- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Ay Bengisu hayranım sana alemsin yakızzzzzzzzzz sen bana erken doğum yaptırmaya mı niyetlisin
en kısa zamanda niye gelsin kız vakti zamanı ne zaman sa o zaman gelsin
allah senin iyiliğini versin bengisu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay Bengisu hayranım sana alemsin yakızzzzzzzzzz sen bana erken doğum yaptırmaya mı niyetlisin
![]()
hımmm yumurtlama takibinemi başladın yani..yanlız 4 aydan fazla kullanma..ara ver tekrar başla ....dr un da zaten bilgilendirir seni.....hee siz benlen ilgilenmeyince bende izinizi sürdüm naapiimoff bende anlamadıydım zati düzenli doktor kontrolünde klomen kullanman lazım senin ilacın o didi doktor bana bende adet olunca 3.günü falan doktora gidicem işte klomen ve yumoşum için
Aynen bebeğim iyiki öyle düşünmüşsün eşin görse ne der
Valla benimki kızar sanane elalemin erkeğine mi aklı veryorsun der
Ahh bebeğim sende romantiksin ama haklısın
Kız eşin sana bunları mı yapıyor yoksa:)
Bnce hata kendinde eğer adam karısını tatmin etmeyi bilse
Kadın cinsellik isteyecek ama adam kadının ruhunu okşayamıyor demekki![]()
kızzzzzzzzzz sen bana erken doğum yaptırmaya mı niyetlisin
![]()
alemsin gülüm yaaa...sev teyzesi sev ..inbşallah sizin bebişler gelirde onları seversiniz........kuzum ben onu mervişime didiydim :26: ikimizinkide gelsin demek istemiştim en kısa zamanda hem fenamı seninkide çabuk doğsunda sevekbis henüz yapamıyos madem başkalarınınkini severik bizde şimdilik
![]()
VALLA bence burası tam yeri...buradan başka nirede bulcek bukadaaaaaaaannn garuyuuuuuuuuadam resmen garu cennetine düştü
![]()
sağol tatlım çok iyi yaptınnnnnselam başak hatun,nasılsınnnnnn
ben şimdi içeriye gidiyorum ama bi selam verem dedim,mazallah sonra yulduzumuzu söndürürsün![]()
başaaaaak nerdesin bre hatuuuun? :117:
hımmm yumurtlama takibinemi başladın yani..yanlız 4 aydan fazla kullanma..ara ver tekrar başla ....dr un da zaten bilgilendirir seni.....
bencede burda karıdan bol ne var mutlaka bikaç çenesi düşük sazan hatun atlayacaktır hemen konuya konuşucaktır mutlaka baksana şimdiden oltaya takılan sazan çok olmuşevet mervişim çok alemimdir ben yok benim gibisii
![]()
aamiin inşallah rabbim bize o günleride gösterirde kendi bebişlerimizi severiz bi gün inşallaahalemsin gülüm yaaa...sev teyzesi sev ..inbşallah sizin bebişler gelirde onları seversiniz........
sağol tatlım çok iyi yaptınnnnn
papoşun bu aşşalayıcıı cümlesi dışında kimse beni anmamışşş
çok küstüm çok kırıldım
bida da gelmem bu topike silin beniiiiiiiiiiii
kız bengicik napıyon annemmmmm sen bu saattteeeeeeeeeee
bende anca gelebildimmmmmmmm ama çıkıyommmmmmmmmm öpütm bebeğimmmmmmmm
kız gitmedim kız destur almadan gidermiyim hiç hünkarımmervişle maviay nereye kayboldunuz kııız hee? insan habersiz çıkarmı yaa pat diye bıraktınız beni burda ama olmadıkiiyoksam başak gelince ondanmı korkup kaçtınız
kız başoş kaçırdın kızları yaa ne güzel yeni cıbırlar düşürdüydüm topiğenee
neyse ben size sorarım ama hıh bende didiyom bi başıma kaldım gene topikte hoşçakalıın
![]()
kız gitmedim kız destur almadan gidermiyim hiç hünkarım
şu anda başka topikte kendini bilmezin birinin hakkından geliyordumda![]()
naber hacer?
nbr patitiiiss![]()
naber hacer?
nbr patitiiiss![]()
sağol tatlım çok iyi yaptınnnnn
papoşun bu aşşalayıcıı cümlesi dışında kimse beni anmamışşş
çok küstüm çok kırıldım
bida da gelmem bu topike silin beniiiiiiiiiiii