hiç belli olmaz bu işler bak ben 14 yıllık evliyim ilk 7 yılım zaten vajiydim ama sonuç olarak çevreme göre 14 yıllık evliyim ben bile kendimi umutsuz vaka olarak görmüyorum at kafandan öyle olumsuz düşünceleri:20:
Attım kafamdan o kötü düşünceleri
Pozitif düşüneceğim zaten artık
Güzel düşünelim güzel olsun değil mi:)

Son düzenleme:

kız bengusu bu arada cook guselmıssın mutlulkar kocısınle annemm:16::16::16::16:

ben doktoro muayne parası verdim o aparatıda bana o vermişti zaten. beyaz plastik p...s benzeri bişey. adım adım kayganlaştırıcıyla yendim bende. ama 6-7 doktor gezdim yani çözüm bulmak için. sonra kendimin doktoru oldum bende:50::50:

ben bu konuda meşhur olan dra gittim ve ozaman ilk gidişimde 1000 mark ve sonraki gidişimde 300 euro verdik ve tabiki istanbula gidiş geliş ve otelde kalmaları da sayarsak bize pahalıya mal oldu

adı ne bu doktorun tatlım? yaz topiclere adını koca kocaaaa. ayyyyyy noldu sonra peki?pislerrrr ondanda olmuş olabilir senin:50:

ondan oldu yaaa kapı calıyo bız cıplagzz dayısı hadı olmadı tel calıyo dıdısı bıttımı allaha havala edıyorum onlarııı:14::14::14: snra yaptık bı kere grdı kan geldı ben otrdum sevıncden agladımmmm hep olck sandımmm

haa snra kaynnanm kayın babm sahabn korunde damladılarrr kahvaltı hazırmı dıyee:14::14::14: ustune anısı sıkısrdı carsaff nerde carsaff nerde:30::30::30::30::30: allahım ya snrımlerım tepeme geldı kocıse cagrdm al ver sunu dedımm o bana guvenmeyecegıne ben haytm bıyunca ona guvenmem dedım:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47: az gelmıstı kan daha dıyımus nıye az allahn belası tedavı olurkenn dok sordum artık kafam cok karısmıstıı dok normal dedı

Sizin orada ne çok elektrik gidiyor yahu
Çalışıyoruz bacım işte kocayı uyanık bulduğum an
Hemen yatak odasına fırlatıyorum valla
Artık utandım:17: Yumurtlama günüm bitti artık Allah'tan

Oh çok şükür ki o illetten kurtulmuşsun canım
Sizdeki sorun ne canım
Ayy gerçekten mii hamilemiyimdir acaba:31::32:

ah canım çok sağol utandım bak şimcik :17: başak cadısı gezgüç geziyodur desem bu saattede ne gezmesi acaba koca totosunu kaldırıpta kocişiyle çalışmalaramı başladı acabaa baktı kimse ikiz olursa tekini vermiyo ondan ümidi kesip belkim kendi yapmaya kalkmıştır :60::60: kaynanası yüzündenmi gelemedi acabaa?

ah canım benim sen kıskandınmıı üzülme benim sevgim hepinisede yeteş kız kaç aydıy göymüyom ya meyvişimi ondan meyak ediyom naaptı ne etti bunca zaman diye kıskanma güselim hepinisi çok seviyom ben :70::21:

Evet o teknik var canım ama genetik danışmanım ümitsiz konuştu
Şansın az dedi.Deneye deneye tutar belki dedi ama düşük yapmak çok kötü
Çok yoruyor hem vücudumu hem ruhumu
Tabi hepsi hikaye Rabbim layık görüp nasip ederse anne olurum
Güzel Mevlam isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

canım yanlış biliosam düzelt. ben genetik bozukluklarının hamile kalmaya engel değil, ama anomali riskli hamilelik taşıdığını biliorum. eğer benim dediğim gibiyse bunuda engellemek için doğal yolla değil embriolara pgt tekniğiyle analiz yapıp seçip gen.bzukluğu taşımayanı veriolar. yanlışmıyım???? naçizane sadece duyduğum

yumurtlama zamanıysa ondanda olabilir canım ama bu kadar şiddetli olmaması lazımdı iltihap falan olmasın sakın bol bol su içiyon dimi canım sen bi doktora görün bence bazen bebek tutunmaya çalışırkende batmalar falan oluyo ama bilemiycem noolur noolmas :26:
Neyse şu adet dönemimde gelsinde gideceğim zaten
Ay inş adet olmam tabi inş hamileyimdir:)
Bu da düşerse eğer nasıl bir ruh haline girerim kim biilir
Allah'a inancım sonsuzama insan üzülüyor işte

ben doktoro muayne parası verdim o aparatıda bana o vermişti zaten. beyaz plastik p...s benzeri bişey. adım adım kayganlaştırıcıyla yendim bende. ama 6-7 doktor gezdim yani çözüm bulmak için. sonra kendimin doktoru oldum bende:50::50:

sen ucuz yırtmısın cnm:1::1::1:

ben bu konuda meşhur olan dra gittim ve ozaman ilk gidişimde 1000 mark ve sonraki gidişimde 300 euro verdik ve tabiki istanbula gidiş geliş ve otelde kalmaları da sayarsak bize pahalıya mal oldu

oo abla paran cok gıtmıs bıde cvp alamamk daha cok yıkmıstr vee bide oo meshur dokk gözetımı altında ılıskıye sok dogrum:44::44:

sen ucuz yırtmısın cnm:1::1::1:

oo abla paran cok gıtmıs bıde cvp alamamk daha cok yıkmıstr vee bide oo meshur dokk gözetımı altında ılıskıye sok dogrum:44::44:

bilmiyorum illaki yararı olmuştur en azından kendi kendimede olsa bi cesaret geldi egzersizleri yapmamda
ve evet gözetiminde derken önce hazırlayıp sonrada odada yalnız bırakıyorlar tabiki gözlerinin önünde değil

Back
X