- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
evet yaaa ne olmuş o topiğe öyle kendileri bile şaşkın
walla sondan başa doğru okumakta garip oluyo

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah papatyamı üzmüşler bende üzüldüm başka haber varmı kızlar ?
walla sondan başa doğru okumakta garip oluyoama saçmalamışlar bence...herkes şakasına birşeyler yapıo burda onuda kaldıramıosan hiç konuşma ozaman demi ama...bende şakalaşıom herkesle,başka topiklerdede geziom...bişemi oluyo yani...
merhaba kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah papatyamı üzmüşler bende üzüldüm başka haber varmı kızlar ?
evet çok kalabalıktı dalacaktım aralarına papoşumuza naaptınız siz diyede arada kaybolurum diye dalamadımokudum canım bende aslında ağlayacak kendini okadar çok üzcekde bişii yokmuşki papoşumuz bence hormonlar yüzünden fazla alınganlık yapmış ve bide üstüne onlarla münakaşaya girmiş silerseniz silin diyip çıkacaktı bence işin içinden bisim sevgimis ona yeteydi
onlayda abaytmılkay zaten 2 güncük topkiklerine bişii yazmadı başka yere takıldı diyede silmeye kalkılmaski canım insan
![]()
işte herşeyi kafaya takmayacaksın ben bu topiği neden seviyorummm kimse kimseye sen niye orda geziyon diye laf söylemiyo valla. herkes istediği yerde istediğinle konuşabilir. biz buraya rahatlamaya geliyoruz millet ortam geriyooo
işte herşeyi kafaya takmayacaksın ben bu topiği neden seviyorummm kimse kimseye sen niye orda geziyon diye laf söylemiyo valla. herkes istediği yerde istediğinle konuşabilir. biz buraya rahatlamaya geliyoruz millet ortam geriyooo
ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ?merhaba canım hoşgeldinnn üzmüşler bizim papatyamızı( sen nasılsın canımmm
serayım canım sen nasılsın? ben iyiyim canım sağol ama onlara kızmış bize gelsin biz bişi demeyizki bende sevmiştim papatyacığımımerhaba canımm...nasılsınız bebişi ve annesi...he yaa bende üzüldüm wallaa...sanırım gelmicek bidaha kk ya
(
efet vay benim kıymızılay sabaha kayşı teşyif buyurdular 34.günümde hemdeebaşağım yeni bat veriyorum sana 12-15 nisan bu arada yarın 2.günüm ya doktora gidip yumuyta takibine başlıycam
![]()
ben iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ?
serayım canım sen nasılsın? ben iyiyim canım sağol ama onlara kızmış bize gelsin biz bişi demeyizki bende sevmiştim papatyacığımı
hadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah ama geçmi gelmiş yine senin kırmızılar sanki :44:
ya canım şimdi bana görede bişey yok ben onlara laf bile anlatmazdım. ama şimdi papatyamız çok hassastır ondandır bu alınganlığı kıyamam ben ona gelsin burayada onu ısıralım :)))
serayım canım sen nasılsın? ben iyiyim canım sağol ama onlara kızmış bize gelsin biz bişi demeyizki bende sevmiştim papatyacığımı
hadi bakalım kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah ama geçmi gelmiş yine senin kırmızılar sanki :44:
evet canım boş kalıp düşündünmü daha çok bulanıyor sana katılıyorumbende iiyiyim canım dün pazardıya miğdem yine bulandı. aylak kalmak bana yaramıyo canımm kendimi dinleyip duruyorum. bundan sonra pazar günleri evde durmayacağım. senin bulantılar ne alemde. bide sana şey sorucam sen sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı.hamişlerin yaptırması lazımmış
iyiyim yeşilimmmmm nasıl olimm son haftam işyerinde...zaman geçiriom işte...bebişimiz nasılll ne zaman belli olcak cinsiyeti...hep kız gibi gelio banaaa![]()
evet canım boş kalıp düşündünmü daha çok bulanıyor sana katılıyorumbenim ara ara var hala ağzımın içi acı acı hep ne yapsam geçmiyor ama bunada şükür canım bebeğim iyi olsunda
gittim canım geçen aydı sanırım kiloma tansiyonuma baktılar bi gebelik takip defteri verdiler işte biz sizi ararız dediler
bebiş iyi canım çok şükürbende kız bebekleri çok severim babasıda kızım diye seviyor ama bakalım kısmet artık 12. haftadan sonra erkekse belli oluyomuş heralde kız daha geç gösteriyomuşş öyle diyolar bakalım beklicez daha
evet canım boş kalıp düşündünmü daha çok bulanıyor sana katılıyorumbenim ara ara var hala ağzımın içi acı acı hep ne yapsam geçmiyor ama bunada şükür canım bebeğim iyi olsunda
gittim canım geçen aydı sanırım kiloma tansiyonuma baktılar bi gebelik takip defteri verdiler işte biz sizi ararız dediler
bebiş iyi canım çok şükürbende kız bebekleri çok severim babasıda kızım diye seviyor ama bakalım kısmet artık 12. haftadan sonra erkekse belli oluyomuş heralde kız daha geç gösteriyomuşş öyle diyolar bakalım beklicez daha