Maşallah evladıma Maşallah
Uff Anamm![]()
sulanma kız kocişime aidim ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah evladıma Maşallah
Uff Anamm![]()
hmm alev diye biri vardı sankim evet hatırlar gibiyim ee anlatsana kendini canım ne kadarlık evlisin nekadarlık oldu bebişin cinsiyeti bellimi oh ne güzel hamiş kalabilmişsin sen valla nasıl başardın kız?
Gerçek amacın ne lenn çabuk söyleesulanma kız kocişime aidim benkocişim diilmi istediği gibim kullanır beni gerçi bazen ben kullanıyom onu amacım için ya olsun
![]()
hımm adımı silersen sevinirim...hmm alev diye biri vardı sankim evet hatırlar gibiyim ee anlatsana kendini canım ne kadarlık evlisin nekadarlık oldu bebişin cinsiyeti bellimi oh ne güzel hamiş kalabilmişsin sen valla nasıl başardın kız?
dimi yaaniHahahhahahhahhahha![]()
Aynen canım valla altta olmak en iyisi
Temiz iş:)
bi tane oğlum vardı zaten ..şimdi 2. gabeyim hayırlısıyla....bi tane var kız bi tane
valla bacii aneylerdeydim bu ay....2 kez halvet oldu biri güme gitti biri tuttu dimekki...bende şaştım kaldı...
benim bat 25 şubattı 28 inde test yaptım çıktı şaşırdım kaldım işte
allah nazarlardan saklasın...
hımm adımı silersen sevinirim...
6 senelik evliyim işte ama bende senin gibi pco luydum aslında konuşmuştuk sennle ordan aklımda kalmışsın işte......
kuzum müneccimmiyim ben sölemeden ne kadarlık olduğunu bileyim sorduydum işte oda yazmış neyseki hemen ne kızıyon sendeeKız daha dur bebiş 6 haftalık ne cinsiyeti![]()
kullanırıs tabi biliyon kocişime yapmadığım eziyet kalmıyo nasılsa onuda yaparısGerçek amacın ne lenn çabuk söylee
Aman ne yapayım seni Al kocanın ol
Tepe tepe kullanın birbirinizi![]()
hımm adımı silersen sevinirim...
6 senelik evliyim işte ama bende senin gibi pco luydum aslında konuşmuştuk sennle ordan aklımda kalmışsın işte......
Le sizin bu topikteki ziyaretçi kim sizin hayranınız
bİZİ Sbahtan beri takip ediyor
Sen kimden gizleniyorsun kız
Hakikaten ya bi tanıdığın felan mı var
Diğer olayını biliyorum
Onun haricinde:44:
Yavrimm imzasında var yakuzum müneccimmiyim ben sölemeden ne kadarlık olduğunu bileyim sorduydum işte oda yazmış neyseki hemen ne kızıyon sendee
kullanırıs tabi biliyon kocişime yapmadığım eziyet kalmıyo nasılsa onuda yaparıs
ne adını silcem anmadım nasıl silcemkii bişii olmas canım bizimkilerden sır çıkmas merak etmehadi yaa ay çok sevindim bunu duyduğuma e anlat ozaman nasıl hamiş kalabildin tedavi falan oldunmuydu?yani yanlış anlama pkolu olmana diil hamiş kalabilmene sevindim yoksa allah kimsenin başına vermesin öle hastalıkları
![]()
tekiz ikiz farketmez allah ne verirse canım benim....inşallah ikizlerde sizin olur...Ne biliyon gıı bi tane olduğunu belkim ikiz olur
iyi kız maşallah hemende çıkmış pek beklememişsin
Ya canım hepsi hikaye yok yımırtlama günü yok çatlama günü
Rabbim verirse verir.Gerisi tırı vırı
ben mişii hemde ne doğurganım maaşallah...dimi yaani
oh valla ne güzel ne doğurgan karıymışsın bi iki denemede tutturmuşsun ay darısı başımıza vallaa oğluşun kaç yaşında peki maaşallah allah size bağışlasın ikisinide :nazar : kız sen daha çook taze hamişsin demekki haa 5-6 haftalık falan ay maaşallah nazar değmesinbuda kız olur olumarım
![]()
diğer olay ne len...ağbişe yakalandım geyikte + 18 yaparken...şimdi işi sıkı tutuyom...Sen kimden gizleniyorsun kız
Hakikaten ya bi tanıdığın felan mı var
Diğer olayını biliyorum
Onun haricinde:44:
Merhaba canımkızlar merhaba napıyorsunuzz
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldinizzz
geçmişe bakim dedim amma çene çalmışsınız geri döndüm okuoku bitmiyor yawww![]()
tekiz ikiz farketmez allah ne verirse canım benim....inşallah ikizlerde sizin olur...
ben mişii hemde ne doğurganım maaşallah...
oğlum 3 yıl sonra oldu bu da 1 yıl sonra..artık gerisini sen düşün allahtan bu seferki fazla bekletmedi...
diğer olay ne len...ağbişe yakalandım geyikte + 18 yaparken...şimdi işi sıkı tutuyom...![]()
Kendini çok yorma canım benim lütfennoooooooooooohh kuzucuğumun mis gibi tarhana çorbasıda pişmek üzere...birazdan mutfağıda toplayabilirsemki inşallah toplayabilirim
güzel ve temiz bi uykuya yatarım inşallah....
Merhaba canım
Hoşbulduk sende hoşgeldin.
Yavrimm imzasında var ya
Oradan şeyettirirsin diye şeyettirmiştim
Kz hala cimcikleyip bacağındaki kılları yoluyomusun![]()
olmaz olurmu hemde nasıl ...zaten benim gebelik zor oluyodu bu hepten beter...Kendini çok yorma canım benim lütfenn
Kız belirtiler var mı?
Baş dönmesi bulantı kokulara karşı aşırı hassasiyet