Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay da olmasa gıtcem dok bakalım nasıp kısmet herseyy
bugun neden kımse yok bu kızlar neden saat 11 beklıo yaa
ah bi bilsem canım kimbiliy neyde süytüyolaydııy bu karılay? :26:
ya onu bende dusundum ya desem 1sen e oldu dıye zatı2 yıl olck evlenelı snra dusundum 1 yıldan snra ılac verdıklerıne göre bı bıldıklerı vardr dıye korktum neyem bu ayda bekleyımde![]()
ya onu bende dusundum ya desem 1sen e oldu dıye zatı2 yıl olck evlenelı snra dusundum 1 yıldan snra ılac verdıklerıne göre bı bıldıklerı vardr dıye korktum neyem bu ayda bekleyımde![]()
kızlar ya sız gec saatler kadar burdasınızya sabah kacda kalkıyonuzz![]()
selam kızlaaar nasılsınız??? misafirim var aslında ama papoşu merak ettim gelmedimi hiç??? aklım kaldı yahuuuu![]()
kardeşime gittim yazdımya gitmeden gidiyorum diye sadece hafta sonu gidebiliyorum kardeşime çalıştığı için
bu arada hepinize selamlar![]()
dok bulmadım cnmya hepsı kaprıslııı özlede gıdıyon agzndan cımbızla laf alıyomcanım benim doktorunu değiştir ozaman eğer pko varsa kendiliğinden hamiş kalmak çok zor ben ilaçlada hayla kalamadım vallaakuzum bekle bakalım biras daha olmadı iyi bi doktor bulursun
![]()
ben 11 de kalkıyorum genelde ama bazen eşim kahvaltı hazırlama yat uyu der ozamanda 1 e kadar uyurum
selam nazo abla hoş geldin bu rada kardeşini zaten hergün görmüyonmu yiğenine bakıyodun ya bırakıp alırken görüşüyonuzduree nasılsınız nasıl geçti gününüz hanımlar?
dok bulmadım cnmya hepsı kaprıslııı özlede gıdıyon agzndan cımbızla laf alıyom
bende 11 akalkıyom cogu zamn uykumu alamıyom![]()
dok bulmadım cnmya hepsı kaprıslııı özlede gıdıyon agzndan cımbızla laf alıyom
bende 11 akalkıyom cogu zamn uykumu alamıyom![]()
kızlar ben cıkıyorum size iyi gecelerr
papoşş seni cok merak ettimmm
inşş güsel haberler verirsin![]()
kızlar ben cıkıyorum size iyi gecelerr
papoşş seni cok merak ettimmm
inşş güsel haberler verirsin![]()
hergün görüyorumda işten geliyor yemek yiyip hemen gidiyor ve hafta içi hep ben yemek yaptığım için oda hafta sonu yemeğe çağırıyor beni
bende zor kalkıyorum onun için bazen eşim yat uyu diyor sanki çalışan benim de bi kahvaltı hazırlamaya bile zor kalkıyom
bide biz yatana kadar 2...2:30 oluyo bazen 3 oluyo ozaman kalkmakta çok zorlanıyorum
hmm anladım canım ne güzel akrabalarınla kardeşinle aynı şehirdesin oh vallabenim sıkıldıkça gidebileceğim bi akrabam bilem yok mayıs falan olaydı havalar ısınaydıda annemler geleydi bi iyi olcakdı :26: havalar düzelince annem gelsinde bol bol denize gidelim yaa ösledim valla yüzmeyii
![]()
bizimde haziran gelince planlarımız var kerdeşimle antalya malatya gezecez diğer kardeşlerimizi ziyarete gidicez sonra temmuzdada memlekete gidicez bol bol denize gidicez inşallah
benimde bi kardeşim var burda zaten diğerleri akrabalar falan hepsi memlekette
alanya tarafında bi beldeyi düşünürseniz burayı tavsiye ederim canım çok güzeldir beldemizplajıda çok güzel en iyi plaj buralarda incekum ve avsallar beldesinindir haberiniz olsun
bisde o sıralarda buralardan taşınıyo olcas bakalım ay gözümde büyüyo taşınmak yaa oof off kim toplıycak okadar eşyayı yaa
![]()