Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nerdesin kız sennn çıktın bi ara ışıkın söndüüüüüüüüüüüüü

iyiki vasın kız bu saatte bilem burdayız ohhhhhh

amaaan bu yeni düzene sinir oldum zaten bi 5-10 dakka işlem yapmasan kkda hemende düşürüveriyo insanı siteden yaa çok sinir oldum vallaa niye böyle yaptılarkii :19: kız face bakıyodum bi ara hemen düşürdüler yaa ondan söndüü :19:

e biraz taşın altına elinizi soksanızda çalışsanız diyorum hanii neşeyle hamiş kalcaz diye topik açmışsın kalmaya uğraştığın bilem yok senin bise kalıpda örnek olman gerekmesmiydii hee? :20: bidaaki ay çalışmalara başlıyosun sende ona göree bak yaş geçtikçe hamiş kalmanda zorlaşır ilerde belkim artıkın istesende yapamassın kafanı taşlara vurursun bak sonrada sağlıklıyken yapsana canım yaa aa kaç yıllıkda evlisin haylamı gelmedi zamanııı :20:

tatlım yanlış mmı düşünüyorum bilmiyorum ama şöyle bir düşüncem var seninle paylaşmak istiyorum.

kaynanamla aynı evdeyiz şimdi rahat değiliz devamlı kavga gürültü stres bunalımlardayız.

kafa olarakta hazır hissetmiyorum. yani hamile kalacağıma ilk önce inanmam gerekiyor

stresinde büyük etkisi var biliyorsun. o yüzden evime çıkayımda rahat rahat yaplaım çalşmaları istiyorum.

zaten ilk işim süt buharı yapmam olacak. şu an inan ki çalışma yapasım bile gelmiyo bengicim.

inşallah rahat kafayla hız vericem çalşmalara tedavilere başlıycam.

çünkü 3 sene olacak evleneli 25 yaşına geliyorum

artık zamanı geldi geçiyo bilem:5::5::5:

yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum

amaaan bu yeni düzene sinir oldum zaten bi 5-10 dakka işlem yapmasan kkda hemende düşürüveriyo insanı siteden yaa çok sinir oldum vallaa niye böyle yaptılarkii :19: kız face bakıyodum bi ara hemen düşürdüler yaa ondan söndüü :19:

ha face teydin sen hain karııııııııııııı

tatlım yanlış mmı düşünüyorum bilmiyorum ama şöyle bir düşüncem var seninle paylaşmak istiyorum.

kaynanamla aynı evdeyiz şimdi rahat değiliz devamlı kavga gürültü stres bunalımlardayız.

kafa olarakta hazır hissetmiyorum. yani hamile kalacağıma ilk önce inanmam gerekiyor

stresinde büyük etkisi var biliyorsun. o yüzden evime çıkayımda rahat rahat yaplaım çalşmaları istiyorum.

zaten ilk işim süt buharı yapmam olacak. şu an inan ki çalışma yapasım bile gelmiyo bengicim.

inşallah rahat kafayla hız vericem çalşmalara tedavilere başlıycam.

çünkü 3 sene olacak evleneli 25 yaşına geliyorum

artık zamanı geldi geçiyo bilem:5::5::5:

yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
hmm bi düşünelim
kız ben seni daha büyük diye hatırlıyom e aynı yaştayıs bis ozamaan :46: daha gençmişsin canım tamam ozaman ben 29 falan diye hatırlıyodum senii :1: sen çalışan bi bayansın bi yönden kaynanan yanındayken doğuruo hiç diilse ilk bir yıl falan bebiş elden çıkana kadar kaynananla büyütmen bi yönden iyi olur kaynanan bebek bakarken sende çalışmaya dönebilirsin gene ama diğer bi yöndende eğer çalışmayı bebiş olduktan sonra bırakıcaksan ozaman sorun olmas eve çıkmış olman yeni evinisde rahatça yapabiliysin bebişini :46::1: iyi düşün canım bak bu konuyu daha çok varmı canım evinize çıkmanıza çünkü gün geçmiyoki biz kadınlarda hastalık türemesin daha 3-5 yıl falan varsa çıkmanızaa eve çıkmayı bekleme derim sağlıklıyken yapmak önemli çünkü canım neyse tabi siz bilirsiniz doğrusunu umarım biran önce çıkabilirsiniz evinizee hakkınızda hayırlısı olsun canım benim :16::21:

sevgili arkadaşım böcekim benimmm uyuyak mı artık:38:

ha face teydin sen hain karııııııııııııı

face'ede ne karışıyon kız sankim başka topikte geziyoz haa kıskanç karı senii :60: bencede yatak hadi artıkın ben ta sen gelmeden çıkcaktım zatende seni yalnız bırakmayım diye kaldıydımdı yaa kıymetini bil bak :70: hadi iyi geceler kuzum benim yarın belkim giremem kocişim evde olcak çok öpüyorum seni hoşçakaal :3::21:

hmm bi düşünelim
kız ben seni daha büyük diye hatırlıyom e aynı yaştayıs bis ozamaan :46: daha gençmişsin canım tamam ozaman ben 29 falan diye hatırlıyodum senii :1: sen çalışan bi bayansın bi yönden kaynanan yanındayken doğuruo hiç diilse ilk bir yıl falan bebiş elden çıkana kadar kaynananla büyütmen bi yönden iyi olur kaynanan bebek bakarken sende çalışmaya dönebilirsin gene ama diğer bi yöndende eğer çalışmayı bebiş olduktan sonra bırakıcaksan ozaman sorun olmas eve çıkmış olman yeni evinisde rahatça yapabiliysin bebişini :46::1: iyi düşün canım bak bu konuyu daha çok varmı canım evinize çıkmanıza çünkü gün geçmiyoki biz kadınlarda hastalık türemesin daha 3-5 yıl falan varsa çıkmanızaa eve çıkmayı bekleme derim sağlıklıyken yapmak önemli çünkü canım neyse tabi siz bilirsiniz doğrusunu umarım biran önce çıkabilirsiniz evinizee hakkınızda hayırlısı olsun canım benim :16::21:

sağol tatlım değerli fikirlerin için:16::16::16::16::16:
Allah korusun tatlım 3-5 sene falan yok bi kaç ay belki bilmiyorum tam belli değil.
o yüsden bekliyorum annem.
zaten bebeişimin geleceği haberini duyar duymaz çıkarım işten . evimde bacaklarımı uzatarak hamişlik geçirmek isyiorum.
inşallah Rabbim nasip ederr inşallah
hepimiz istediğimiz gibi bi hamileleik geçiririzzz. biliyosun herşey planlara göre ilerlemiyor maalesef:50::50::50:

sağol tatlım değerli fikirlerin için:16::16::16::16::16:
Allah korusun tatlım 3-5 sene falan yok bi kaç ay belki bilmiyorum tam belli değil.
o yüsden bekliyorum annem.
zaten bebeişimin geleceği haberini duyar duymaz çıkarım işten . evimde bacaklarımı uzatarak hamişlik geçirmek isyiorum.
inşallah Rabbim nasip ederr inşallah
hepimiz istediğimiz gibi bi hamileleik geçiririzzz. biliyosun herşey planlara göre ilerlemiyor maalesef:50::50::50:

ooohoo kuzu sen şimdi yapsan zaten yeni evinde doğurursunkii :46: hem daha iyi hamişsin diye sana taşınmada el bilem sürdürmezler yorulmazdıın :60::60: valla bizde haziran sonunda tayinciyiz taşıncaz bakalım eğer hamiş kalırsam bende el sürmem zaten bişeye heher yırtarım vallaa :46::60: kuzum hakkınızda hayırlısı olsun bebişiniz nasılsa yeni evinde doğacak rahat tut sen içini bu aydan sonra istediğinde çalışmalara başlayabilirsin nasılsa ama tabi acele etmemeni anlarım yeni evinde baş başa rahatçayapabiliysiniz bebişinizi :46: biyan önce çıkaysınız canım umarım yeni evinize neyse çok öpüyorum canım seni çıkalım hadi artıkın iyi geceler canım benim hoşçakaal :3::21::21:

ooohoo kuzu sen şimdi yapsan zaten yeni evinde doğurursunkii :46: hem daha iyi hamişsin diye sana taşınmada el bilem sürdürmezler yorulmazdıın :60::60: valla bizde haziran sonunda tayinciyiz taşıncaz bakalım eğer hamiş kalırsam bende el sürmem zaten bişeye heher yırtarım vallaa :46::60: kuzum hakkınızda hayırlısı olsun bebişiniz nasılsa yeni evinde doğacak rahat tut sen içini bu aydan sonra istediğinde çalışmalara başlayabilirsin nasılsa ama tabi acele etmemeni anlarım yeni evinde baş başa rahatçayapabiliysiniz bebişinizi :46: biyan önce çıkaysınız canım umarım yeni evinize neyse çok öpüyorum canım seni çıkalım hadi artıkın iyi geceler canım benim hoşçakaal :3::21::21:

hamile kalakta gerisi önemlid eğil:21::21::21::21:

iyi gecler tatlımmmm

paposs senı merak ettımde gelmıstı
zaten kımsecıker yok ve benım sag kasıgımda cook kotu agrı varr:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

günaydın hatunlarr iyi pazarlarr:3:
kimseler gelmez buraya bikaç kişiden başka bugün :19

papatyaaaaaa seeni arıyorum ama neden cwp wermiyorsun tlineeee gülümmmmm

belinaycım nasılsınnn
sağ tarafındaki ağrı acaba neden kii:44:
cnm regli dönemindemisin ?

bende herkeş gibi paptyayı merak ettim nerde bu kız yawww inşaallah güzzel haberlerle gelirsin arkadaşım

günaydın hatunlarr iyi pazarlarr:3:
kimseler gelmez buraya bikaç kişiden başka bugün :19

papatyaaaaaa seeni arıyorum ama neden cwp wermiyorsun tlineeee gülümmmmm

belinaycım nasılsınnn
sağ tarafındaki ağrı acaba neden kii:44:
cnm regli dönemindemisin ?

günaydın canım pazarları topıkde tatıl oluyo kımse gelmıyoo:1::1::1::1:
canım reglım bıttı 5 gun olduu sabh agryla uyndm bı kac gundur boyle:26::26::26::14:

bugün evdeyıiz bizde kociş hasta yatıyo malesef evde kaldık yoksa plan yapardık işte bu pazar böyle oldu cnm sıkıldı size bakayım dedim fazla kimse yok :50:

slm canımm nıye oldu bılmıyorum:26::26: saglı sollu sancı batmalar oluyo:31::31:

korktum inş bişi yoktr:14::14:

bende evde kös kös oturuyorum kocısss bugun ıste:31::31:

kıyamam cnm ya yarın dktra git bi istersen görün iyi olur korkma cnm hayırlı haber alırsın belkim :34:

kıyamam cnm ya yarın dktra git bi istersen görün iyi olur korkma cnm hayırlı haber alırsın belkim :34:

burda gttgım bı dok var sınır kadın sureklı ultrasyon agonderyo bısey cıkmyo gecen gene aynısı yaptı gırmedn ben dultrayona dev yuzume bakmıyo:31::31:

öle bıldıgım bı kafın dogumcuy yok dok bulamadımmmmm:14::14::14::14::14: bu yakınlarda bı aratrma has orayada kocıs olmadn gıdeme:31::31::31: cok sancım olurs aartık acıle gtcem

Back
X