Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet benimde yeni bitti onun için yaptım bende... neyse yap boşver birdahaki aylarda takip edersin öylede insan kendini kötü hissediyor

merhaba iyiym netimizin sözleşmesi bitti de hangisi daha iyidir diye araştırıyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz banada fikir verseniz çok güzel olur çok anlamıyorum çünkü

cnm bende pek bilmiyorum ama bizimkisi sınırsız ttnetarada bir kesilsede memnunum :ssz:

merabaaaaaaaaa tatlım nasılsın neler yapıyorsunnnn çoktan görüşemedik :34::34::34:

tatlım görüşemedik yaww ösledim fallaa :16:

ben çıkıyorum kızlar size iyi geceler tatlı rüyalar

iyi geceler canım tatlı rüyalar

nazocumm maaşımı bekliyorum alayım işten çıkıp ankaraya gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa .

kendi paramla aldığım pc mide götürcem bide 3G alıcam ki orda sizden ayrı düşmeyim diye

yemin ederim sırf sizin için alıyorum:9::9::9: çünkü 1 ay kalabilirim

ne güzel bende düşünmüştüm pc sini götürürmü diye orada net varmıdır diye iyi ayrı düşmüyecez
bizde yazın memlekete giderken almıştık kk den uzak kalmıyım diye

cnm bende pek bilmiyorum ama bizimkisi sınırsız ttnetarada bir kesilsede memnunum :ssz:

bizimde sınırsız tt net bizimki pek kesilmez ama daha uygun fiyatlı olanlardan olsa diyoruz biraz zorlanıyoruz çünkü ödemkte

aynen tatlımmmmmmmm Allah ayırmasın biziiiii :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
iyi geceler canım tatlı rüyalar

ne güzel bende düşünmüştüm pc sini götürürmü diye orada net varmıdır diye iyi ayrı düşmüyecez
bizde yazın memlekete giderken almıştık kk den uzak kalmıyım diye
canımmm hemen düşündün mü beniiiiii
aslında bende kk sız napcam diye düşünüyordum ki aman alayım 1 kaç aylık internet ne olcaak dedim hem canım sıkılmaz

hemde kaynana kayınpeder olmadan rahat rahat yazışmak de demekmiş tadına bakarım:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
merhabaa hanımlar nasılsınız bugün????????????
iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın mutlumusun yarın tatil

merhaba canım iyiyim yalan dünyayı izliyorum sen nasılsın dünki neşen yerindemi:21:
canımm bugün cumaaa ben çoook daha iyim bugün :) trt 1 de yeşil yol var çok sevdiğim bi film onu izliyorum...
Yarın dr a gidicem farklı bi görüş duymak için,smaer testi de isteyeceğim yaptıran varmı kızlar? Acaba kafama göre istesem yaparmı bu testi bana...

aynen tatlımmmmmmmm allah ayırmasın biziiiii :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canımmm hemen düşündün mü beniiiiii
aslında bende kk sız napcam diye düşünüyordum ki aman alayım 1 kaç aylık internet ne olcaak dedim hem canım sıkılmaz

hemde kaynana kayınpeder olmadan rahat rahat yazışmak de demekmiş tadına bakarım:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Iyiyiz tatlım asıl sen nasılsın mutlumusun yarın tatil
mutlu olmammıııı:)seviyorum cuma akşamlarını yaaa... Ankarada havalar ısınmaya başladı güzel zamanda geliyosun tatlımm

Selam kıslaay ben geldiim :3: nassınız bakeem? kimse beni öslememiş ama anlaşılan benden bahseden bilem olmamıış :19:

canımm bugün cumaaa ben çoook daha iyim bugün :) trt 1 de yeşil yol var çok sevdiğim bi film onu izliyorum...
Yarın dr a gidicem farklı bi görüş duymak için,smaer testi de isteyeceğim yaptıran varmı kızlar? Acaba kafama göre istesem yaparmı bu testi bana...

bende izlemiştim birkaç sene önce o filmi çok etkileyici bi film
ben yaptırmadım bilemiyorum

Selam kıslaay ben geldiim :3: nassınız bakeem? kimse beni öslememiş ama anlaşılan benden bahseden bilem olmamıış :19:

a.s hoşgeldin

bende izlemiştim birkaç sene önce o filmi çok etkileyici bi film
ben yaptırmadım bilemiyorum

a.s hoşgeldin
evet güzell tekrar tekrar izlemeyi sevdiğim filmlerden biri alacakaranlık gibiii:27::27:

kızlaaar yokmu smear testi yaptıran???

hepiciniz toplanmışınız ne kaynatıyonuz

hoşgeldin canım...

gel gel bekleriiim :) laptopunuda getir de bi göreyim amaaa merak ediyorum :1: elvankent canım sen nerdesin???

vay yerin güzel kızzzzzz benim annemler sincanda.

ben 8 yaşındayken taşınmıştık oraya öyle alıştım kiiiiii

hiç yaptırmadım dersen hemen yapar. ben öle istemiştim.
aa sen de ordaydın dimiiiiiiiiiii oleyyyyyyy hangi semttesinnnn
sana da geliyimmmm

bak hele bak heleeee bana ressmini bile göstermio başkalarına oturmaya gidioo:47:

Back
X