Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ben şu an görümcede oturuyorum geç yazabilirim kusura bakılmasıjn:42::42::42:

hımmm öyle diyosan bebek olmadan bikaç kilo versen iyi olur canım tabiii...
o gün ve 1 gün-önce sonra çalışma yaptıysann inşallah bebiş vardır diyelim...

doktor zayıflamamı istediği için 8 kilo vermiştim bir süre korudum o kiloyu sonra saldım çayıra mevlam kayıra spor yaptımmı çabuk veriyorum inşallah kararlıyım 5 kilo verecm

hımmm öyle diyosan bebek olmadan bikaç kilo versen iyi olur canım tabiii...
o gün ve 1 gün-önce sonra çalışma yaptıysann inşallah bebiş vardır diyelim...

efet dumanım bende hemen öncesinde halvet yaptıydım ama öle pekde yatmadıydım kalktıydım bi 10 dakkada falan sonra hissettim kasığımdaki batmayı ölöle oldu yaani bu ay

baktım bence güzel renk snada yakışır diye düşünüyorum havan değişir eşim bana izin vermiyor öyle sarıydı kızıldı anca kendi saç rengime yakın olursa izin var[/QUOTE]

bana ızın verıyo boyatcmm ıns guzel olurr ya bende beyaz cokk sınır oluyrmm bıde 1 snedr boyada kullanmyrm ıyec cogaldrlr

senin boyun vardır bende boy yok onun için bana fazla 52 den yukarı çıkmamam lazım benim
inşallah sende hamişsindirde dahada alırsın kiloları:49:

uzun protokolde 1 ay önce başlanıyor kısa protokolde adetin 2. yada 3. günü başlanıyor ve çatlatma iğnesi olduktan 36 saat sonra yumurtalar toplanıyor onun için vücutta en az 1 haftada çıkıyormuş yani gününden önce test yaparsan çatlatma iğnenin etkisiyle pozitif çıkabiliyor sonuç

baktım bence güzel renk snada yakışır diye düşünüyorum havan değişir eşim bana izin vermiyor öyle sarıydı kızıldı anca kendi saç rengime yakın olursa izin var

hımmm anladım canım o zaman yarın bekleyip görücez nolcağınıı:16::16:

istegfım rengıı ekledım bıde kendımı bakın bıı:17::17::17::17:
hani nerede??
canım vallaaa ben çektimm bak adet söktürücü bile içmek istemiştim araştırıyodum karnım deliniyodu resmen anlatamam gece sancıyla uyanıyodum sonra bi öğrendim hamileyim, bende demiştim bu ne saçma bi belirti diyee... kötü düşünme lütfen yaaa koca totoluuu:1: kaç kilosun bakim ??
Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn:14::14::14::14::14::14::14:, 60 kilo olmuşum 54 den ya::77::77::77::77::77::77::77: ilaçlara adetinin ilk günü başlatıolar. bendensl sancılanırım anlatamam hormon harici ağrı kesici bile içmedim:50::50: kıvrana kıvrana tedavi oldum bi de adetli alttan muaynelerrr. ayyyyyy ALLLAHIM kadınların yardımcısı ol
bol bol içiyom zaten heheh :33::33::33::33::33: asıl sen içde koca toton erisiiin ılık iç suyu aç karna erir :60:

şakira gibim klip yaparım gider kızım benim popo, ama sen nsl düz tahta poponla oynuycan onu bilmiom:52:

baktım bence güzel renk snada yakışır diye düşünüyorum havan değişir eşim bana izin vermiyor öyle sarıydı kızıldı anca kendi saç rengime yakın olursa izin var

bana ızın verıyo boyatcmm ıns guzel olurr ya bende beyaz cokk sınır oluyrmm bıde 1 snedr boyada kullanmyrm ıyec cogaldrlr[/QUOTE]

o ben bir sene boyamasam nine gibi olurum her ay saçımı boyuyorum okadar çok yani

doktor zayıflamamı istediği için 8 kilo vermiştim bir süre korudum o kiloyu sonra saldım çayıra mevlam kayıra spor yaptımmı çabuk veriyorum inşallah kararlıyım 5 kilo verecm
haydeee bakalım o zaman zayıflamaya :) ben 3 aydır spora gidiyorum ama gıdım zayıflamadım yaaaaa:18::18: neden çünkü yemeyi kesemiyorum :43::43:

efet dumanım bende hemen öncesinde halvet yaptıydım ama öle pekde yatmadıydım kalktıydım bi 10 dakkada falan sonra hissettim kasığımdaki batmayı ölöle oldu yaani bu ay
canım benim yaaa inşallahhh süpermanlar atağa geçip yakalamıştır yumoşları,herkessss hamile kalsın yaaaaaaa:16::16:

kızlar ben şu an görümcede oturuyorum geç yazabilirim kusura bakılmasıjn:42::42::42:
slm söle hörmetlerrr:42::42:
platesmi yapsak ki:50::50::50:

bak seeennnn demek buralardasınnnn...baktım yoksun izini sürdüm...valla topiktekilere hesap vermeye hazırlannnn:9:

hani nerede??

Allah hepimizin yardımcısı olsunnnnnnn:14::14::14::14::14::14::14:, 60 kilo olmuşum 54 den ya::77::77::77::77::77::77::77: ilaçlara adetinin ilk günü başlatıolar. bendensl sancılanırım anlatamam hormon harici ağrı kesici bile içmedim:50::50: kıvrana kıvrana tedavi oldum bi de adetli alttan muaynelerrr. ayyyyyy ALLLAHIM kadınların yardımcısı ol

şakira gibim klip yaparım gider kızım benim popo, ama sen nsl düz tahta poponla oynuycan onu bilmiom:52:

uf ne zor ya bende menogon tedavisi olurken iğne yerlerim tutulmuştu bide üstüne grip olmuştum ne zordu sonra çatlatma iğnesi olduğumda resmen acıdan kıvrandım yumurta çatlarken bide dediğin gibi alttan muayeneler ne zor ya okadar acıyada ellerim boş kaldı ama yinede halime şükürler olsun en azından kötü bi hastalığım yok acılar geçti gitti

dışardan öyle mi görünüyorum şaşırdım vallaa:9: bu topikte yeni saılırım ama diğer topiğimdeki kızlar benim çook bunalımıma şahit oldu,burası çok neşeli diye yansıtamıyorum :34::34: hayat herzaman istediğimiz gibi olmuyoki canım napalım ayak uyduruyoruz işte... şuan ömrümün kışındayımm ama yaz gelecek az kaldıı o yüzden çook mutluyumm:16::16: kendinden bahsetsene biraz merak ettim amacının bebek olduğu belli ne kadar zamandır istiyosun mesela??

inşallah burdaki herkes için iyi şeyler nasip eder Allah...Ben henüz 23 yaşındayım ve bir senedir evliyim amacım gerçekten sağlıklı bir bebek sahibi olmak fakat bu iş gerçekten zormuş galiba...Eşimle ilişkiye girerken internetteki araştırmalaramızda bazı pozisyonlarda hem daha kolay hamile kalındığından hem de ilişkiden haz yani orgazm denilinen duyguyu hissetmekten bahsediliyordu.Fakat eşimle ilişki sırasında bir türlü o duyguları yaşıyamıyorum ve buda benim canımı sıkıyor ve sanki bu durumda benim hamile kalmamı engelliyormuş gibi geliyor bana.İnternette söylenen şeyler yanlışmı acaba yoksa sorun bendemi:(Bebek sahibi olabilmek için gerçekten o hazı hissetmekmi o soylenen pozisyonlardamı ilişki gerçekten doğru bir çözüm:(

hani nerede??

hahah benim popomu dümdüüz kız bendeki popo kimsede yok yav çok cicidiy herife dötümüzü dönmeye gelmiyo hiç hemen niyeti bozuyo döney dönmes :60: aşıl benimki şakiya gibim hıh :19:

slm söle hörmetlerrr:42::42:

platesmi yapsak ki:50::50::50:

bende kondüsyon bisikleti var tv nin karşısında hem izleyip hem spor yapıyorum
pletes için malzemelerim yok aslında bir ara baya takmıştım ama şimdi onlarıda alamam zaten iki tane spor aleti var evde
ama senin varsa yap tabi vücudu güzel şekle sokuyor

uf ne zor ya bende menogon tedavisi olurken iğne yerlerim tutulmuştu bide üstüne grip olmuştum ne zordu sonra çatlatma iğnesi olduğumda resmen acıdan kıvrandım yumurta çatlarken bide dediğin gibi alttan muayeneler ne zor ya okadar acıyada ellerim boş kaldı ama yinede halime şükürler olsun en azından kötü bi hastalığım yok acılar geçti gitti

bana lucrin, gonal f, menagon düşün beni delik deşik oldum:1: günde 1 lucrin 1 gonal f göbekten popodan menagon. 3 iğneee:50::50::50: bide kanlı manlı alttan muayneler. evet şükürler olsunnn elhamdülillah kötü bi hastalığımız yok, sevdiklerimizin yok

haydeee bakalım o zaman zayıflamaya :) ben 3 aydır spora gidiyorum ama gıdım zayıflamadım yaaaaa:18::18: neden çünkü yemeyi kesemiyorum :43::43:

canım benim yaaa inşallahhh süpermanlar atağa geçip yakalamıştır yumoşları,herkessss hamile kalsın yaaaaaaa:16::16:

ay inşallah canım yaa umarım yumurtam çatlamıştıyda speymenley gaalip gelmiştiy :46: Allah tüm isteyenlere veysin :16:

belinay bu saç röfle canım, benim dediğim bundan daha doğal 2 ton yada 3 ton koyusu. kutusunfda resmi koyu duruo ama yapınca daha açık

Back
X